![]() |
![]() |
#2461 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu şarkım sana sevgilim,
Biran önce dönmen tek Dileğim, Göz yaşım karışıp denizlere, Sana ulaşıp belki Hasretim. Elimle tutamadığım, Gözlerimle Göremediğimsin, Şimdi çok uzakta, Nerden bileceksin halimi. Hasret kapımda, Nöbetler tutuyor, Sevgilim uzak bir şehirde, Gözlerim onu arıyor, Bir kuş olup uçup gitsem, Aşsam şu enginleri,varsam senin yanına, Öpsem seni koklasam. Ah yanı başımda durur gibisin, Hasretin büyütür bak seni, Ah bu kadar uzak olup, Kalbimde uyuman ne tuhaf...
![]() |
#2462 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Savruldum gurbete, geldim buraya
İlaç bulacaktım ben bu yaraya Bir adem yokmuş ki derdim sora ya Kenar köşelerde içen doluymuş. Sevgiyi aradım, karanlıklarda Islandım, üşüdüm dar sokaklarda Mekansız dolaştım, ıssız parklarda Bu şehrin gülleri diken doluymuş Anladım, terk etmek gerek bu şehri Yoksa kararacak gözümün feri Bilirim zalimdir, ağası beyi Ezilmiş, horlanmış garip doluymuş
![]() |
#2463 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni kucaklayan
geceyi değil senin kucakladığın geceyi düşün bir generallerine üniforma yerine işçi elbiseleri giydirir bir bebek gibi kollarında uyuyan bu şehir
![]() |
#2464 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() içim daralıyor,
canım yanıyor, bu şehir bana dar geliyor. her yerde hayalin, anıların peşimi bırakmıyor, her yerde herşey seni hatırlatıyor. bu şehir bana dar geliyor. sevgililer elele baharı yaşıyor, anneler,babalar çocuklarını parka götürüyor, gözlerim doluyor çünkü; bana seni hatırlatıyor, sensizlik nefesimi kesiyor, bu şehir bana dar geliyor. kimisi romantk bir yemekte, kimisi penceresinde kocasını beklemekte, ben ise içim buruk onları izlemekte, kalbim acıyor,ruhum çekiliyor bu şehir bana dar geliyor. anılar gözümde canlanıyorda; akşam saat 5'i vurduğunda, gözlerim kapıda seni beklerdim, boynuna atlar,kokunu içime çekerdim. cennetteki huriler misali; "hoşgeldin aşkım"derdim. şimdi saat 5'i vurduğunda; yüreğim sızlıyor,içim acıyor, bu şehir bana dar geliyor. hatırlarmısın? seni sımsıkı sarıp, yanağına öpücükler kondurup uyuduğumda, şekeri elinde çocuk misalı heyecanlanır, ******* bitmesin diye yalvarırdım. şimdi *******im zindan, hiç güneş doğmayacakmış gibi, sol yanım ağrıyor. yani bitanem, bu şehir bana sensiz dar geliyor...
![]() |
#2465 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömrümün en güzel senelerini
Alıp da gittiniz bu şehir ve sen Gönlümün en masum ümitlerini Çalıp da gittiniz bu şehir ve sen Döktüğüm yaşlara aldırmadınız Giden gençliğime acımadınız Düştüğüm yerlerden kaldırmadınız Basıp da gittiniz bu şehir ve sen Beni iyi tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıp da gittiniz bu şehir ve sen Beni tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıp da gittiniz bu şehir ve sen Bağlayıp durdunuz hep ellerimi Delik deşik ettiniz seven kalbimi İçimde dağ gibi hayallerimi Yıkıp da gittiniz bu şehir ve sen Biriniz sağırdı duvardan bile Biriniz kalpsizdi taşlardan bile Bütün acıları dizip önüme Yakıp da gittiniz bu şehir ve sen Kimsesiz yalnızdım kollarınızda Her şeyi kaybettim yollarınızda Şimdi bir hesap var aramızda Vermeden gittiniz bu şehir ve sen Ben yine yaşarım içimde yasla Ya siz neylersiniz bu ihtirasla Bir daha dönmek mi buraya asla İçimde bittiniz bu şehir ve sen
![]() |
#2466 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu şehir çepe çepe kuşatır,
Dar sokaklarında yoğurur beni. Dik yamaçlarında Kaldırımlarında nice türküler yakmışım Hasret dolu, sıla yüklü dizelerle. Salkım salkım duygularla Parklarında, bulvarlarında Yağmurunda, kışında, sonbaharında Koşmuşum, oturmuşum. Bu şehirde ben bir ömür harcamışım Ömürlerce yaşamak varken Semt semt sokak sokak. Bir fakir sofrasında konuk olmak Bir hasta yanında deva Bir yaşlı elinde asa Bir aşıkın gönlünde Leyla. Bu şehirde ben bir ömür harcamışım İnce ince hasretlik yaşamışım Taze duygular kazanmışım Bu şehirde ben bir ömür harcamışım
![]() |
#2467 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok yol yürüdüm
Bir şehri terk ederken , hep düşümde bir başka şehir. Masallar dinledim dost toplantılarda Elvedalarım bol oldu. Ardıma bakmadım ağladığım görülür diye. Çocukken düşlediğim şehirlere bir bir ulaştım. Baharlar çiçek çiçek geldi geçti gitti her kışım soğuktan öte yaşandı yollarda. Ben aramaktan bıkmadım Sense saklanmaktan. Düşüm her zaman sımsıcaktı. Gözlerin sımsıcak Bir günümün dilimdeki özeti kadar Gece geçerken bir şehri Sıcaklığını aradım caddelerinde Dokunduğum her insan biraz sen Biraz sen bu şehirler! Şu yaylalarda dolaşan kadınlar Şu dağların maralı biraz sen Sen ki peşinde dolanır olduğum Sen ki ecelim Sen ki uzak olduğum kadar yakınım Sen ki can kadınım...! 12.04.2004
![]() |
#2468 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçlar kaderine küsmüş bir sonbahar sabahında
Yorulmuş yüreği çaresizlikten Geçmiyor, bitmiyor yorgun saatler Şehirde yine sonbahar var…. Sevemiyorum sonbaharı, unutturuyor gençliğimi Siliyor yüreğimden masum ümitlerimi Kimse engel olamıyor bu sessizliğe Şehirde yine sonbahar var…. Kuşlar terk etmiş semaları gizlice Umutlarım yüreklerinde kaldı, Yağmurlar isyan ediyor sessizliğe Şehirde yine sonbahar var…. Gitmek istiyorum kuşlarla uzaklara Sonbaharı burada bırakmak, Ama ya yüreğim, Asıl sonbahar orada….
![]() |
#2469 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve maviydi hayallerim
Kızıla boyalı İçinde bu şehrin Çok severdim bu şehri Sevişme sonrası Orgazm sigarası gibi Her sabah uyanışımda Açmaya çalışan çiçek gibi ****** gülüşleri vardı Köşe başı pazarlığından artan Ki her günün sonu Midemi delice ağrıtan Ah bu şehir yok mu Beni uykusuz bırakan
![]() |
#2470 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgeler düşmüş güzel yüzüne,
İnanmıyorum, bu; sen değilsin... Aklar dolmuş saçların her teline, Yanılıyorum, bu; sen değilsin... Yıllar senden çok şey, almış götürmüş, Güzelliğin; zerre zerre; bitirmiş, Anıların yüreğine oturmuş, Yoo, aldanıyorum, bu; sen değilsin... Bir çok dostun artık unutmuş adım, Ne o eski keyif, ne; eski tadım, Yıllarımı; dostlarıma adadım, İşte; ona yanıyorum, bu, sen değilsin... 20.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|