![]() |
|
|
#251 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne Söyleyeyim...
Çaresizim, Ne söyleyeyim sana. Aşkı, sevgiyi, sevdayı Anlamadıktan sonra... Sevmek inanmaktır. Sevmeyin, gülmeyip ölmedikçe... Yaşamak nedir sence? Ne söyleyeyim. Ümitlerin kor, kalbin yanmadıkça, Sevmedikçe, ölürcesine herşeyi... Ne söyleyeyim sana, Dilim tutulmuş, gönlüm yaralı... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne yanarsın! ...
Sen yanarsın bırakıp giden yare, Nazlı yarin umurunda mı sanki? Yüreğin olur kordan pare pare, Yanan alevin umrunda mı sanki? Dermansızdan derde derman ararsın, Umudunu bırakıp bikararsın, Giden gitmiştir beyhude yanarsın, Aslı olmuş umrunda mı sanki? Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Yapsın Kader...
Bitsin bu aşk Diyemezsin, diyemezsin Yansın O da senin gibi Diyemezsin, diyemezsin Dur diyemezsin bu gidişe Düşmüşüm kor ateşe Arama bende neşe Gülsün diyemezsin, diyemezsin Cama vuran her damla Bana seni hatırlatır Yüzüme vurulan isyanımla Bitsin diyemezsin, diyemezsin Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nefretim Yetti Bana...
Maziye ait hoş bir seda isterken Nefretim yetti bana... Semaya ellerimi uzatmak isterken Ahım yetti bana... Gönlümü canımı aldın benden Sevgiden başka birşey istemedim senden Hasretim yetti bana Boynu bükük bırakıp sen gittin Zannetme ki ne güzel ettin Vahim, ruhum yetti bana Hasretlik bitmezmiş gidenle Hesaplaş şimdi kendinle Sualim, cevabım yetti bana Dilerim dermansız birçok dertte Beni an, beni gör her yerde Lanet okumak yok ki serde Günahım yetti bana Bir hata işledim ki, Gönlüm düştü sana Bir tutam saçın kaldı, yalnız bana Derdime ağlamaz hiçbir ana Son pişmanlık yetti bana! ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nerde O Eski Sevdalar...
Beni dünyaya salan sevdalar, Yok şimdi.. Bir dondurmaya kavga ettiğim delikanlı, Değilim şimdi... Sen benimsin dediğimde, Ayaz *******de sabahladığım... Dedemden ilk tokat yiyişim, Ninemden azar işitişim, Senin yüzündendi.. Sen ulaşılamayan sevdam.. Defterler arasında ki ilk şiir, Sanaydı biliyorsun.. Sahilde terkedişin,koşup sarılışın, Unutulmazdı... Trenlerin gidişi, Ayrılıkların başlangıcıydı... Gurbet türküleri,kara trenler, Sevdamızın ilk bestesiydi... Umut bizim de azığımızdı.. Gazozlarda başlamıştı aşkımız.. Ömür gelip geçti, Yok masallarda ki o deli oğlan.. Sevdalısını görmek için, Günlerce kan revan yürüyen, Aşk delisi yok! .. Yürek yangınları bitmedi, Unut unutabilirsen.. Nerde o eski sevdalar.. Bir kır çiçeğine gönül bağlayışlarım, Boşu boşuna değildi! .. Yüreklim,birtanem, Kurban olsun canım sana deyişin, Bir destandı.. Nerde o eski sevdalar.. Tüter burnumda benim... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neredesin?
Dinleyin dostlar benim öykümü, Bölmüyor bir ses *******i uykumu Sevda ateşiyle yitirdim duygumu, Ben esir, ben biçare, sen neredesin? Aylar var ki hergün arıyorum O'nu Dilimde, gönlümde bir tek konu, Ölümle bitse de bu aşkın sonu İçim titrer, kalbim yanar sen neredesin? Yürüdüm sahillerde, ******* boyu Terketmiştim günlerce uykuyu Vefasızlara sorma cevapsız soruyu Kalbim yanar, gözlerim ağlar, neredesin? Ne olur gelde bitsin bu hasretlik İnsafa gel bitsin artık bu sertlik Aşkta olmaz ki namertlik Yıldızlara sordum sen hala neredesin? Titreyen sesimi duyupta hatırla İfade edemem binlerce satırla Dost oldum artık ulu yatırla Semada yıldızlar kayboldu, sen neredesin? Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O da Yansın (2) ...
Kerem gibi, Aslı gibi, Çölde yanan Mecnun gibi, Ferhat, Şirin gibi O da yansın, O da yansın... Sitem dolu sözlerine, Ahu ceylan gözlerine, Aşkın gerçek özüne, Bırak O da yansın.... Çıkmaz sokaklardan dönünce, Son nefesinde, ah edip ölünce, Hergün çaresizliğini görünce, Bırak O da yansın, o da yansın.... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O da Yansın...
Zülfün her bir teline, O da benim gibi yansın. Selam söylesin seher yeline, Bırak O da yansın, O da yansın... Tükenen her bir gününe, Solan sararan gülüne, Aşkın tükenmez yoluna, Bırak O da yansın, O da yansın... Ayrılığa diyelim eyvallah, Sabır versin bize Allah, Her söyleyişin bir günah, Bırak O da yansın, O da yansın... Yürekler dayanmaz bu aha, Güneş doğmaz oldu sabaha, Sevmek mi? Tövbeler bir daha, Bırak O da yansın, O da yansın... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O Gece...
Akşamın hüznü çökünce yüreğime, Duygular kabına inan sığmaz olur. Hafakanlar üşüşüncede beynime Fırtınalar isyanlar, görünmez olur.... Hadi lanet bekleme gelsen peşimden, Rüyalardan ayrıldım o an, düşümden, Dünya benimdi belliydi gülüşümden, Aşkım volkan gibi sır, bilinmez olur. Kaderimin bana bitmeyen oyunu, Uykumdan uyandırınca gördüm O'nu, Bir buse ile anlamıştım huyunu, Sevdalar, bakışlar bana yetmez olur... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kim bilir belki bir gün gelirim! .
Aylar sonra bak yine kavuştuk. Sil gözünü ağlama artık deli çocuk, Şiirlerimi ver yetsin yalnızlığın. Hatırlamadın seninle nelerden konuştuk, Niçin geldiğini bile söyleyemedin! ... Aylar sonra yine bana döndün, Yüzüme baksaydın terler boncuk boncuk, Sendin karagözlü, melek yüzlü, Sendin inan gönlümün tek güzeli, Değişen ne var ki söyle ne oldu? Neden heyecanlı, neden ürkeksin? Gözlerin nemlendi ve yüzün soldu, Niçin görmemek için nasıl sabrettin, Bil ki içim kan ağladı, beni tükettin, Geçti, gitti her şey! Haydi sil gözyaşlarını deli çocuk! ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|