![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni sen olduğun için sevdim
Değer vermeni bekledim hep Karşılıksız sevdim Ama sen bilmedin Bu zamana kadar Ya ben kendimi ifade edemedim Ya da sen anlamak istemedin sevgimi Anlasaydın gelirdin Ama sen gelmedin Ben çok şey istemedim ki senden Sadece sevmeni istedim Bir kez bile olsa gülümsemeni bekledim Ama sen sevmedin Uzaktan sevdim seni hep Sakladım sevgimi Güzel gülüşünü izledim Ama sen görmedin Sen ne sevdin ne de değer verdin Sadece ardında ağlayan bir yürek bıra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Keşke zamanında yaşasaydın sevgiyi
Tatsaydın aşkların en güzelini Beklemeseydin onun sevmesini Değer bilmez işte.. Sevmeyi zamanında deneseydin Değer verseydin seni sevenlere Sen sadece sevseydin Kıymet bilmez işte.. Bilmesen de aşkın tadını Deneseydin yine de sevmeyi Sevene saygı duysaydın Aşk bilmez işte... Sen ne sevmeyi bilirsin Ne de seni sevenin değerini Sadece sevildiğini unutma Hayır bilmez işte.. Hep onunla olacakmışçasına Sevmeyi bilseydin keşke Keşke sevseydi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dün gece seni gördüm rüyamda
ağlayarak uyandım tek hatırladığımsın nerdesin ve ne yapmaktasın şimdi ben hala seni söylüyorum sanki bir gün tesadüfen telefonlara ben baktım gittiğinden beri ben özledim en çok seni nerdesin ve neyapmaktasın şimdi ben hala seni söylüyorum sanki bir gün tesadüfen yeniden karşılaşacakmışız gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben seni deli gibi sevdim
sen beni deli diye sevmedin ama... asıl deli ben değil sendin sen benim sevgimi goremedin kusura bakma senin gibi olamadım ama... asıl deli ben değil sendin sen uyurken sevdim seni saatlerce optum,kokladım seni binlerce kere sen beni deli sandın sen bilmesende asıl deli ben değil sendin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() geçen zamanda
unutmak istedim seni, gonlumden atmak istedim ama yapamadım birtanem seni kalbimden atamadım içimden sevdim hep seni hiç soylemedim san bir gun haykırsam diye duşundum çok geç kalmişim birtanem son nefesimi kollarında vermek son gunlerimi senle geçirmek hep senin yanında hep senin kollarında olmak isterdim BİRTANEM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni gorunce ağladım hep
duşununce,resmine bakınca ağladım içimde bir umut vardı belki,belki bir gun kavuşabiliriz diye. ben,senin beni gerçekten sevdiğini sandım, sevdim seni,taptım sana. nerden bilebilirdimki beni gerçekten sevmedğini? sevdim seni işte anlamadım. sana yaz aşkı dediler değil dedim ''yaz aşkı değil'' ama inanmadılar her insan gibi gelip geçici olduğunu soylediler. hayır dedim değil dedim ben sadece onu sevdim,sadece onu seveceğim dedim. yine anlamadılar.şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceydi seni bana taşıyan... Sen geceye yakındın bende sana... Ağır
aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan kurtulup geldin, hoş geldin... Korkularınla, sırlarınla ve sadece gözlerine derin bakanların görebileceği acılarınla geldin, iyi ki geldin... Bekleyişlerimin içime hapsettiğim özlemlerim vardı. Nicedir kimseyle paylaşamadığım hüzünlerim, soramadığım sorularım... Hatırladığımda yüreğimde yaratacağı korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aslında sana bakarak olmek isterdim.şimdi herkesten uzak bir şehirde
yalnizzz başıma veda ediyorum hayata.yanımda sen yokken sana bakamazken öluyorum.tek avuntum elimde sana ait bir kaç resim.bakıp,bakıp ağlıyorum.seni yakından goremesem sana dokunamasam bile resmin,tek bir fotoğrafın avutuyor beni.avutmuyor aslunda avunmak zorundayım.ben artık gidiyorum sevgilim...artık arayıp eğleniceğin,seni hiç sıkılmadan dınleyecek,seni benim kadar sevipde hergun senden uzak olduğu için ağlıycak birini dah |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() unutma beni
gittiğin yerde aklından silip unutma beni gittiğin yerde kalbinden atıp unutma beni gittiğin yerde anılarından,hatıralarındanatma beni aslındaa gitmee... gidipde beni unutma gidipde beni tek başıma bırakma gidipde beni terk etme gidipde beni yalnızlığa beni çaresizliğe mahkum etme seni benden alma seni benden koparma seni benden silip atma NE OLURR BENİ SENSİZZ BIRAKMA..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HaVaDaKı BuLuTLaR,
GöKtEkİ yILdIzLaR... HeP aSkıN TuTkuSuNU aNImSaTIrLaR.... GüNeSiN sIcAkLıGı,kArAnLIgıN tEk ısIGı.... PeKI yA kIrMIzInIn tUtKUsu? AtEsIN yOgUNluK nOkTaSI... AcIsIYLa,taTlıSıYLa... AsK bU!... ArDıNdA AgLaTtıGI kıSıLerLe, BıRaKtIgI kÜLLErLe... AsK bU!... CLaSiC müZıgın InSanI, BAskA dÜnYaLaRA sAvUrMaSI... AsK bU!... BaZeN üZüNTüLeRıN ıCıNdEn CıKaN sEvIncLer BaZeN gÜlüCüKLeRImıZdeKI KaNlı yAsLaR... AsK bU!... iKi yÜrEk aRaSıNdAkKI ,O iCteN DuYgUlAr... AsK bU!... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|