![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben renginde masmavi kalan denizlerimin,
Beyaza çalan gökyüzünde unutulmuş düşlerindeyim, Ve limanlara yanaşamayan her yükünü almış geminin, Belkide son seferindeyim, Gözlerimi kapatan bir suskunluğun avuçlarında, Hiç yenilenmemiş bir Ağustos'un terkindeyim, Uzaklığını içime çektiğim son gecedeyim,seninleyim, Sen kal olduğun yerde,ve gülümse sevdiğim, Ben sana aşklardan aşk beğenipte geleceğim, Ben her hayaline sabahları anlatan biriyim belkide, Belkide yazılır,çizilir daha çok, Daha çok yaşanılır bir aşk gibi, Deniz kokusu saran ellerinin rengindeyim, Dudaklarında buz mavisi,yağmur damlası, Kollarında karanfil tarlası, Ayışığını bekleyen geceyarısı gibiyim, Sen dur yorulduğun her yerde,bekle beni sevdiğim, Ben Ağustos'u aşk'a bırakıpta geleceğim....
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlasan hisseder burdan duyardım,
Zor günde yanında yine ben vardım, Demek senin için sâde kumardım, Başkası için at bundan sonra zar, Yağdırdın gönlüme Ağustosta kar! Hani sen sevince başka severdin, Sev de Leyla kimmiş, bende gör derdin, Ne yüzüm güldü ne bir gün gösterdin, Bir bir anlatmaktan ar ederim ar, Yağdırdın gönlüme Ağustosta kar! Dedin mi bir gün “al şunu yesene” Bildiğin tek şey var “çıkıp gelsene” Haydi artık sende bir şey desene, Çektiğim yetmez mi dahası mı var? Yağdırdın gönlüme Ağustosta kar! Boşa gider sıkma artık kurşunu, Kıymetlisin, kursun anan turşunu, Biraz geç de olsa anladım şunu, Senden ne sevgili olur ne de yâr, Yağdırdın gönlüme Ağustosta kar!
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu günüme, yarınıma, dünüme
Baktığımda aklıma hep "bir" düşer. Garibim yol bilmem hemen önüme Vuslat için bir kılavuz "nur" düşer. Dosta hasret bir uykusuz pınarım Sitem etme ben kendimi kınarım. Zemheride cayır cayır yanarım Ağustosta yüreğime "kar" düşer. Hesaplar gününü geçer kıyıda Ben rahmet beklerim karşı kıyıda. İbrahim ateşte, Yusuf kuyuda Bayram eder, hatırına "yâr" düşer Hakkın boyasıyla boyanamazsam, Zulmün kapısına dayanamazsam, Gaflet uykusundan uyanamazsam. Hem bedenim, hem ruhuma "kir" düşer. Tuzaklar kurulur yolun üstüne Sevda borç değil mi kulun üstüne! Diken arasında gülün üstüne Seher vakti damla damla "ter" düşer
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yükseliyor hoş nağmeler sema ya.
Meşk ederek dönüyorum yine arzımda Temizleniyorum a canlarım kabem de. Ah birde sevdiğim yanımda olsa. Biryanımı sarmış dostlar, diğer yanımdaysa notalar,nağmeler her şey dengeleniyor yanan yüreğimde Ah birde sevdiğim yanımda olsa. Masamda bir iki arkadaş Bir iki defter kitap kalem. Birazda duygu var yüklüce, Ah birde sevdiğim yanımda olsa. İç çekiyorum özlemle senli anılara, tadıyorum her acıdan azar azar. Gönlüme birtek seni anlatamıyorum. Ah birde sevdiğim yanımda olsa. Uğruna akıttığım gözyaşlarını saklıyorum, görüpte üzülmeyesin diye ırak yerlerde. gönlüm senden taraf oldu,ben kaldım yalnız dertte. Ah birde sevdiğim yanımda olsa.
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir hain hıçkırık boğazlara takılan,
İki damla gözyaşı yanaklardan dökülen, ah Ayasofya,ateşsiz cayır cayır yakılan, ah Ayasofyam. Gittikçe sönüyor gözlerin feri, şuursuz davranınca birkaç serseri, ah Ayasofya oldun yangın yeri, ah Ayasofya. Bilmem ki ben,bu nasıl yara, gelemez miyiz biz hiç zora? Ah Ayasofya,attık seni yara, ah Ayasofya. Vurdular kilidi kapına nedensiz, terk ettiler seni hayatta cansız, ah Ayasofya,istiyorlar olasın dinsiz, ah Ayasofya. Uyan kardeş, aman olma yavaş, ne mermi var atılan,ne er,ne çavuş, ey ceddin nesli,bu nasıl savaş, uyan.
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir çocuğun;
karanlıkta umut ışığı Aradığı gibi, Kalbimin sessiz köşelerinde, Mezarının başında, Ölümün sessizliği içinde Seni arıyorum dede! Ah be dedem... Bu kadar uzun zaman Çekip gidilir mi? Bu kadar çok Özletir mi bir insan kendisini? Kim bilir nerelerde, Hangi diyarlardasın? Hangi küçük çocukları Seviyorsun benim yerime? Babamsın, canımsın... Boynumun borcudur seni özlemek, Boynumun borcudur seni anmak! Kalbimin en üst köşesindesin, O üst köşeyi Sevgi çiçekleriyle donatıp, Seni büyütüyorum dede. Sen sanır mısın bu evlat seni unuttu? Peki sen bilir misin; bu evlat hep seni arıyor. Yıllar geçse de, Günler bitse de, Ömrüm tükense de Hep seni özlüyor ve Hep seni anıyor bu evlat. Bunu unutma dede!!!
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah be İstanbul ne yaptın bana
Senin aşkından geldim buralara Büyük umutla kucak açmıştım sana Bıraktın beni içindeki yalnızlıklara Nasıl sevinçle gelmiştim sana Nasılda, koşmuştum o masmavi gözlerine O gözlerde dumanı çıkan çapakların Çöp toplamış göz kapakların Kimsesizlerin evi olmuş göz yaşların Kirpiklerin pas tutmuş Ayyaşların meskeni olmuş kaşların Lüle olmuş saçların Hayal kırıklığı olmuş insanların Ekmek parası olmuş Yaşama kaynağı olan boğazların.
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin bir yarısına kadar seni düşünmekten çıldırıyorum..
Daha ne yapayım...sevmek ölümüne..aşk cıldırtasıya.. Bir canım kaldı maymun suratlım sana vermediğim... Dudaklarımı tutsak ettim dudaklarına... Gözlerime bakan seni görür oldu artık.. Birde sen anlayabilsen beni tatlı maymunum.. Belki bende normale dönerim o zaman.. Her gece ne bu işkence yaaaa Ben üzülüyorum...sen alemindesin.. Ben yanıyorum sen üşüyorsun..yeter be kızım.. Yoksa ben gideceğim sen bakacaksın Sen benim tek aşkımsın maymun suratlım.. Gayret et biraz daha beni öldürmeyi başaracaksın.. Ama inan bana bebeğim sen benim canımsın
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun zaman geçtikçe en çok sevdiğin gülmeyi de unutuyorum.
sensiz hiç bir şeyin anlamı yok,ah bir dönsen diyorum. seni yaşatacak neler var bir bilsen öyle saplanmış ki sevgin yüreğime atmak istesem de atamıyorum ne vardı dönsem diyorum.. gözlerim beklemekten öyle yorulmuş ki hani şarkımız var ya onu da dilimden düşürmüyorum, anılar yerli yerinde her şey tamam da bir sen yoksun güzelim birsen yoksun. hatırlar mısın bilmem ne kadarda güzel günlerdi onlar, Çayımızı sigaramızı ve hatta acımızı paylaştığımız zamanlar. sen sacını açık isterdin bense bağlamanı, ama şimdi yoksun hiç bir şeyin anlamı yok. tamam saçında açık olsun ,kızımızın adını da sen koy. yeter ki dönsen diyorum ama ne sen dönüyorsun nede benim gelmemi istiyorsun. ah bir dönsen diyorum ah bir dönsen.....
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçi boş bir dünya düşlüyorum
İçinde sadece sen ve ben Kırlarda sokaklarda koşuyorum Ah bir de sen koşabilsen Yeşil baharlar bekliyorum Yeşeren sadece sen ve ben Kokunu içime çekiyorum Ah bir de sen çekebilsen Durgun mavi sulara dalıyorum Yüzen sadece sen ve ben Utanıp kaçan balıkları görüyorum Ah bir de sen görebilsen Uzun anlar bulmak istiyorum Yaşayan sadece sen ve ben Gözlerinde mutluluğa eriyorum Ah bir de sen erebilsen Pırıltılı ateşlerde yaşıyorum Çırası sen odunu ben Sıcaklığını tenimde hissediyorum Ah bir de sen hissedebilsen Alaca karanlığa çalıyorum Rengi sadece sen ve ben Topraktan geldiğini biliyorum Ah bir de sen bilebilsen Sevdiğim çileni çekiyorum Çektiren sen çeken ben Seni ben böyle seviyorum Ah bi rde sen sevebilsen Rabbimden Bir ölüm diliyorum Yaşayan sadece sen ve ben Azrail gelmesin istiyorum Ah bir de sen isteyebilsen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|