![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşka Bulaşınca Sonbahar
Keskin bir toprak kokusu burnumda Yağmurun yıkadığı şehrim ışıldamada İçimde bir ürperti, biraz ıslak bedenim Aşka bulaşınca sonbahar hüzün gemisindeyim Senin yankın geliyor uzak bir yerlerden Sen geliyor musun bilmem özlemlerden Durgun bir gün sonunun taşkınlığı gibi Yağmur yağmur akıyorsun gözlerimden Siyahına daldığım gökyüzü üstümde Çatıların nöbetçisi martılar dizilmiş Bulutlar delirince siperim olmuş pencerem Bodrumun mandalinası buzuma eşlik etmiş Aklımda kırıntı halinde sözlerim İçine seni nasıl dahil ederim Zaman geçiyor değişiyor manzara Bir tek sen mi direniyorsun değişmemek adına Kadehimin karşına otursan şimdi Gözlerimin ötesini yıkasam yağmur suyuyla Parıldasan daha bir parlak aşkla Zaten hep ordaydın kırılmışlığa inat kalışınla
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkı Gözlerinde Bıraktım
Sevdama takılıp gidemeyeceğimi bildiğimden belki de, sana kaldıramayacağın hislerle dolu bir teşekkür yazdım. Ya kalacaktın; ki bunun zorlayacağını kaderin yolumu senle kesiştirdiği ilk gün anladım. Ya gidecektin korkarak; yabancı tenlerde, yalancı hisler yaratacaktın. Gittin.. Şaşırmadım.. Acıdım biraz gidişinden. Anladım yine nedenlerini kaçışının. Benim sorduğum soru değişti, tutmalı mıydım bu sefer ellerinden, o gözlerde yalan yok biliyorum, korkma demeli miydim her şeye rağmen? Cevabını alamadım içimdeki senden. Tutunamadım.. Bıraktım.. Gönül almalıydın çünkü bir kuru dalla veya bir iki duru sözcükle. Bekledim.. Saatin her vuruşunda zamanı da huzuru korumaya çalıştığım düşünselliğime ekledim. Zalimsin demeye dilim varmıyor da, affedilmişliğine rağmen ses vermedin. Ben; dedim ya, mantığın eşlik ettiği bir aşk oyunu oynadım ve gidemeyeceğimi duygular alıkoyduğunda anladım. Belki sessizliğin, senden yansıyan tarafıydı veda edişimin. Umutları büyütmekten kurtardın aslında. Belirsizliğin ve ikilemlerine yeterdi savunmalarım da, değersizlik sana kalan bir şey değil. Aşkı koruyabiliyorken terk edilmişlik hissinden, gidiyorum. Elinde, kocaman bir hayatın içinden geçerek ve sana minnettarlıkla yazılmış satırlar var benden kalan. Koruyabilirsen koru. Eşi yok, benzeri yok. Ben aşkı sende bildim. Zulümlerin ondan hüzün vermez. İki kişilik bir dünya yarattık senle, inandım belki gerçeğine inat. Sende öyle bir yürek var ki, benim baktığım yerde olmadan anlaşılmaz. Hiçbir ilişkisel deneme sana benim kattığım anlamı sen gibi katmaz. Hoşça kal sevgili.. Söyleyemediğin sözleri duydum saydım, üzülmem. Sen ne yaşarsan yaşa. Kaçışlarla bitirmeyi denerken bile yarım kaldın. Ben, yaşamdaki var oluşuma bundan böyle seni de kattım. Kaçınılmaz dönüşlerde hazzı yok etmemek için, aşkı gözlerinde bıraktım.
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkta Israrlıyım
Alt yazı halinde geçiyorsun ben hayata dahilken önümden Ayrışmış değilim galiba hala içime işlemiş senlerden Tuhaf bir ilişki içindeyiz üstelik iyiden iyiye uzaksın Arada bıkıyorum bu garip halimle kendimden Gece gezen rüyalar güne anlamsız yansıma oluyor İstanbul sebepsiz halde içime fırtına düşürüyor Hani uğramadan geçilmez mekânlar vardır, duygular da öyle Özgürlüğüme sahibim özgünlüğüme de, aşk niyeyse sensin yine Hani desem ki şöyle beyefendi, aklı başında bir adam Yaptığın her şey bunun aksini bağıra bağıra söylüyor Şikâyetimden değil anlamsız bulma bu halimi Sadece garip geliyorum dedim ya kendime, mutluluğu senden sıyırmak istiyorum Yaz dalga dalga işlerken tenime, beklemeden yaşıyorum Tadına vardığım yaşantılara bulaşma diye çoğu kez Yeni paylaşımlar, dünyalar yaratıyorum Başarılı bir son içinde olduğum, yoksun ama kendimi arıyorum Siyah beyaz başlayıp renkli biten bir son değil bizimki Tutucu seslerimin sahip çıktığı yaşanmışlıklar duruyor Birlikteliğin adı sadece ikimize ait şimdilerde bile Zihinler bulanıklaşmış ne durumdayız kimse öngöremiyor Derbeder durumların gerisindeyim artık, gülüş ağız dolusu Özlem çoğu zaman dip not halinde, göremediğim oluyor Ne içinde olduğum bir çember etrafımdaki, ne dışında Yazı da artık sadeleşti, şimdi ve burada Aşkta ısrarlıyım her ne yaşanırsa yaşansın Bundan öte sen olmazsın, anonim kalpler yazarım Bazen melodiye yansır duygularım, mırıldanırım Bazen film olur bakarsın, rol alır oynarım Yaşam aşkın en aktif haliyle var Değişir zaman gelir yeniden mucizeyle ışıldarım
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayçiçekleri
Yüzünü güneşe dönmüştü ayçiçekleri Biraz boyun bükmüşler sıcaktan Hüzünlü bir gün ortasında boğaza karşı Aşşk Biraz sessiz belki, biraz da korkarak Hayatıma dâhil olduğun yerler taş toprak Özenle topluyorum aşkı kırıntı halinde geçmişten sıyırarak Varlığın huzuruma ve keyfime anlam katıyor bunu bil Zaman ve sabra teşekkürüm var, yenilendim Mutluluğun içine koyduğum mutsuzluk kadar Mutsuzluğa kattığım mutluluk eşit Baktığım yer değişiyor sadece kabul edişimle Değişimim özümü arayışımdandı, buldum sayende Dalganın tenime serptiği su damlası gibi Hayatıma girişin ani ve ürpertici Farklı süreçlerden geçtik zaman eş düştü şimdi Beklenmedik bir sorunun karşılığında ördüğüm duvar İçimin çocuk yanını ağlatmamak adına savunmam var Sen yine de yakınımda kal Araladım hayatımın kapısını, açarsın belki
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayda'ya
Aslolan gülümseyebilmek hayatta her şeye rağmen Yaşadıklarından öğrendiklerinle kıymet bilebilmek Dostlarla çevrelendikçe her yan, bilirsin güvendir sırtını dayadığın duvar Aramızda olmanın mutluluğuyla iyi ki doğdun diyoruz sana, güzel dilekler var dudağımızda
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Şarkısı
Hoşça kal sevgili Maskelerinle oynadığın sevdalarda ara kendini Gözlerin değmesin bundan sonra gözlerime Sözlerin arasına sıkıştırdığın masum gülümsemen uzak olsun gerçeğime Yokluğun yoklukla eşitlendi şimdi Hiçbir aşk karşılıksız değil sevgili ve hiç bir acı Öğrenmemişsin sen daha hayatın nasıl bir bumerang olduğunu Büyümek için önce kendinden geçmen gerek, dikenli iç yolculuklarda yüzleşmen gerek Kayıpların arttığı noktada kıymete biner değil mi paylaşımlar Elinde avucunda hiç bir şey olmadığını görmek ve gözyaşı dökmek kurtarmıyor Güçlü sevgilerin aslında en hoyrat davrandıkların olduğunu fark ettiğinde Ben ufukta bir siluet misali, yollara düşmüşüm Sen kader misali başa saran güvensizliğinle yalnızlığa yakın Bu veda bildiklerin gibi değil sevgili Bitmeyecek içinin keşke sesleri Gölge misali ardında olacak hesapsızca savurduğun duygular Ne yapsan faydasız Tükettin içimin seni anlamaya çalışan tarafını Şimdi sondan öte gidilecek yer kalmadı Agresif dürtüler geri döndürüyor Ve ne çok niyet sorgulandığında bitti deniyor Dilim varmıyordu önceleri Şimdi dudağımdan buruk bir ayrılık şarkısı dökülüyor
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılıklar da Hayata Dair
Üzülme; ayrılıklar da hayata dair diyorum kendime. Her geçen gün bir ışık bu aşk için, belki de uzaklık yakınlığa gebe. Şimdi sadece gidiyorsun paylaştığımız mekanlardan, kokun kalır geride. Maviliğinde kaybolduğum dalgalı gözlerin içimde. Gülümsemene hasret olsam da üzülme, sevdan hala yüreğimde. Sensizlik alışılmayacak bir işkence. Demiştim ya bir zaman önce; Geri dönmek için uzakta olmak gerekir diye. Şimdi aşka kendi tarafımdan baksam da, Döndüğünde aynı hislerle ve hayatımda olduğuna şükrederek, Belki gözümden akan iki damla yaşla, Seni sevdiğimi tekrarlıyor olacağım. Üzülmüyorum. Git, gidebildiğin yere diyorum. Yokluğuna alışmak varlığının bedeliyse, ödüyorum.
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka bir zaman diliminden geldim kardelen mevsimine..
Başka bir zaman diliminden geldim kardelen mevsimine.. Demiştim sana çünkü, yılın ilk karı düşünce şehre gelir aşk sözleri de beraberinde.. İnceden bir sızı sarar belki sabahsız *******de ben yanını yüreğinin.. Yalnızlıktan değil, cesur olamadığı için buruktur gözlerin, boynun eğik bakamazken sevgiliye, aslında içinden geçenleri duysan aynı şeyler yansıyor ve boşlukta yankılanıyor çoğu kez. İsyansız bir aşk yaratabilir miyiz seninle.. Yüzümüzden geçenleri saklayabilir miyiz birbirimizden. Çok zor.. O kadar eş anlamlı ki ruhumuzu dağıtan aşk, denk olamıyoruz belki. Saklanmaya devam edelim bir süre daha öyleyse. Sen kapalı kapılar ardında bana yakın yerlerden uzak durarak, ben inadına ortalıkta, teğet geçiyorum çoğu kez yanından, hisleri saklayarak yalancı bakışlarla. Bu mevsime sakladım oysa ben içimin en güzel aşk masalını. Bu mevsime sakladın oysa sen korkusuz ve güvenmiş çocuk yanını. Kardelen dedik daha yazın en başında zamana sözler verirken. Şimdi kar yağıyor dışarıda, açtı açacak derken uzağımızda tuttuk. Tutuk kaldık biraz da şarkımızı söylerken. Sevdaya çıkar kattık farkında olmadan. Öfkelendik, sorguladık ve inancın güçlü duvarlarına kafa tutuk. Koşulsuz demiştik oysaki sevdalanırken. Her durumda sadece gözlerimizden geçene inanmıştık. Şimdi bak yanlış tutumların yarattığı kuraklıkta uzanacak güneş aradık. Bir bak şimdi pencerenden dışarı, nasıl güzel yağıyor kar. İçinin sıcak tarafına dokun çünkü aşka beraber inanıyoruz. Aynı gökyüzünden geceye dualar yolluyoruz. Sevmenin ve özlemenin karşılığı yok demiştim sana. Biliyorum çünkü yüreğimin kapalı yanında korunmadasın sen, ve ben sendeyim. Kırgınlıkları geride bıraktım, aynı gülümsemedeyim. Aşk yakışıyor bize sevgilim, Sadece buna inandığımda aynı şeyi gözlerinde görmenin mucizesindeyim.
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Sefer Yok
Dolunayın şahitliği var Yemin ettim senden vazgeçmeyeceğim Ruhumun en saf inancı çocuksu sevdanla gözlerin Sezen söyledi buğulu buğulu baktı gözbebeğim Tanrım dualarımı tut, bıraktırma Başka sefer yok aşkta Sensin ilkgözağrım, tek varlığım Çiçekler açmıştır şimdi olduğun yerlerde Kokusu geliyor arada burnuma Sevebilirsen sev benim için de Razıyım ben buğulu gözlerle Sezen dinlemeye
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlangıç Olmuyor Bu Sefer Bitişler
Hiç bir veda iyi olmuyor anladım Arkanda bırakırken yaşanmışlıkları gülümseyerek gidemiyorsun Kırgınlıkların düğüm düğüm oldu mu boğazında acıttığın kalplerin hesabı yok Bu sefer başlangıç olmuyor bitişler Nerdesin Hani bitirdiğim noktada karşılayacaktın beni Nerdesin Hani sevdalı yüreğini yanımda bırakıp gitmiştin giderken Şimdi sesini özlüyorum, aklımda hep sen varsın Kalmadı hiç bir hücrem olmadığın Baktığım yerlere birlikte bakıyoruz, seni dinliyorum önce konuşurken Bu nasıl duygu, nasıl bir kendine yabancılaşmadır bilmiyorum Ben hiç aşık olmamışım diyorum Tutkulu sevdalarım senden sonra anlamını yitirdi Nerde gözlerinin ötesi Yollara bıraktım kendimi hayatımı arıyorum Geriliyorum Sanki sen gelene dek yaşamıyorum da senle başlıyorum Aklında mıyım Niye çalmıyor adınla telefonum Daraltmak değil amacım sadece özlemden yaptıklarım Fantazmatik dünyamın ürünüymüşsün gibi geliyor bazen, gerçeklikle alakan yok Bazen de o kadar gerçeksin ki, korkuyorum Kararım kesin son nereyse oraya kadar hislerimin ardındayım Benim aşk-ı ilan ettiğim bu şehir seni nasıl saklıyor anlamıyorum Nerde tesadüf dediğimiz karşılaşmalar Hadi çık artık önüme dursun kalbimdeki atışlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|