|  | 
|  | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ben senimi sevdim Ben senimi sevdim? sevdim tabii Sevdim sen olmazsanda seni Gözlerini, yüreğini sevdim. Sevdim be gülüm. Seninle türküleri sevdiğm gibi. Sevdim yanlışını.... Ben senimi sevdim? Sevdim ya Çocuklar gibi sevdim. Zamansız,yalansız çıkarsız Sevdim sensizken seni. Acılarını sevdim acımla. Sevdim dogru ya! Peki ya sen beni. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ben sevgiyi yaşamak isterken Ben sevgiyi yaşamak isterken öldüm. Yaşayamadım bilemeden,gerçek sevilmenin; Ne olduğunu,ama sevmenin bedelinin ağır ödedim. Acaba her sevgi,her sevda böylemiydi.. Hiç sanmam sadece bu benim kaderimdi. Ben sevmeyi özlemeyi yaşamayı hep şiirlerimde yaşadım. Yaşadımmı onuda bilemedim,sadece bahtsızlıgımın; Çok örneklerini gördüm. Anladımki,hep kaçan kovalanır. Ama gerçek sevgi kovalamak değilki. Peşinden koşturmak aglamak aglatmak sevgibu degill. Sen bulamamışsın gerçek seveni. Sende ol aldatıcı sende ol degersizligin simgesi. Ama biliyorum sen. Sensizliginin bedelini çok agır ödedin. Sevgi bedel ödemekse ben bunu çoktan ödedim be bebegim | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Benide al Sabahladım yine,dertlerimle senden çektiklerimle. Nereye kadar bu böyle söylesene.. Nasıl inanayım sana,nasıl aldanayım de sene Efkarımı atarım içime. Gömülürüm kimsesizlik lere. Sararıp solarım güller gibi. Tek tesellim sendin. Sende gittin eller gibi. Neden niçin beni de götürmedin o meçhule. Bıraktın bu değirmenin içinde. Ne bir buğday tanesiyim,nede darı. Katın beni bilinmezliklere. Öğretmedin bana zulümleri acımasızlığı. Bir güldüm,yalnız bıraktın iki tomurcuğumla. Sen olmadan nasıl tomurcuklar gül olsun. Ben sen olamam ki,sende ben. Geri gel al beni de seninle o meçhule. Boynu bükük koma beni. Atma beni bilinmezliklere. Yol yordam bilmeden. Aklımı gururumu koynuna bıraktım. Sende beni bilinmezliklere attın. Gel al beni de götür seninle meçhule. Her günümü zehir etme. Gözyaşlarımı sele döndürme. Mutluluğu bana çok görme.. Al beni de götür o güzel meçhule. Koma beni zalim dünyada. İnsafsızların otağına atma beni. Bak çok uykum var albenide koynuna. Uyut o güzelim ninilerinle.. Sana kıyan bu dünya bana da kıyar. Tomurcuklarıma da. Gel al beni de gittiğin o meçhule. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Benim sevğim Sen ne yaptığının farkında mısın,yoksa aklın mı gitmiş. Sevgi dediğin değeri madiyatla ölçülür mü. İşte sen buymuşsun... Önemli degil. Ben sadece seni sevmenin bedelinin,rakamlar oldugunu öğrendim. Oysa ben haram yemedim,anlımın teriyle kazandım. Bedeli bu olsada sevmenin. İyiki yaptın iyiki aldın o bence degersiz olanı Çok şükür çok ucuz atlatım. Neymiş sana kapılmam ben seni paraylamı satın aldım. Oysa bende sevğinin bedeli olmaz. Ona paha biçilmez. Ama sen sevgiyi bir pula satın. Şimdi söyle bana aptal olan benmiyim,senmi. Bekleseydin belki daha nice paha biçilmezleri alabilirdin. Bana bunu asla yapmayacaktın. Geldiğin ilk gün gibi onurlu olucaktın. Bu kadar kendini ucuza satmayacaktın. Nefret ettirdin beni,insanlık duyğularımı çaldın. Sevgim bir gün seni boğacak,bunuda biliyorum. Sevği tohumlarının yerine nefret ektim,yüreğime. Özlemlerin yerinde hasret te kalmadı. Bu kadar ucuz olmayacaktın. Bedeli ödenemeyen sevğiyi,mazatlara atmayacaktın. Bitpazarına düşürmeyecektin.. Bana asla bunu yapmayacaktın. İçimdeki sevğiyi bitirmeyecektin. Delikli yüz paraya bu sevğiyi satmayacaktın. Lanet olsun senle sabahladığım *******e. Lanet olsun seni sevdiğime. İsyanlara saldın beni. Oysa sen başkasın demiştim,inanmıştım seni sevmiştim. Bana asla bunu yapmayacaktın. Sevğimi üç kuruşa satmayacaktın. İşte ben yine delikanlıyım. Sense delikanlı bile olamadın. Satığın bir mal degil. Yürekten gelen sevği... Kalpten inen sızı,aşkımı böyle ucuza almayacaktın. Şimdi yine gömüldüm yalnızlıklara, Kapılamam artık bana tapana. İnanmam seni seviyorum diyene. Bir pula sevğiyi degişene. Benim sevğim bedeli ödenemeyendir. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bilirmisin Bilirmisin? Yıllar önce vazgeçtim ben; Sevmekten,özlemekten,hasret çekmekten.... Bilirmisin? Neler gördü gözlerim. İhaneti,kahpeliği,şu dünyanın gerçek halini. Yıllar önce vaz geçtim ben, Sevdalardan,hasretlerden..... Bilirmisin? Yagan yagmur hep bana aglıyor..... Kayan yıldızlar tıpkı yıllarım gibi kayıyor. Dönüp baktıgımda geleceye; Göremiyorum ne seni,nede sevdiklerimi; Oysa zaman durmadan gelip geçiyor. Bana aldırmadan ilerliyor saniye denen illet; Bırakmadı yakamı ugursuz felek. Bilirmisin? Vaz geçmeme ragmen sevmekten,özlemekten; Hasret çekmekten. Bunlara ragmen Vazgeçmedim seni sevmekten; Özlemekten,hasretini çekmekten. Bana bunların hepsinin acı verdigini bilerekten...... | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Biz isyankar sokaklarda büyüdük Dudakların gibi sıcaktı kahveyi bıraktım. Dumanında hayalin vardı sigarayı bıraktım. Rüyalarımda sen vardın uyumayı bıraktım. Baktım ki olacak gibi degil,yaşamayı bıraktım. Biz isyankar sokaklarda büyüdük. Anlamayız bazıları gibi ballı ekmek yemekten. Biz yaşında dünyaya; Kasıp kavurmakta olan aşklara isyan ediyoruz. Bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayız kuruş için sevdiklerimizi. Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen. Oda sana sevgisini söyleyemiyecek kadar gururludur. Affetmek en büyük intkamdır diyorlar. Hadi intikamını al. Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip. Ölüme sesiz sedasız gitmek istersen. Yanıma gelki. Sana sensiz yaşamanın,sensiz olmanın; Ölüm oldugunu göstereyim. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:36 AM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bozuk piskoloji 00546………mehabet haktı. Adı üstünde mehabet.. Fakat burada bile sindirilmiş özlemler istekler var.. Karşısındakinin ne şartlarda çalışmakta oldugunu bilmeden. Acırım erkektim diye geçinen insanlarımın haline.. Görmüyor ya karşısındaki onu tanımıyor ya sahte bir isim Yaşı kemale ermiş sesinden belli, ama 28 yaşındayım der. Bilmez ki karşısındaki sesinden algılar gerçek yaşını. Ama o yaşın o sahte ismin özünde yatan dışa vurulmamış, Arzular istekler,sapıklıklar.. Entel mi ne dedikleri çarpık düşünceler.. Oysa çogu bilmez belki bu entel’in anlamını. Karşısındaki telefonun diğer ucundaki ne anlatır zavallı Ablamı gördüm gizliden âşık oldum, ben şimdi hayal ederek; Sen ablam ol, yengem ol der, sapık arzusunu yerine getirmek için Azgının suyu akaraktan anlatır.zavallı.. Telefonun diğer ucundaki, önce şoka girer ve kendinden; Erkeklerden nefret eder. Acaba acaba benin kardeşlerimde de bu varmı diye düşünmeye başlar. Ama çalışmak zorunda ekmek parasını kazanmak zorunda. Yada benim ülkemin delikanlıyım diyen erkekleri. O zavallıların her telefonu açışında acaba arayan tanıdıkmı, Şimdiki ne konuşacak düşüncesiyle korkarak telefon u açtıklarından Haberiniz varmı.. Hiçmi iyi bir sohbet eden yokmu diye düşünen kadınlarımız.. Ya karısıyla beraber arayan beyler,beyefendiyim diye geçinenler. Toplumumuzda bu kadar çokmu ikibacak arasını düşünenler.. Örf adet gelenek bitmiş. Yazık çok yazık insanlarımızın piskolojisi bu kadarmı bozulmuş. Yokmu içlerinde efendileri Var tabiî ki sadece sizi biraz sapıklardan kurtarmak için aradım. Hayat hikayenizi anlatın yada bu insanların hali ne olucak Onlardan konuşalım.sizde mecburiyeten buradasınız biliyorum, Diyen beyefendiler… Ya gel sana iş vereyim diyenler.. Buluşup kötü emellerine telefonda degil gerçekte sahip olmak isteyenler. Yazık yazık diyorum erkeğim diyen bireyler Ne yazık ki piskiyatri tedavi görmesi gereken çok insanımız var Ama onlar sadece delilerin piskiyatri tedavisi görmesi gerektiğini sanırlar Aslında deli dedikleri onlardan, insaflı daha kişilikli. Ya orada çalışan biçare bayanı düşünen varmı.. Acaba ne zorlukla o muhabet hatında çalışıyor. Unutmayın,belkide o sizin kan bağınız olan biridir | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:37 AM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bulamazsın Yeni bir sevgili bulamazsın Benim hayalim arkandan gelecektir. Sen aynı sokaklarda dolaşacaksın; Aynı mahallede kocayacaksın; Aynı şehirde kır düşecek Saçlarına.... Dönüp dolaşıp beni arayacaksın Geleceksin sonunda. Sen benim gibi seveni bulamazsın; Alışkanlıklarından,vazgeçemezsin Benim senden vazgeçmedigim gibi. Tutku haline gelmiş; İkimizin birbirimize alışkanlıgı Sen bende ben senden vaz geçemeyiz. Sen seni seveni bulamazsın......... | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:37 AM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bütün aşklardan vaz geçtim Bütün aşklardan vaz geçtim. Artık... Nasıl olsa biteceklerdi. Bir gün bir yerde Veya herhangi bir satte. Hep aşklar bırakmamışlarmıydı beni En olmaz dertlerde zor günlerde. Dedim ya Bütün aşklardan vaz geçtim. Artık.... Güzel gelmişti en başta; Tatlı sözleri. Yalanmış megersem! Aşk kitaplarındaki Aşkların hepsi.. Bitmeden yitip gitmeden Bütün aşklardan vazgeçtim Artık.. Son sözler koyarmış insana Oysa ben alışmıştım. O nedensiz ayrılıklara Baglanmışken sevmişken Yine bir ilkbaharda Artık son sözü ben söylüyorum Tüm aşklara.. Elvedaaaa. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 11:37 AM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Can anammm Anamm gözlerindeki özlemi sevgiyi görüyorum. Bana bakmanı,gözündeki sevgi işıgını. Yüzündeki yılların verdigi çizgiyi. Dudagındaki evlat özlemini Başındaki beyaz tülbenti. Anadolu kadını Osmanlı kadını olamı nımı. Neyini söyleyem anam...... Evlat acısınımı.. Özleminimii Sen kendince haklısın. Bende kendimce Kuban anam heyran anammmmmmmmmm. | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |