![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12104
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ozan
Oğluma Geri kalmış çağlar yürür üstüne Küfret yüzyıllara sıkılma Ozan Değil insan dağlar yürür üstüne Sıkı dur ayakta yıkılma Ozan Ben yazmadım deme dediklerini Tanrıya kafa tut koru kendini Söndür şu cehennem ateşlerini Küçük ateşlerde yakılma Ozan Ezil kendin ezilenler yerine Kan ol ezenlerin mezelerine Karşı dur katilin füzelerine Bir milim geriye çekilme Ozan Kağıt yoksa yazılacak derin var Beynin bilgisayar gözlerin radar Yaz elinden kalem düşene kadar Kuru ağaç gibi dikilme Ozan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Para Etmez
Tanrı rahmetidir çok yağmur yağar Dünya yaylasında ot para etmez Sarı inek kara koyun sağılır Yağ peynir bol olur süt para etmez Hiç olmazı yapar aklına eser Kalkar kaderine şansına küser Kasabın cahili deveyi keser Kurban bayramında et para etmez Dünya dolar meydan yeri azalır Vakit geçer pazarlıklar uzalır Acemi cambazın elinde kalır Eşek pazarında at para etmez Osman seni belki deli sanırlar Gerçek kimliğini çok geç tanırlar Birgün kalkar kıtalardan sınırlar Çin’in kuzeyinde set para etmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim
Her dolu kadehi bade belleyen Mey yerine zehir içer sevgilim Tanrı kovmaz Adem ile Havva’yı Hayal eken hüsran biçer sevgilim Dağı doruğundan deldiğin zaman Vadisinden Ağrı geldiğin zaman Çözüp örekleri güldüğün zaman Yanağında çiçek açar sevgilim Tanyerinden sen çık güneş çıkmasın Çok tarama sarı saçlar akmasın Dolu bak gözlerin boşa bakmasın Gider gençlik elden uçar sevgilim Öyle uzak durma beri gel beri Gir sokul yanıma çekilme geri Beni senin aşkın etti serseri Değildi ki Osman naçar sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanrı
Öyle dört kitapla yeri dolamaz Canlı ruhundaki bir histir Tanrı Peygamberler çömezleri olamaz Evrene cumhur-i reistir Tanrı Alemi görür küçük pencereden Bir balık bir sudur akar dereden Çağırmaz ben burdayım minareden Kalp atar duyarsın bir sestir Tanrı Altında mı üstünde midir damın Cüppesinde mi papazın hahamın Sanmayın ki camideki imamın Başındaki sarıktır festir Tanrı Kim bakacak günahına suçuna Ne yapsınlar sakalına saçına Koyacaklar pulsuz zarfın içine En son gideceğin adrestir Tanrı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnce Olur
Sen dağların Güleseri Gül bu kadar ince olur Tanrının eşsiz eseri Kul bu kadar ince olur Tuttum bir gece yanımda Değdi parmak uçlarımda Yok oldu avuçlarımda El bu kadar ince olur Er geç bu ateş yakacak Yıkılır ev söner ocak Sarılsam koptu kopacak Bel bu kadar ince olur Bittim yüzündeki nurda Bu renk tonu yok ki narda İz bırakmış yanaklarda Sel bu kadar ince olur Yürüse şehir yürüyor Durursa cadde duruyor Bastığı sokak eriyor Yol bu kadar ince olur Seyretmeye doyulmuyor Taramaya kıyılmıyor Tek tek saysan sayılmıyor Tel bu kadar ince olur Affetmez bu deli seni İnfaz etti astı beni Bıçak gibi kesti beni Dil bu kadar ince olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamana Geldik
Bıraktı baba görevi Bıktı bir zamana geldik Yere serdi cüce devi Yıktı bir zamana geldik Biz çıkalım derken düze Yokuş çıktı önümüze Ekmek iki bin beş yüze Çıktı bir zamana geldik Anadolu halkı ezik Ana yazık evlat yazık Gelen kıçımıza kazık Çaktı bir zamana geldik Osman şu çeneni kapa Gideceksin birgün çöpe Biri boynumuzu ipe Taktı bir zamana geldik |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu Çeyrek Ekmeği
Şu çeyrek ekmeği al lokantacı Doğuda milletim aç yiyemiyom Terzi elbisemi dikme koy dursun Yurttaşım çırçıplak ben giyemiyom Yürüdüm Artvin’den düşe yıkıla Vardım Ankara’ya korka çekile Senatöre başbakana vekile Şu Anadolu’ya bak diyemiyom Yabancı yabancı birçokları var Kasap mıdır nedir bıçakları var Teşkilat kurmuşlar uçakları var Öyle birdenbire çık diyemiyom |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|