![]() |
|
|
#301 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sorular
nasıl sevdiğimi soruyorsun sakinken sarsardı, sönerken yakardı, yıkarken yapardı tenden öte çürürken bir bahar nefes olurdu nasıl mı severim adı beyaz sevgimin sevince: ben beyaz olurum beyaz yer yemeğini ben doyarım beyaz yakar sigarasını ben dumanını çekerim beyaz uyur rüyaları benim olur beyaz nefes alır ruhum ten bulur beyaz sever, sevişir beyaz güler beyaz ağlar beyazımdır o vakit beyazım kadar yalnız kalır beyazım kadar kalabalıklaşırım siyahta beyaz olurum bendekilerle beyaz, ölürüm o vakit daha beyaz bembeyaz olmak için.. nasıl sevdiğimi soruyorsun Şule Aydemir
|
|
|
|
#302 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sürahi
-kendini fazla özletme demiştim giderken ıslatmıştı en sevdiğim sürahi çiğnediğin kaldırımları şimdi bir cenaze kalkar orta yerden yeri midir neden kim der ki daha erken bilirsin hep çok ge(n) çtir ağlarız ıslat(a) madığımız orta yerden boynu bükük sürahim bir de ben ______üzülme ilahi sürahi ________yar(ın) a ve yarınlara sözleşme yok Şule Aydemir
|
|
|
|
#303 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şahinden Düşünceler
yaşananlara defter tutarız bazen nedense yapışır kalırız anılara ve bir mutluluk gelir koca çalı süpürgesi süpürür geçer gider sonrası hüsransa yaşanmışlığın eğer bir hazan rüzgarıdır hepsini geri alır gelir yenilere eklenir çoğalır boğar cam parçalarından kırık sevgilerim vardı benim ve hileli gülümsemeler kaçak dövüşte sevdalar kim dürüst kim sahtekar bilinmeden yığıntılar üst üste gelmiş yıllar birleşmeden akıp geçtiler gözlerimden onca zaman beklenmeyecekleri bekledim kaçırmamak diye diye en büyük sandıklara saklı küf tutmuş çeyizlerdi hayallerim bir genç kız işledi umutlarımı resimli goblenlere hoyratça güveler yedi gecenin en karanlık köşelerinde siyah bir çöp torbasına çoktan sıkıştırılmış bir gençliğim yaşanmamış heyecanlarım ve keşifte renklerim vardı örtüm üstlerini hepsinin güvercinin siyah zeytinden çığlıklarıyla ellerim uzandı mutluluğa inanmadım anlık sevinçlerdi isimleri bir ahududu idi huzur hiç bahçemde yetişmedi sesimi de verdim gitti rüzgarlara sustum güneşçe ayca isyan zamanıdır şimdi açıldı yeni günlük seyir defteri uyanış hınzırca çalınmış yaşanmamış zamanlara asla asla demeden pişmanlığa yolun ucu bile gözükmeden keşkelere boğup da duyguları mutsuz içgüveyi vermeden bencil bir şahinin uyanışı şimdi hırçınlığında boğulmadan çığlıkları görüp millerce öteyi hayatın ciğerini sökmeli pençeleri kan revan olmadan damak tadında yıllanmış tecrübe kırmızı değil inadına beyaz şarapla aheste aheste yaşam savaş ki ekşi bir zaferdir dedikleri sindirmeli yenmeli yemeli Şule Aydemir
|
|
|
|
#304 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şarabım Ben
alacakaranlıkta olgunlaşacak şarabım dolum zamanı bu an vakit gelecek utandıracak tadım şimdi ekşiyen damakları...... Tuna 'ya ithafen Şule Aydemir
|
|
|
|
#305 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şaraptan Aşkı Uykuda Yakalamak
diyor ki -seni seviyorum bebeğim görünce seni yarıldı yüreğim yıllar var uyumuş kabuğunda hislerim yeniden seninle yazdı suskun kalemim ve iste beyaz sayfaları yakar yıkar giderim ölmüştüm bir yerlerde bende kucaklıyorum dirilişi onun gözlerinde ellerimi bırakıyorum ellerine sevgi güvende aşk yüreğime akıyor kokusuzum bu birleşmede kıskanacaklar deliler gibi biliyorum ve binlerce engel var düşünüyorum incir kokuyor iliklerimde eflatunum güçleniyorum güç bu seviyorum düşüncenin tel örgüleri parmaklarımla eziyorum bir mavi yelkenli çıkıyor o an enginlere bir kardelen boynunu uzatıyor karlı zirvelere kurban veriliyor kibir mal mülk isteklere aşk bir serserinin ihanetidir haramilere nice büyük aşklar ölmüştür bir rakı kadehinde şimdi ki şarabın zamanı yıllanmış kırmızı tecrübe minnettar ölmeden yakaladı kapıldı şükretmeye Allah’ım yarıldı yüreğim bu nasıl sevgi diye diye Şule Aydemir
|
|
|
|
#306 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeker Düşünceler
daha dün şekere yatırdım bildik acılarımı bekledim ki terbiyelensin diledim ki olsun mutlu-neşeli pembe pamuk şekeri unuttum acılarım hayal kurmayı bilirdi yakıvermiş şekeri bugün yine şeker karası hüzün sardı yüreğimi Şule Aydemir
|
|
|
|
#307 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tabii ki, Kesinlikle, Asla, Mümkün Değil
sürüklenen bir yaşama delice başkaldırış yana yıkıla belki tabii ki kesinlikle çıkılan yola varılacak hedefe ulaşılacaktır yürekler bir yollar bir asla kesin kararlar sağlam adımlar toprak kaymaz altından acıya bu kadar dağlara denizlere belki gurur belki onur yaşanır gelen yaşanamayanda ağıt ufukta yeşil mavide mavi yeşilde hepsi aynı hikaye anam babam yürür gider gülümser güler dahası mümkün değil Şule Aydemir
|
|
|
|
#308 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tahliye
etrafım dört duvar soğuğu işlemiş ciğerime kan tükürmeye başlamış anılar nereye dönsem kalıplar var reklamım da yok utanırım kırılsa aynalar ah bu insanlar hep bir ambalaj bir de kullanma talimatları var sıkışmışız aslında aynı avluda volta atarız hepimiz bir avuç özgürlükle şartlı tahliyedeyiz *Hakan Kaya & Şule Aydemir Şule Aydemir
|
|
|
|
#309 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Takdir
sanatcı emek veriyor belki aylarca sergisi sıkışıyor küçük bir ana kulağa çalınan hoş minik melodi yıllarda saklı bestesinin teri daha nice farkedilmeyen takdire şayan küçüklüğünde büyüklerin izi narin bir sevgi gizi Şule Aydemir
|
|
|
|
#310 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tarifsiz Tarifim
karmaşık gibi ağlıyor muyum gülüyor muyum bilemiyorum sen gibi yaşamak gibi ikisi de senden ki var oluş gibi Şule Aydemir
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|