![]() |
![]() |
#3271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuru bir merhaba getirmişsin
Aylardır hasret kaldığım dudaklarında Gözlerinin rengi kayıp Buz tutmuş ellerin Gülüşünü okul kapısında unutmuşsun İçimde ki fırtına dinmiş Boşaymış yürekteki bekleyiş Hayalimde uydurduğum şiir Başlamadan bitmiş Bir karalama sayfasında kalmış Ellerinin beyazlığı Gözlerinin parlaklığı Sesinin yankısı, yanılgısı yüreğimin Kimse bilmemiş seni Duymamış adını ağzımda Bu çizgiyi silemezdim ya alnımdan Bir karalama sayfasında kalmış yüreğim Ellerinin beyazlığında Gözlerinin parlaklığında Sesinin yankısında Bir karalama sayfasında kalmış yüreğim Kimse bilmemiş seni Duymamış adını ağzımdan YALAN!!!! Güpegündüz sermişim yüreğimi ortaya Saklayamamışım gözlerimdeki titrek bakışları Sana gitmiş ayaklarım durduramamışım Gözlerim seni aramış arka sıralarda Kantin kapısında Karşına geçip konuşamamışım Yüreğimi kağıtlara anlatmışım Kimse duymamış adını ağzımdan *******i sana ağlamışım Ve sen Kuru bir merhaba getirmişsin bana Aylardır hasret kaldığım dudaklarında Gözlerimden süzülen bu son damla Bu son şiir kalemimde ağlayan Bu yoksul elveda sana.
![]() |
#3272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elveda deyip hayatından çıkmayı
Senin kadar kolay söyleyemedim Arkama dönüp gitmeyi Senin gibi beceremedim Başka çarem kalmasada bu aşk için Yaşadıklarıma saygımdan Gözlerine bakarak Dinmeyen fırtına ardından Fısıltıyla gelen en son Sözüm olur ELVEDA...
![]() |
#3273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda deyip hayatından çıkmayı
senin kadar kolay söyleyemedim arkamı dönüp gitmeyi senin gibi beceremedim başka çarem kalmasa da bu aşk için yaşadıklarıma saygımdan gözlerine bakarak dinmeyen fırtınalar ardından fısıltıyla gelen en sözüm olur ELVEDA
![]() |
#3274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selam söyleyin, ey martılar
Şimdi çok uzaklarda olan aşkıma. Gidip anlatın,şimdi onsuz yanıyorum buralarda o her ne kadar inanmasada büyük bir aşk vardı aramızda Her ne kadar sahip çıkmasada, Aşkın kanı dolaşırdı damarlarımızda hiç unutmuyorumda... Bir öpücük kondurmuştu yanagıma Sanki o gün yeniden gelniştim dünyaya İşte o zaman düşmüştüm bu masal deryasına Ama o giderken dönüp bakmadı ardına Aldırmadı denizlari çevreleyen gözyaşıma Haber aldım geçenlerde ondan Aadamın birirne tutulmuş. Ser kalmadı dedim aşkımdan, Oysaki... Oysaki o benden önce unutmuş. Genede kırgınım ona giderken elveda demediya Bakmadıya ardına, Aldırmadıya akan gözyaşıma Hala bir kırgınlık taşıyorum içimde, Bir çift laf yolluyorum ona Git gülüm, sen koşarak git mutluluga Ben gelirim adım adımda olsa Sevdiğin adama söyle gözü gibi baksın sana Elveda yağmur yüreklim elveda Elveda liselim bahar sabahım Hasreti memleket hasretim elveda...
![]() |
#3275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O kavga ettigim gün
anneme ,babama söz ettigim gün gitmeyecektim evden yagmur basıma tek tek vurmaya basladı neden gittigimi ben de bilmiyorum gidiyorum yagmurun altında , agcın altında dolasıyorum kimsesiz sanki bana ruyyamıs gibigeldi uynacakmısım hepsi gecicekmiş gibi , yapa yalnız kaldım burda bu koca şehirde elimde defter ,cebimde kalem agacın altına gecip siir yazmak istiyordum yarın olsun bır an eve gitmek istiyordum. ama eve almazlarki, belki affetmişlerdir . ama gıdemem hangı yüzle giderim hayat benim icin yeniden başlıyor , ELVEDA, ANNE ELVEDA, BABA
![]() |
#3276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gün pencerenizin önüne geleceğim
seni çok seviyorum diye haykıracağım elimdeki silahı şakağıma dayayıp elveda deyip kendimi vuracağım kanlar içindeki cesedim yere yığılıverecek sen şaşkın ve üzgün gözlerle orada dona kalacaksın sonra yanıma gelip seni çok seviyorum diyeceksin ama artık çok geç elveda ağlama ağlama ardımdan istemem değmez gözyaşlarına zaten yaşarken senin için bir hiçtim bırak öyle devam etsin ELVEDA
![]() |
#3277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur ! Geçme, oku. Bu da benim öyküm:
Sevmedi kimse, yaşayan ölüyüm. Edalı, hoştu inan yürüyüşüm, Etrafım sömürdü, bozuldu büyüm. Son posta belalımın adı: Ölüm. Haber yollamış, tez hazırlan gülüm. Yok tek sevenim, bu artık son sözüm: Elveda ! Gidiyorum artık gözüm. Dikilmedi ne fidan, ne de kavak. Tozlu , dumanlı, virane ve çorak. Genç yaşta düştü saçlarıma bu ak, Tazeydim kandım, sardı beni batak. Anarken o maziyi sokak sokak, Bulamadım tek bir dam sığınacak. Kaybolan saflığımı arayacak, Senden gayri bir dost yok, sıcak toprak.
![]() |
#3278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu son şiirim,
son bakışım sana... hoşçakal sevgilim! sonunda sana da elveda! ... “sev..!” diye yalvarmıyorum, bu sefer sana “..git!” diyorum. “gel...” demiyorum işte! unutalım herşeyi bir darbede. ... sandığım bir ömürdü belki, sana saatler bile uzun geldi. bana verdiğin birkaç dakika, diğer aşklarını geciktirdi. ... elveda! avuçlarına sevgiler doldurduğum... yüzüne vuran günışıgıyla, mutluluklar gönderdiğim zalim... elveda sana! ... bana sevgi öğrettin, bana gülmeyi öğrettin... ellerimi tuttun, yürümeyi öğrettin... ama, ama sen... bugünden sonra çoğalan sevgimi... bulmadan kaybettin... ... sevgin kurumus bir çiçek şimdi, sararmış bir kitap, kağıtlarda kalan şiirler.. birkaç sözcük. sevgin şimdi, birkaç sözcük. ... elveda! boynumu büktüren sözlerine, gözlerimi yaşartan gidişine, sana...sana ve herşeyine elveda! ... avuçlarımda eriyen, yaşamadığım yıllarıma... seni düşündükçe çoğalan kabaran sevgime, özlemlerime, elveda! ... hoşça kal! çektiğim acıları sana bırakıyorum, bir ömür onlarla sarmaş dolaş kal, hoşçakal! hayatın boyunca, terkedilişlerle vedalarla kal.. elveda diyorum sana anlıyormusun! “hadi...kendini yalnızlık denizine Sal!”
![]() |
#3279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen yoksun yanımda
bu can neye yarar yaşayarak hep acı hep acı yoruldum artık tek dayanağım sendin sen de olmayınca bu can neye yarar? burada olmak neye yarar? yaşamak neişe yarar? her gün acı çekmektense elveda canım sonuna kadar sonsuza kadar elveda canım
![]() |
#3280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sigaranın dumanındayım
Dinliyorum yağmur sesini Gözle görünsemde uzaktayım Özledim mazinin güzelliğini. Bir başkaydım o zamanlar Bilirler benimle yaşayanlar O gurbete çıkmadan önce Tanıştığım karamsarlıklar Sizlere veda ederken Aranıza geliyorum unutulanlar. Bir toprak kadar temiz kokan Beni diyardan diyara atan Sazımın teline nağme olan Türküler hatırlarmısınız Neleri yaşadık biz o zaman. Bilmez benim gibi çekmeyenler Hasreti içki gibi içmeyenler Elveda artık beni ağlatan Yar bildiğim kara ecel. RAFET size veda ediyor Elveda artık çilekeşler. 1998
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|