![]() |
![]() |
#361 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kim İnanır?
Desem ki… Sen hiç olmadın…ben seni hiç tanımadım. Şiirlerim sana koşmadı dolu dizgin. Telefonlar seni konuşmadı… Seni getirmedi bütün yollar. Gece yarıları saat seni vurmadı. Ve seni yazmadım sayfalara Desem ki… Sen yoksun…hiç girmedin dünyama. İp gibi akmadın gözlerimden. Taş gibi oturmadın yüreğime. Dilime takılmadın...kulağımda çınlamadın. Seni düşlerken kaybolup gitmedim. Ve çaresizliklerimde düğümlenmedin. Desem ki… Sana hiç sevdalanmadım Desem ki… Boşver……KİM İNANIR? .. Mine Özdemirtaş
![]() |
#362 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimin Umurunda?
Eğer rastlamasaydım sana; Ben, iyi bir adamın karısı olabilirdim aslında. Karnıyarık pişirmeyi biliyorum nasılsa. Cacık ta iyi gider rakının yanında. Karnı doymuş bir adamla Sıcak bir oda da Sessizlik ve suskunlukla geçecek Upuzun bir gecenin sonunda Sevdasız döllerden gebe kalırmışım. Kimin umurunda. Mine Özdemirtaş
![]() |
#363 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kol Kırılır Yen İçinde
Bir Elma ağacı çiziyorum. Yaprakları yeşile boyalı. Kurumaya meyleden filizleri bir bir kesiyorum. Dalda ki Elmaların hepsi, Sözden anlayanın olsun. Ben sadece,satır aralarına dökülenleri istiyorum. Sen, Ağrıyan Diş imsin. Sapasağlamsın üstelik. Çürükte değilsin. Yoksa; ben sana, Taş mı öğüttürdüm Farkında olmadan.? Sen, Sızlayan dil imsin. Yarasız beresizsin üstelik. Pas içinde de değilsin. Yoksa; ben sana, Cam yünü mü sürdüm Farkında olmadan? Sen Dudağımdan sızan kırmızısın. Sıcak ve akışkan. Üstelik Tadına da alıştım sayılır. Usulca Farkında olmadan. Hayır. Kan Kusmuyorum elbet, Bu yalan. Ancak, Kızılcık şerbetidir içtiğim. Bir de,.......... Galiba, Kol kırıldı yen içinde. Farkında olmadan. 27/02/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#364 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KoLaY GeLSiN GüZeLiM..!
kadehini kayıp zamanlarına kaldırmalısın tarihinin aklının bir yarısı dingin diğer yarısı fırtınadan yana zengin. aralarında siyah bir hiçlik uçurumu açılmış ki derin mi derin. topla kendini modası geçmiş gelin şimdi zamanı mı delirmenin kaybolan altı üstü üç beş saat bu mu senin bütün servetin ormanın yansın ne ola ki zaten tükenmiş oksijenin bir ucu sıcaksa bu demirin diğer ucu serin kimin umurunda canının acısı unuttun mu avuçiçi dağlanır tutmasını bilmeyenin. eğer niyetin körlemesine gitmekse mezarının üstünde gezinenin peşinde ayak izlerinin vay haline desene ki o zaman dağlanmış olan demirin sıcak ucunda sonsuz kere kanayacak ellerin ne diyeyim kolay gelsin güzelim. .......................... bu hayat senin. 14/07/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#365 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KoLi BaSiLi
ne zaman başladı ki..? 'kamuya bu kadar açık / arlanmasız duruşumuz, ve tirbişonsuz ellerce rasgele dolduruluşumuz.' 'en özel duyguların tepesine bile üstünde çevir aç yazan çok kullanımlık plastik kapaklar koyuşumuz'' sanırım..! bu yüzden tescilli artık 'bol miktarda koli basilli' oluşumuz Mine Özdemirtaş
![]() |
#366 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Koruma mı Tutsam Acaba?
Sen; Hep aklımdasın ya, hep yanımdasın ya! Son zamanlarda, ürker oldum karanlıklardan. Biliyorsun, kapkaçlar çoğaldı bu ara Yüreğimi kesip alıverecekler sanki seni Öylesine Korkuyorum ki soyulmaktan. 08/02/2004 uzaklarda Mine Özdemirtaş
![]() |
#367 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KoZMiK PaRÇaLaR
Yarın güzel olacak. Diyorlar...! Saçımın her bir telinde bir gülücük soluyor. ahvali anlatım ' tarumar' Masumiyete kestik faturayı. El mecbur artık; hiç haketmediklerimize bükülecek dudaklar. Kendimizi tanıyamaz olduk. Susuyoruz. Bizi bize yaban etti aynalar. Tarifi zor. Çok zor. Tutamıyoruz. Yitip gidiyor, kimyası bozulmuş zamanlar. yine baharlar gelecek. Cemreler çürüyecek düştüğü yerde. Ben büyümeyi öğrenemeden, bir kez daha Isınacak havalar. Görünmez kaza işte...! “Yalnız doğmamışlıktan, Yalnız yaşamamışlıktan, Yalnız ölmeyecek olmaktan” yana. kozmik parçalar uçurtmama takıldılar Ağlamak istemiyorum canım çok acıyor. neyse ki, Yarın, güzel olacak. Diyorlar...! Mine Özdemirtaş
![]() |
#368 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köprü Üstünü Terketmem
Köşe kapmaca oynamaya başladı ise yürek. Anla ki, ardiye masrafları Ruj bakiye verecek. ________________________________________________ Eğer sen; Yüreğinde, gel-gitlere izin verdiysen Ben; senin kıyılarının aşınmasını engelleyemem. Sadece, boğuşur dururum dalgalarla. Ta ki,parçalanıncaya kadar teknem. ve Bil ki, Sulara gömülünceye kadar da Köprü üstünü terketmem. 17/02/2004 ist. Mine Özdemirtaş
![]() |
#369 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KöREbE
en duymazdan daha duymaz en görmezden daha görmez bir kara cübbedir giydiğim. üstelik lal kerre lal olmuşken dillerim. ,...................... ...................... sen anlat ................ ................ ben dinlerim. 02/05/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#370 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kral Ve Karınca
Asildi ama. Mutluluk vermiyordu Kral Adil olamadı Güneşe giderken. Cesur ve Yürekliydi Karınca Güç tepeden tabana inerken. Acı da olsa gerçekleri Dile getirmek gibi Mini mini Bir suç işleyince karınca Başı vuruldu Yüce kralın buyruğunca. Meydana toplandı Maktülün arkadaşları. Akşam olunca Küresel fırtınalar esti bir anda Kral ve ailesi Önce saraya kapandılar Sonra sürgüne yollandılar. Cesur ve yürekliydi Karınca Yıllarca mezarına çiçek koydular. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|