![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deli Kuş
Deli kuş bilir misin nedir türküler kadar sevdalanmak duyabilmek yüreğinde bir depremin uğultusunu Suya düşen bir karanfilse yüreğin bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm vursun seni o taştan bu taşa o çağlayandan bu çağlayana sürüklesin Kavgadan uzak kalmışsan sevdadan da uzaksın demektir devinmez yüreğinin mağması çatlamaz sabrın kara taşı unutma
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deli Sevgisi
Çok sular geçsede köprünün altından Asla unutma sevgilim,asla seni seven bir deli var karşında neden,nedir,niçin diye sorma bana. Söyleyemem seni sevdiğimi sana. Çağlayan sular gibide olsa sevgim, Tutkumun esiride olsa ezgim, Her yanımı sarsada dört duvar, Seni, unutmam,umutamam asla. Zamanla herşey düzelecek aslında, Aşkım konuşulsa da bir müzik faslında, Asla yenik düşmeyeceğim Tut ellerimi bebek,geç kalsanda zamanında.
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Tay
Artık biliyorum, sürpriz değildi bu Pembe bulutlara, asılı kalamazdım daha fazla Hayallerimide çekemezdi zaten, göğe kurduğum sarmaşık merdivenler Düşlerle gerçekler arasında, sabun köpüğünden bakabildim Hayata ve sana İnan canımı acıtmadı Sen özgür *******in kadınısın Ve bensiz sabahların Yüreğindeki deli taylar gibi Dörtnala yaşarsın, günlük aşkları Benim olamayacağını biliyordum zaten Sadece yıldız gözlerinde Dolunay gibi olğunlaşmayı Adam gibi adam yüreğimdeki ateşden Bir kıvılcım saçtırabilsem gözlerine yeterdi Yanğınında kaldı pembe düşlerim Kapkara isine bulandı ayrılığın Koru elimde kaldı sevdanın Sen bilmessin Külleri bile acıtmakta ya canımı N e y s e Sakın üzülme, yüreğim bunada alışır, geçer Sen mutlu ol, bu bana yeter.
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Delice Severken Kalp Seni Böyle
Hasretin gönlümü yakan ateştir. Parlayan gözlerin sanki güneştir. Bu güzelliğine melekler eştir. Delice severken kâlp seni böyle. Acıyla,tatlıyla,geçen anlarım. karşımda dururken hatıraların, boşa geçti demem bütün yıllarım, delice severken kâlp seni böyle. Unutmak kolay mı,sevgiyi öyle, gönülden sevince,bana bir söyle. Gözden uzak olmak,buna yetmez ki, delice severken kâlp seni böyle.
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Delicesine
Tutmuştum ellerinden Bakmıştım gözlerine Hissetmiştim aşkını kalbimde Görmüştüm o aşkını gözlerinde Ve anlamıştım ki Sende beni seviyorsun Aynı; Delicesine...
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Deli-Dolu Mani
Seni içtim kadehlerde, dün gece Deli-dolu, deli-dolu deli kız Seni çaldım tellerimde, dün gece Hece-nota, hece-nota, deli kız Ne tatlıydı bakışların, dün gece Deli-dolu, deli-dolu deli kız Seni yazdım türkülere, dün gece Hece-nota, hece-nota, deli kız Saramadım kollarıma, dün gece Deli-dolu, deli-dolu deli kız Seni vurdum tellerime, dün gece Hece-nota, hece-nota, deli kız
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Delikli Şiir
Dibi delik bir kuyu gibi hayatım: Cebim delik, Ayakkabım delik, Yürüdüğüm yollar delik deşik. Delinmiş bir pantolonum, Delikli bir gömleğim, Deli mi deli bir de sevgilim var. Ve kalbim delim deşik!
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Deliler
Birinci deli kara sevdalı Elinde kağıt kalem İri memeli, geniş kalçalı Kadın resimleri yapıyor Burumuş bir mektup avuçlarında Hem ağlıyor, hem öpüyor İkinci deli Tanrıya küskün Çıkmış dinden, imandan Küfrediyor bütün gün Kocaman kocaman elleri var Bir tutuşta parçalayacak gökyüzünü Bıraksa gardiyanlar Üçüncü deli zavallının biri Bakışları bomboş Cam gibi mavi gözleri Bir yangında dört yıl önce İki çocuğu yanmış cayır cayır Çıldırmış, karısı da ölünce Dördüncü deli bir eski zengin Düşmüş, namerde muhtaç olmuş Bir dilim ekmek için Hala rüyasını görür geçen zamanların Sekiz silindirli otomobillerin Dağ gibi apartmanların Beşinci deli aklı başında Besbelli hayli dirsek çürütmüş Büyük ümitler peşinde Deli demeğe bin şahit ister Beğenmemiş gidişini dünyanın Deli demişler.
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Deliler Gibi
Kayıp giden yılların ardından, Ağlıyorum yine deliler gibi, Bir zamanlar sende böyle çekip gitmiştin, Bense ağıtlar yakmıştım deliler gibi. Unutamadım hâlâ o günleri, El ele tutuşup gezdiğimiz günleri, Bilmiyorum sende özlüyormusun, Ben hasretim o günlere deliler gibi. Yıkılası gururum olmasaydı eğer, Belki verirdim sana bir değer, Hasretin ölüm gibiymiş meğer, Pişmanlık içindeyim şimdi deliler gibi. Olurya bu yolda canımı verirsem, İnanki sevdiğim toprak kabul etmez beni, Gel eceli seninle tadayım, Sen öldürmezsen yaşarım deliler gibi.
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Demedim mi?
Demedim mi bu hasret bitirir seni Ay dolanır gider, yalnız kalırsın Her gün yeni baştan dağılır, ufalırsın Demedim mi yüreğim sevme! İşte ne gözyaşı, ne yemin, ne söz.... Geri dönen hangi güvercinin var? Senin hangi çiçeğini sakladı bahar? Demedim mi aklım, inanma! Bir gün naza çeker kendini demedim mi? Görmesen zindana döner bu şehir... Görsen, umursamaz, aldırmaz kafir Demedim mi gözlerim bakma! Demedim mi bu ürperten sıcaklık... Bu taze güzellik kaybolur bir gün? Sonra boşu-boşuna aranır, dövünürsün Demedim mi ellerim dokunma! Demedim mi bir gün susar şarkılar Sesine ses veren rüzgar olur... istediğin kadar artık bekle dur... Demedim mi kulağım duyma! Bir gün çıkıp gideceği belliydi Ayan-beyan belliydi anlayamadın. Başka bir rüyada şimdi o kadın Demedim mi kollarım sarma! Bütün çektiklerim senin yüzünden Gölge bile geçirmezdin bir zaman üzerinden Ah! şimdi paramparça oldun binbir yerinden Demedim mi gururum kırılma!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|