![]() |
![]() |
#371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ver
samanyolu şahidim adını yazdım yıldızlara tadın hala dudaklarımda titreyen bir kalp kaldı arkada kuşlarına özgürlüğünü ver kavuşayım onlara.................. Nazan İzmirli_15.06.2004-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Viran
............acımasız ....................karanlık ..........................******* ıssız sessiz sensiz soğuk ...............................viran .....................dolunay ............idamlarda yanık yetim yaşlı yalnız bu yürek, yenilginin tam kıyısında sana inat kıristal bir denizatıyla küskün dolunayın yakamozlarını boğduğu okyanusları aşmayı deneyecek başaramazsa ne farkeder ki; kaybolmuşluğun.......................... tam ortasında................................ varla yok arasında......................... viran.......................................bu yürek ......................sana........................ ........ Nazan İzmirli-16.11.2005 Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur sonralarına (-4-)
kavrulmuştu gün, akşam alacasında. ümitsizdi gece bir zerre düşecek damlaya. özlem bulutlarımla girdim gecene, yağsın yağsın özlem yağmurlarım hasretine. bilirim! seversin, koklarsın, zamansız yağmurları. dinmedi ...............fırtınam dinmedi ....................sevdam karışsın ..............................kokun yağmur sonralarına. toprak sende seninle dem bulsun yağmur sonralarımda. 26.08.2006- 09.00-yağmur sonralarına -4- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur sonralarına (-3-)
damla damla biriktirdik buharları. özleyişin ateş bedenlerde eriyişi ne dönüştü adı; yağmur sonraları. toprak toprak koktu nefes nefes kalan her dem doğuşun adı; yağmur sonraları. kalma..! git der güneş her yağmur sonralarında, toprak..! yaşama sarılır serpilen tohumlarla. 07.05.2006- ank- yağmur sonraları-3- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur sonralarına (- 5 -)
gelişlerim farklı olmalıydı sana. özleyişlerimdeki turuncunun akiğe dönüşmesi gibi yağmur sonralarına...! arınmalıydı duygularım, donmalıydı bencilliğim, arsızlığımın duvarlarında. zerre zerre sinmeliydi dağların diplerine en değerli madenlerle süzülmeliydi derinlerde. işte o zaman hava ve toprak ateşe dönüşürdü yağmur sonralarına...! 21.01.2007-ant- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur sonralarına (-1-)
düşünüyorum, ..birlikte yaşamadık ...................yağmurları .....yağmurdan sonra .......toprak buğularını ama............................ .her yağmurdan sonra .........çılgınca arzuladık .............birlikte olmayı kah! dizelerde buluştuk kah! tellerin ucunda yürüdük............................... yürüdük............................... umut yolculuğunda............. kuru yanımız kalmadı.......... parmaklarımızın ucunda ki ................kalemden başka oysa o da severdi............... ............................yağmurları parmaklarımıza sıkışmadan acılarımıza........................... özlemlerimize...................... .....................şahit olmadan ar-tık...................................... yağmurları bize bıraktı......... .......ruhlarımızı endişelerden arındırmadan........................ yağmur, yağmurum, her yağmurla gel bana.......... ne dizeler, ne tellerin ardı...... yetmiyor.................................. yağmur sonralarına................ Nazan İzmirli-18.11.2005 Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur sonralarına (-2-)
her yağmurla gel bana ne dizeler, ne tellerin ardı yetmiyor yetmiyor artık yağmur sonralarına düşünüyorum........ laf kalabalığı bu kelimeler nedir ruhumu yağmur sonralarına çekenler düşünüyorum..... bu sabahı yaşamalıydın akdenizin koynunda yağmur sonralarını dağlar..........offffff....of.. çektiğim, arınmış sırlar sırtlarında gözlerindeki bulutlar ardında ......................çözdüm! donuyorum soğuk kelimeler aklımda kar olup yağıyorum ayazlarına kara bulutlar gönderiyorsun bana öfkeli işte bundandır ruhumun çırpıntısı yağmur sonralarına düştüğü her yerde sen varsın ya .......sesin ..............nemin .......................kokun ..............................ruhun erdemliğinle dokununca toprağa buhar olup yine dönecektir benden sana senden bana bir sonsuzluk çemberindeyiz artık kaçınılmaz yağmur sonralarında 16.03.2006-ant- yağmur sonralarında-2- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmursuzum
sen kokan yağmurları gönder bana. kipriklerim kapanırken gecenin koynuna ıslanan saçlarım sen koksun sensiz sabahlara. 16.08.2006-ant-yağmursuzum- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmurun sesine..!
tepelere çöktü kara bulutlar öfkelendi gökyüzü çaldı yüzüne alı moru alnında fırça darbeleri ardından gürüldedi gök kubbe yüreğim yüreğinde şimşekler çaktı düştü ışık maviden maviye. avuçlamak o anı ışınlanmak yeşilken yüreğimden yüreğine. hep yıldız mı kaydırılır dileklere..! bu defa yağmur taneleri yaydan fırlayan ok içimde. cam, günlerdir arsız ruhumun doyumsuz seyrine şahit cam, olmamıştın bu kadar saydam. uzakları; duyuyor, kokluyor, dokunuyorum. ben yine doyumsuz yüreğimde. hangi senfoni eşdeğer söyle..! senin görünmezliğindeki yağmurun sesine. 18-10-06 / kaş-kalkan / yağmurun sesine Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan!
üzgünüm! hayatımda biri var dedi adam gülen gözlerinin ardından. içine akan yaşlarını gizliyemiyorsun dedi kadın. üzgünüm! yalan! 12.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|