![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57897
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.
Aile kabristanıdır. Damsız girilmez... Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt... İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü... Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma... Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum... Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş... Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir...
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez...
Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün... (nede olsa doğa düşmanısınız...) Önce inşallalah yeneceğiz Sonra: Yenildik ama ezilmedik (Milli Maç) ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle... Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş .. Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir... Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. Gül bütün dünya salak olduğunu düşünsün... Alkol yavaş yavaş öldürür ...Kimin acelesi var ki?... -Olay aninda kendinizde miydiniz? -Hayir. Amcamlardaydim.
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilahi azrail. Sen adami öldürürsün.
Düsünüyorum. O halde vurun. Geleceğin ellerinin arasında(Erkekler tuvaletinndeki pisuvuarın üstüne yazılmış) Olta bir ucunda yem diğer ucunda bir ALIK olan çubuktur. Mastürbasyon sağır yapar. NEEEEEEE?? Niye buraya bakıp duruyorsun Asıl komik şey elinde (Erkekler tuvaleti) Gerçeklikten kop ,fanteziye inan. Her büyük kadının arkasında ,onu durdurmaya çalışan bir erkek vardır. Tanri kızı yarattı ,erkek de kadını !!! Aşkın gözü kördür,Evlenince tekrar görmeye başlar insan
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sigara ve içki hakkında öyle çok şey okudum, ki sonunda okumaktan vazgeçtim
Günden daha fazla yararlanabilirdim. Yalnız biraz daha geç başlasaydı... Nükleer silahlara evet de ,komik çoçukların olsun... Alkolümde çok fazla kan var.. Okul çıkışı dikkatli sür bir çocuğa çarpmayasın(Öğretmen gelene kadar bekleyebilirsin...) Otobüsü temiz tutun...Biletleri camdan dışarı at Ye,iç, keyfine bak ,bakarsın yarın ölmeyiverirsin... Sağlam yaşa ,pahalı çal,hızlı kaç Her cevaba mutlaka bir problem bulunur. Sorular çok kolaydi ama cevaplar çok zordu.
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her iste bir hayir,her hayirda bir hiyar vardir.
Gelen rüsvetçi gidene rahmet okutur. Bugünün isini yarina birakma, erteleyebildigin kadar ertele. Korkunu ecele faydasi yok,iç çamasirina zarari çoktur. Horozu çok olan köyün tavukları haşat olur. Sakla samani ders çalisirken yersin. Ya oldugun gibi görün ya da gözüme gözükme. Her yigidin bir rüsvet yiyisi vardir. Günes girmeyen eve fatura kabarik girer. Ev alma komsunun kizini al.
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Görünen köyde klavuz issiz kalir.
Olacak darbe kislada durmaz. Sakla samani karaborsada satarsin. YARINLARIN HEP GÜZEL OLACAĞINI SÖYLERLER, OYSA BU GÜNLER DÜNLERİN YARINLARI DEĞİLMİ? ÖTÜ ŞANS DA OLMASA ŞANSIN YÜZÜNÜ GÖREMEYECEĞİM HEP İYİLİĞİMİZİ İSTİYORLAR VERMEYECEĞİZ İŞTE KIZLARDAN İNTİKAMINIZI ALIN SAHİDEN PUL KOLLEKSİYONUNUZU GÖSTERİN KATİL ZANLISI OLARAK ARANMAK HİÇ ARANMAMAKTAN DAHA İYİDİR EVET EFENDİM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN OKEY, BİLARDO DERSLERİ KİMSE İŞE YARAMAZ DEĞİLDİR. EN AZINDAN KÖTÜ ÖRNEK OLABİLİR. SESLİ DÜŞÜN Kİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLATMAK İÇİN ZAMAN KAYBETME
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() OFFF.... ÇOK SIKILDIM BU HAYATIN İKİNCİ KANALI YOKMU?
DOĞU BATI SENTEZİ DEDİKLERİ ŞEY LAHMACUNLU HAMBURGERDİR KUMARDA ŞANSIN VARSA AŞK İÇİN DE PARAN VAR DEMEKTİR Kabızlık Zaman Çalar , İshal ise Bekletmez... Feminist bir erkek oturarak işer... Sevgili Aşçı Kardeşim, biraz önce Bütün Marifetleriniz Delikten Îçeri Kaçtı (Lokanta Tuvaleti) Bunca Îçine Ettiğimiz Dünyanın Niçin Sifonu Yok ? KULANDIĞINIZ TUVALET KAĞIDINI TUVALETE ATMAYIN! Yanınıza Alın ve Gördüğünüz Îlk Yeniden Kazanma Kumbarasına Atin.Ekonomimize Katkınız Olsun. Hayat bir koşu değil, hedefi vurmaktır. Önemli olan zamandan tasarruf değil, bir hedef bulmaktır. Ben ettim sen etme! Bırak tuvalet temiz kalsın
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kültür mantarı dışındaki mantarların çoğunun faciaya yol açtığı söyleniyor. Kültürsüz olduktan sonra, ha mantar, ha insan fazla bir şey değişmiyor. Sonuçta ikisi de faciaya yol açıyor.
Ne kadar dönersen dön, kıçın arkanda kalır. Bu dünyada iki kör tanıdım. Biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen. Bülbülü altın kafese koymuşlar. Yine de 24 ayar altın demiş. Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır. Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur. Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar. Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış... Jogging yap, sağlıklı öl Aşk öyle ciddi bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür...
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür.
Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz? Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım. Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum. Hayat yalnız geriye doğru anlaşılabilir, ve yalnızca ileriye doğru yaşanabilir. Eğer bir sayfada iki yazı varsa, alttakini oku Eğer üç kursunla üç düşmanının olduğu bir asansöre biniyorsan, hepsini en büyük düşmanına sık, emin olmak için. Hayatta en büyük talihsizlik, bir şeyin iki kere acemisi olmaktır. Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklık yaptın ve farkında değilsin
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun...
Kız o kadar kekeme bir kızdı ki,Ben sizin bildiğiz kızlardan değilim Diyene kadar bildiğimiz kızlardan oldu... Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma... Zamanı gelmiş bir hatadan daha kaçınılmaz ne olabilir ? Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. Hey Moruk, dun aksam otobüs durağında ne bekliyordun? - Tren... Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir... Bizim ülkemizde kadın erkek eşitliği halinde Penaltılara gidilir... Sigara kanser yapıyor hayat ise verem... Tuvaletten sonra sifon çekme! İnsanlığa yaptığın katkıyı herkes görsün...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|