![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağlar görüyorum,kıvrım kıvrım uzanan
Hasret ve gurbet,kıvrımlardan akan Ve yalnızlık,günden güne uslanan ............Mısralar defterimde benden özet ............Her geçen dakika sanki nöbet... Yollar görüyorum,uçsuz bucaksız Gittikçe uzayan yollar,duraksız Ve sevda,yollarda oldukça gamsız ............Bekleyiş,içimde kanayan yara ............Düşmemek bir şans,daracık bir dara... Bir şehir görüyorum,büyük bir yer Şehir ki; kim bilir,kaç yürek eder Ve kimine güler,kimine keder ............Her doğan güneşte bir umudum var ............Yüreğim yandıkça umudum yanar... Aynalar görüyorum ve kendimi Geçmişin izi,yıkıyor bendimi Gördüğüm nedir? Yoksa bir gölge mi? .............Gölgeler yüzüme bakmayın öyle .............Üstüme gelmeyin,gelmeyin böyle...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ellerinden tutsam apansız,
Götürmek istesem seni, gelir misin, Kolay ca ve inatsız, A kız, söyle gelir misin, Düşmeden tuzaklara, Buradan çok uzaklara, Hem de çok uzaklara gidelim mi, İster misin ? Dağlar aşalım, aşılmasız, İklimler ardı gidilmemiş yerlere yani, Peşimize düşselerde, Bize ulaşamasın hiç kimse... Gözleri kahve rengidir gülümün dostler, Ve esmerdir teni, elleri ince, hünerli, Onun gözlerine bakıp bakıp, Yaban yerlerde fal açmalıyım papatyalardan, Kör talihimize... Kaderi değişik yorumlayayım istiyorum... Ama neyleyim dostlar, Asla hayallerimdeki gibi değildir, Ne fallar, ne yaşamın gerçekleri... Olsun be canım, varsın olsun, Bunca acılar, bunca naçarlıklar içinde, Yine de beraberiz ya, bu da yeter... Rest çekmişiz işte her şeye,her şeye rest çekmişiz, Çok koşmuş,yorulmuşuz, oturup ezmiş te kenger içmişiz, Kendimizden geçmişiz dostlar, Ne saadet bu, beraberiz... Kaya oyuklarında uyuyacağız, Tanrıya sığınıp; tabiat ananın koynunda, Ve ikimiz koyun-koyuna, İncir yapraklarından yorganımız, Çoban döşeklerinden döşeğimiz olacak, Hadi be gülüm, hadi be, Varsın yastığımız da olmasın, Al işte sinem, sımsıcak, Al işte kollarım, sevecen, arzulu, Hadi, hadi bırak artık göğsüme, talihsiz başını, Uyumana bak... Türkülerimiz vardır bizim, İkimizin eseridir hepsi de, Onları kuşlarla paylaşacağız artık, Dağ başlarında yankılanacak, Her telden söyleyeceğiz biz, Her telden çalacak kuşlar... Yaban meyveleriyle doyacağız, Birbirimize doyacağız, Kader bize kıyamadan, Biz ona kıyacağız, hep kaçacağız dostlar,hep kaçacağız... Kötülüğün olmadığı bir yer var mıdır acaba, Ulaşabilir miyiz yürüsek hep, Durmadan yürüsek derim, Ayaklarımız kanayana dek, Bizi taşıyamayana dek, Gitsek, hep gitsek, Adem-Havva oluncaya dek, Üryan kalıncaya dek gidelim, Birlikte ölünceye dek... 20.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar kaldırın götürün beni,
Orada saadet, sevinç, huzur var. Işık ışık salkım salkım dökülen, Ruhları yıkayan, sönmeyen nur var. Oranın hasreti beni yakarken, ******* yarama saplanır kalır. Acılar, acılar durmaz akarken, Gündüzler dost olur, beni uyarır. Ey hasreti yüreğimde toplanan, Ey gelişi bize bayram olan yâr, Karanlık elinden kurtarıp beni, Götürün, götürün beni yıldızlar.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece gözlerine bakardı
maviydi giydiği vakit geç olunca gözlerinden uyku akardı o uykuya yatmaz sanki uyku ona yatardı beynine saplanırdı gece göz kapakları düşünce Saçları yer yer sarıydı genelde siyah akşam yattığı gibi kalkmazdı sabah yüzü umuttu yer yer genelde keder azını bir yana çoğunu öbür yana tarardı saçlarının düşürdüğü düşündüğünden çoktu avuçlarının Her akşam şiir soyardı hüzne çocukluk aşkıydı hüzün hüzün için sevdi kimi sevdiyse kimden ne çektiyse hüzün için Mutlulukla aldatmadı hüznü asla mutluluğa hiç aşk şiiri yazmadı meselâ ağlamak isterdi bakıp hüznün gözüne sarılıp ağlamak isterdi şiir soyardı hep hüzne beynine saplanırdı gece güneş dağların ardına gizlenince
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() herkesten sakladığım sırrımsın, kendimden bile
sırra kadem bastığım gün anlamıştım yerinde bıraktığın boşluğun büyüyeceğini. Dolduramadı hiç kimse; Hiçbirine olmadı yüreğimin sana biçtiği elbise. 'ard arda' geliyorsun ölü günlerde. önce birin, sonra ötekin kalmıyorsun... göz tutulması sadece
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreklerini aşk koşusuna hazırlamışlar
Atları kanatlanırcasına gitmiş gelmiş Kan ter içinde kalmış yeleleri Aynı hızla geçmişler Hayal dehlizlerinde Sen neden üzgünsün ? Yağmur makamında ağladığını duydum İnkara kalkışma Yüzünün haritasından belli Gözlerin nehir yatağı gibi Göğsün öksede ki bir kuş Ve suskunsun mezar taşları gibi Yoksa yüreğinin diplerine inip Bir gül yaprağımı buldun orda En güzeli sen yıkan gözyaşlarında Ve git kurulan çoban ateşinde.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldırmadan sevmeye devam et,
Yalnızlığa göz yum da geç, Şaşkınlığı bir kenara bırak, Elindeki sevgiyi yaşatmaya bak, Ne yaparsan yap sen bu sevgiyi tat, Umudunu yitirmeden sen onu kalbinde yaşat, Razıdır senin sevgine razıdır senle ölmeye…
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözbebeğim,
Ne kadar çok değer veriyorum sana. Bir bilebilsen Anlatabilecek sözcükleri bir yanyana dizebilsem. Neler yazardım neler sana...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşi yolcu etmiştik
Göl kıyısından Bütün umutlarımızla otururken ağaç altındanda Ay göz kırpıyordu Yaprakların arasından Sana çiğ tanelerini topladım Nasırlaşmış gözlerimle Kır çiçeklerini savuracağım üzerine Senden habersiz Bir sevgi sabahı bekleyeceğim Ay ışığı altında Akdenizin manzarasını göstereceğim gözbebeklerimle Aşık edeceğim kır çiçeklerini kendime Güneşin akışıyla Dağları sereceğim ayaklarına Yakamoz *******de bekleyeceğim Usul usul şarap içireceğim dudaklarına Kendime aşık edeceğim Umarsızca Şiirlerimi sevdiğim gibi seveceğim Her şeye inat dökeceğim gözyaşlarımı Gönül selime kaptıracağım Bilinmeyen yerlere götüreceğim Gözlerimden dökülecek Özgürlük kuşları Kanatlanacak sana aşkım.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil hoştur bakışı boştur
Sakın gönlünü verme, sefaları yoktur Maviler berraktır, içleri parlaktır Gönül verme çünkü çok oynaktır Çok sevdim elayı unuttum dünyayı Sonunda buldum belayı Ah o siyah gözler derindir Kalpleri metindir Kapılma çünkü çok haindir Kahverengi yoktur dengi En çok onlarda bulursun sevgiyi!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|