![]() |
![]() |
#4241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün,
Hayatın fotoğrafını çekip Gökyüzüne asacağım. Ardından; Şöyle bir şahlanıp Gönlümü sevdanla vuracağım. Neler görür, Neler geçirir sevdam Bilmiyorum... Ama aşkım; Resmini hayalime tab edip Gün gelecek sen olacağım... Efsanenin anısına...
![]() |
#4242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendimi dinliyorum bu gece
Çok uğraştım, sensiz çıkmadı dudaklarımdan tek bir hece. Hep gittiğin gün geliyor aklıma. Önce eşyaları topladın, sonra kapıyı çarptın kalbime. Ardından ne bir not, nede yarınımıza güneş bıraktın. Kızımız ağladı sen gidince. "Baba, Annem nereye gidiyor" dedi, sustum, ağladım, kan kustum. Kendi gözyaşlarımda ıslandım o an. Bir yanım çocuk, sol yanım ihtiyar kaldı, ve gözlerim geçmişe daldı. Şimdi beni kim görse, yar mı deydi saçlarına, ağarmış, gün mü battı yüreğinde, kararmış deyip hesap soruyor. Ve ıslıklarım donuyor dudaklarımda.Bilmiyor kimse gittiğini, inan sensizlik bana çok koyuyor. Ne olur dön gün batışlım, bırakma bizi böyle. Olmuyor işte, yapamıyorum! Yine beğenmedi kızımız kahvaltısını Her cümlesinde "annem olsaydı yapardı" diyor Oysa bilmiyor neler yaptığını, söylemedim, seni hala komşuda sanıyor. Hangi yağmurdasın gülüm,söyle sevdan nereye damlıyor inan yavrumuzun gözyaşları ciğerimi dağlıyor. Ne zamandır aynı kıyafetleri giyiyorum,aylardır ödemedim kirayı. Neyi biriktirsem alkolle karıştırıp,sana,hasretine harcıyorum *******i. Söz veriyorum,bir daha söndürmem saksı diplerine sigaramı fırlatmam çoraplarımı bir kenara. Hep sen kazan zararı yok,zarda tutmam tavla oynarken yeter ki dön gün batışlım. Fikrim,söyle bana Bu yarsız geçirdiğim kaçıncı iklim ! Çok oldu aynalara küseli,baksam tanımam belki de kendimi Hiç sormadım giderken ayrılığın nedenini Çünkü ben sana hiç küsmedim,ama anlatamadım derdimi. Yeter! Aratma artık her gece boş yatağımda bedenini... Düşlerim yarım,sevinçlerim yarım,bilmem sensiz neler olacak yarın. Hançerim ol kanat yüreğimdeki gülleri, layık değilim sensiz yaşamaya,topla ardımdan külleri.. Şimdi sensiz çaresiz,her gece resmine bakıyor,gözlerindeki cennetten malzeme toplayıp sana şiir yazıyorum... Attım elimden şemsiyeyi,yarla karışık hasret yağıyor koynumda aşktan yeni çıkmış bir yürek,sırılsıklam ıslanıyor...
![]() |
#4243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gün boyunca damladı
güneşin altın saçlarından doyumsuz bir ezgi kavakların uzunluğuna gün boyunca terledi yapraklar hışırdadı dallar boynuma başları dönerek eriştiler buluta avuçlarım yapıştığında aydınlığa seninle bir nefes sessizlik bir fısıltı yağmuru okyanus dolusu özlem ektik dağların duvarlarına gün boyunca ipek kuşlar uçurduk bir küçük pencereden doğayı öğüttük umut değirmeninde kucak dolusu zamanlara uçtuk gün boyunca gün boyunca göğsümüze yeniden dolsak tan, gül ve ışık pırıl pırıl günlere ardışık sevgi duşuyla başlasak
![]() |
#4244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yağmur uçuşu uzağındayken hasret
Kırık bir pul gibidir sevda tutulmaları Yasak koysak tüm dokuntu kahırlarına Kankırmızı gülün ağlayışına benzemese aşk Ve de gurbet inse fersiz gözlerden *******in umursamadığı sevda düşlerine Sızarken acının çığırtkanlığı inceden Sarar yaprak seslerinin uğultusu düşleri Bir denizci düğümü dolanır yokluğuna Dökülür seyyareler bordosuna mehtabın Ardısıra dolunay süzgüsü sularda Oryantal raksın mabedi olur yakamoz Bir şehrin iç çekişlerini duyarken yürek Paylaşmalı adım söylemlerini sarılmalar Şivekar sürgünler sarmalı düşünsel ahları Gecenin şafak umarlı nöbet devirlerinde Görünen o ki Niyet çekilen iklimler Gala yaparken hayata Sevda sarmallı gönüllerde Vuslatla gerçekleşecek aşkın bisleri! Ve aşka söz ki Bir gece uzantısı sevişmeler Sırça bahar söylemlerindeyken Venüs kıskancı tan ışıkları salınacak Gün çalar gözlerine
![]() |
#4245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin kör karanlığında uyandım.
Seni uyandırmaya kıyamadım. Hiç melek görmedim ama Melekler kadar güzelsin dedim. İltifatımı sana duyuramamanın sıkıntısı içimde Nefes alış verişini seyrettim uzunca, Bir inip bir kalktı, Tekrar inip tekrar kalktı göğsün, Bir makine düzeninde Huzur ve sükûnet dokudu. Yeşil, yemyeşil çimenlerde Doru bir at otladı durdu. Sonra bir an esnedin, Bir solukta içine çektin Yatak odamızın Mis kokulu atmosferini. Dişlerini gördüm İnci, mercan dişlerini Bu benzetmeler başka şiirlerde de var, Ama öyle ne yapayım Yalan söyleyecek, uyduracak halim yok ya! Mavi masmavi bir okyanusta Bir yunus oynadı durdu. Önce, sola döndün yavaşça Göz kapaklarında bir hareket, Rüya görüyordun mutlaka, Gülümsedin kendi kendine Baktım yastık gülümsedi, Yorgan gülümsedi, Zaten gülümsüyordu Masada duran resimlerimiz. Gülümsedi gibi geldi oda Belki de gülümsedi, kim bilir? Uyumakla uyanıklık arasında Bir kıpırdadın, sonra Yeşil gözlerin aralandı. Bir ışık, kanat çırpıp pencereden içeri süzüldü Gece mavisine yakın lacivert bir gecede Bir yıldız parladı durdu.
![]() |
#4246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün gelecek bulacağım seni,
Uykusuz *******in, Hayallerle yaşanmış senelerin ardından. Gün gelecek bulacağım seni, Yılların özlemi yüreğimde Sensizliğin acısı saklı dururken bedenimde.... O gün gelecek biliyorum!!! Yaşananların ötesinde bir aşkla bulacaksın beni! Tutmaktan korkacaksın belkide ellerimi, Belkide benden kaçıracaksın gözlerini... Ama ben ; Sımsıkı tutacağım ellerini, Sıcaklığın içimi yaksada! Soluksuz seyeredeceğim gözlerini, Ölümüm gözlerinde saklı olsada!!! Aşkı aramakla geçti ömrüm, Sayısız başlangıçlar içinde. Her seferinde aldandım, Her seferinde gönlümü kanattım ama yılmadım.... Ben burdayım, Seni arıyor,Seni düşlüyorum... Dokunduğum her tende O sıcaklığı arıyorum... Sonum olacak düşlerimdeki gözlerin Varsın olsun Gözlerinde ölmeyi bekliyorum......!!!!
![]() |
#4247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek yüzlerini pul pul döken eski binalar
Dost dediklerimizin maskesini hatırlattı… mavi boyalı Beş kapılı kıyıda çıkmazdaydı aşk Deniz canını acıtmak istercesine toplamış göğsüne sivri çakıl taşlarını Beyaz yelkenler geçerken sıcak ufuklarda Soğuk sulara düşüyordu kavrulmuş iki bedende… tek yürek Şehir çok uzaktaydı ama her rüzgarda bir şeyler geldi Her kuş kanadının gölgesinde ardımız sıra söylenenler… adını anmadıklarımızdan Gülüşümüze ortak bir martının çığlığında bıraktığı pislik Havuza düşen yavru kedinin tüylerinde arındı… su bulanırken İncir ağaçlarını ne zaman görsem dolaştığımız sokaklarda Çocukluğum geldi aklıma ve her defasında elini çekiştirdim büyümekten korkarcasına Sesimi uçurdum tepelerde yıkılmış yel değirmenlerine Küçük bir kelebek taşıdı kördüğüm balık ağlarının üzerine… Bıraktı usulca Büyüdükçe çocuklaşan yaşlı teyzelerin gülüşüne katıldık Yudumlarken çayını sigaranın dumanında buruk sevinçle her güzelliğin sonu vardı Şimdi ardımızda coşkumuzu saklıyor Ege’nin dalgaları Şarkımızla uyanan güneş sıcağını gözlerinden alırdı ya üşüyormuş oralarda Bu kent ne kadar da yabancı döndükten sonra Sevemedim sensiz uykulardan yalnız uyanışları uzak kaldığın rüyaları Yasemin çiçeklerini bıraktığım zeytin dalları savruldukça Küçük dostumuzun yanaklarındaki kırmızı düşüyor dudağıma ve sen tadında utangaçlığım Avucuma sakladığım bir avuç mavilikteki küçük balıkları Bastırıyorum göğsüme içimdeki kıpırtılar bu yüzden ve çırpınışları…çırpınışlarım Özledim be teninde denizi tattığım Omuzuma bıraktığın küçük busendeki ‘günaydınları’ Sezen der ya hani…Aklım Ege’de kaldı aman aman! ! ! İstanbul da anlar belki gün gelir aşkımızı.
![]() |
#4248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece tükenir
Gün gelir Işır sevgimiz Acı da biter Zulüm de Kala kala Bir anı kalır Gün boyu Seviştiğimiz
![]() |
#4249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün gelir adımı anacaksın
Gün gelir beni arayacaksın Gül gelir beni her yere soracaksın Ama hiçbir zaman bulamazsın Dilinde acı bir yara Yüreğinde kan aka aka Gözlerinde arama gayreti Kalbinde hasret seviyesi Gezer dolanırsın ama Bulamazsın beni
![]() |
#4250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1)
Gün gelir bu acı da biter Gün gelecek yüzüm yine gülecek Gün gelecek yıkılacak çürük kaleler Mekanlar Günlerin mahsumluğu bana kalacak Diye kendimi avutuyordum Direniyordum İnadına Yaşamaya Yaşatılmamın anlamını arayarak Direniyordum Tüm acılarıma Ruhumu ve bedenimi saran sıkıntılara İnat Yaşıyordum 2) Aşk yine kapımı çaldı Beni buhrandan uzaklaştırmak için Aşkın saflığı bedenimi sardı Aşk yine kapımı çalıyor Ama ben yorgunum argınım hayattan bıkmış viran haldeyim Zorlu bir yoldan döneli daha birkaç ay oldu Ölümden dönüşlerimin üzerinden henüz yıl geçmedi Henüz yaşanılanların yaraları iyileşmedi Yaralarım kabuk bağlamadı Aşka kapalıyım sevgiye mesafeliyim Dönüşümde istediklerime ulaşamadım Diye yüzüm asık gülmüyor Gülemiyor. 3) Seni seviyorum Gözlerindeki mahsumluğa takılıp kalıyorum Gözlerimi senden uzaklaştırmaya çabalasam da An gelip takılıyorum gözlerindeki özlemlerine Ve son kez sevmenin verdiği korkuyla Seni seviyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|