![]() |
![]() |
#4321 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sözlerim Bitmez...
Sen beni anlamazsan sözlerim bitmez, Bana çelme takmışlar derdimiz gitmez, Şimdi yaralı bir kartalım, elimiz yetmez, Sen beni anlamazsan sözlerim bitmez. Sana güller vermesem hiç gülermiyim, Evet demez isen gözyaşım silermiyim, Ben seni gizli sevdim, ellere dermiyim, Sen beni anlamazsan sözlerim bitmez...... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4322 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sözlerin Yaramı Azdırıyor
Bilir misin karşılıksız sevdan, beni nasıl yoruyor, Gözlerin şiir yazdırıyor sözlerin yaramı azdırıyor, Bu dünyada zalimler birbirlerini nasılda kolluyor, Bilir misin karşılıksız sevdan, beni nasıl yoruyor, Gözlerin şiir yazdırıyor sözlerin yaramı azdırıyor... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4323 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözlerin...
Sevdiğim, kömür karası gözlerin gözlerin, Bir hançer gibi saplandı kâlbime sözlerin, Ayrıyım, özüm de sönmez ateşle közlerin, Sevdiğim, kömür karası gözlerin gözlerin, Bir hançer gibi saplandı kâlbime sözlerin... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözlerinden Biliyorum
Bu sevdanın üzerinden, Yıllar geçse unutamam, Seni sevdim gözlerinden, Sözlerinden biliyorum. Bu sevdanın sonunda, Kaldı elim koynumda, Toprak oldum sonunda, Bu sevdanın yüzünden. Bu sevdamız büyüktü, Sanma sırtıma yüktü, Derim Allah Büyüktü, Bu sevdanın yüzünden. Sevdamı hep koruyorum, Rüya gördüm yoruyorum, Her geçenden soruyorum, Bu sevdanın yüzünden.... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4325 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözlerine İnanma
Ben bilecektim de onlar böyle edecekti, Ah bir görseydin, Önder neler edecekti, Sözlerine inanma, düşmanlar diyecekti, Ben bilecektim de onlar böyle edecekti... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4326 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözü mü Olur
Seni benim kadar seven düşmanım olur, Seni yalnız, ben sevdim be, sözümü olur, Kâlbinde başkasına yer verme âhım olur, Seni benim kadar seven düşmanım olur... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözüm Sizlere Derim...
Mazlumlar ağlarken, keyif yapanlar, Doğruyu bırakıp yanlış yola sapanlar, Boş bir mezar görse bile kapanlar, Benim sözüm sizlere, sizlere derim. Filistin'de taş atılan sapanlar kırılırsa, Zalimler çocuklara tankla saldırırsa, Fitne fesatla millet birbirine kırdırılırsa, Benim sözüm sizlere, sizlere derim.... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözüne İnanmadım
Seni benden ayıran bana akıl veriyor, boşver diyordu, O zamanlar, çok cahilmişim, başkası mı yok, diyordu, Yıllar sonra anladım, seni benden, böyle koparıyordu, Seni benden ayıran bana akıl veriyor, boşver diyordu. Sözüne inanmadım, bir o yana, bir bu yana döndüm, Fakat düşmanım içerdeydi bir türlü seni göremedim, Sanki önüme taş duvar çektiler ben sana eremedim, Seni benden ayıran bana akıl veriyor boşver diyordu. Şimdiki aklım olsaydı, yıkardım bize örülen duvarları, Şimdiki aklım olsaydı, bir sözümlede yıkardım onları, Şimdiki aklım olsaydı, görürdüm, bilirdim, yapılanları, Seni benden ayıran bana akıl veriyor boşver diyordu. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Stilimiz Böyle
Bizim stilimiz böyle, beğenen okur, Çok sevmişsen, bolca dualar okur, Türbeler gezer, dilekler, temenniler, Onu benden ayırdı, yerden bitmeler. Onu nasıl severim, Mecnun da kim, Ferhat dağları delmiş kâlbimde kin, Seni benden koparanlardır be hain, Bizim stilimiz böyle, beğenen okur. Çok sevmişsen işte böyle yanarsın, Kâlbinde sevdan gizli, gizli ağlarsın, Rüyalara bile, böyle umut bağlarsın, Bizim stilimiz böyle, beğenen okur..... Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4330 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suçatı Köyü
Sivas'ın Gürün İlçesi Suçatı Köyü, Bir vadi içindedir çok tatlıdır suyu, İnsanları insandır yokki kötü huyu, Sivas'ın Gürün İlçesi Suçatı Köyü. Ne ararsan vardır elma, armudu, Öyle lezzetlidirki, kayısısı ile tutu, Burayı görenler se hep esir oldu, Sivas'ın Gürün İlçesi Suçatı Köyü. İnsanları merhametli hep adaletli, Karşısındakine olur çok iyi niyetli, Buradan çıkmaz, bozuk tiyniyetli, Sivas'ın Gürün İlçesi Suçatı Köyü. İstabul, Elazığ yolu içinden geçer, Yolcular burayı, hemen ce seçer, İçinde durulmaz bakar da geçer, Sivas'ın Gürün İlçesi Suçatı Köyü. Yusuf Önder Bahçeci |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|