![]() |
![]() |
#4551 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yerlerdeki çimlerin üstündeki çiğler güneşte yansıyor
sanki her birinde pırlanta taneleri konmuş elimizde küçük bir parça örtü yere oturalım masaya değil paketimizde simit simitlerimizin arasında peynirler uzat ayaklarını yanında çay isterim ben güneşin kokusu dinle ağacın dibinde minik bir papatya gölgeye inat açmış minik ama güçlü sarı gözleri bizim simitlerimizde çimenlerin arasında minik mavi kır çiçekleri minicikler dokunmaya bile gelmez büker boynunu ballı babaların çiçeklerini emelim tatlı su çıkar içinden sakın kımıldama dönme arkana bir beyaz kelebek omuzun da korkmasın cebimde ne var bilemezsin minik bir lastik top kediler gibi koşarız arkasından gözümüze vuran güneş ışığıyla göremezsek topumuzu saklanırsa çimlerde yuvarlanırız çimlerde işte sana mutlu kırmızı topum senin olsun al avuçlarına senin olsun mutluluğum kırmızı parlak elma şekeri alır mısın bana elma şekeri ellerimde dudaklarım boyalı dilim kırmızı şekerde bulmuşum belki mutluluğu kağıt helva isterim ardında arsız bir çocuğum ben madem istedin yaşamayı benle kağıt helvada saklı mutluluğum dişlerimde çıtırtısı koynuma giren kırıntıları çapkın arsız dökülüyor bedenime damağımda ballı tadı belki bitmese sürer mi mutluluğum sürer mi bir bitişe kağıt helvamın tadı.
![]() |
#4552 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzaklarda yağmur yağıyordu
yağmur damlalarını izliyordum birden seni gördüm bana yaklaşarak "ne kadar uzakta demi?"dedin işte bende sana o kadar uzaktayım aradan yıllar geçti o yağmur hala daha uzaktaydı bir gün yine izliyordum ki bir rüzgar esti o rüzgarın soğukluğunda senin yüzünü kaybettim ve bir daha seni hiç görmedim beni terk edip gittin aslında benim olmamıştın bile ama onu seçip GİTTİN...
![]() |
#4553 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her sabah pencerenizden süzülerek
koynuna sokulacağım sen orada ağlarken ben gözyaşını sıleceğim beni görmek istediğinde gökyüzünde olacağım sana güneşin sıcaklığında gülüşler saçacağım gözlerini sıkıca kapattığında kuruyan pınarlarını yaşla doldurduğunda ve geçmişe dair bir şey hatırladığında dudağına bir buse kondurup varlığımı sana hissettireceğim her sabah yüzünü yıkadığında ellerini ıslatıp saçlarına götürdüğünde ve aynaya bakıp beni sorguladığında sinsice yanına sokulup sana sarılacağım ve kulağına seni sevdiğimi fısıldayacağım
![]() |
#4554 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gecede sildim bütün geçmişimi
Özgürüm artık şimdi Çekiyorum nefesi Ciğerlerim patlarcasına Bakıyorum evrenin balkonundan Sonsuz semaya doğru Bazen bir bulutun üstünde Bazen dünyanın bir ucunda Gönlümün alıp başını Çekip gittiği yerlere Sınırsız kuruyorum Hayallerimi
![]() |
#4555 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir hayale dalmışım yine gidiyorum
Karanlık *******in zindan köşelerinde Unutulmuş halde kendimi arıyorum Aşkımı arıyorum sebepsiz bir şekilde Hüzünler saçaktan damlıyor sessizce Ve ben o damlaların altında sensiz Aşığım ölümü bekliyorum çaresiz.
![]() |
#4556 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aradığın bensem..
Ve sen beni bulamıyorsan, Sebebi rüzgarlar , Ve çaresi "yağmurlar" değil.... İstediğin bensem, Ve sen beni alamıyorsan; Sebebi uzakta , Ve çaresi "yakınmakta" değil... Düşüncen "büyü " gibi.; Sarmalar beni.. Aynen düşüncemin seni sardığı gibi Ama sen kendi yolunun engebeli noktasında çözüm üretmeyi seçmiyorsan "Şans" seni seçmeyecek!.. Beni arıyorsan.. Ve ben hala bilmiyorsam arandığımı; Çöz artık düşüncendeki kelepçeleri! Bul beni... Al beni...
![]() |
#4557 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() artık yapamıyorum ben bu hayatta
yalnız kaldım insanların arasında sevdiğim kişi bile yok yanımda elveda tüm hayata seni seviyorum diyen olmayınca elinden tutup beraberce dolaşmayınca tek aşkım gözlerime bakmayınca neyleyim ben bu hayatta gittiğim kapılar yüzüme kapandı dostum dediklerim kalleşlik yaptı sevdiğim beni yalnız bıraktı benim dünyaya gelmem büyük bir hataydı şimdi gidiyorum buralardan uzaklaşıyorum sevdiklerimin yanından özür diliyorum dünyada yaptıklarımdan sakın hayalimi silmeyin aklınızdan
![]() |
#4558 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaten bir şey yoktu ki aramızda
Benim kendi kendime kuruntumdu bu Hayal edilen ne kadar güzellik varsa Hayallerin ötesinde hayalimdi bu. Kızmıyorum hiçbir şeye kırgın değilim Kırgınlığım kendime kendi gönlüme Biliyorum böyle olsun istemezdin sende. Hiçbir şey söyleme git Bırak beni benimle Ben kendi hayallerimi yaşayayım Kahverengi gözlerinin derinliğinde.
![]() |
#4559 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalden bile ötesin hayalim,
Sıcak yaz akşamının ılık esintisi Hafif ince içimi ısıtan yaprak hışırtısı Ve masamda soğuk vişne şarabı İşte hepsi bir arada, Dedim ya Hayalden bile ötesin hayalim… Zamanımın durduğu nokta seni düşlediğim yer Masmavi bir deniz edası, Kıyıda olta atan balıkçılar beklerler benim gibi hevesle, Bulutlar gebe sana bir yaz yağmuruna ama bekliyorlar hepsi, Küçücük bir kıvılcımı benim gibi hevesle. Kibrit çöpü edası Zamanımın durduğu nokta seni sıcaklığını hissettiğim yer Gündöndüler bekler güneşi yetişmek için Bir gül bekler açmak için küçük bir sevgi Bu deli yürek bekler yüz dönmeye Kâbe sini buldu mu dersin önünde diz çökmeye?
![]() |
#4560 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir küçücük gülüştür
Taa uzaklardan Issız geceme yanaşıp Göz kapaklarımı yasaklayan Bir gülüş bırakmışsın giderken arkanda Kullanılmamış dudaklarınla Aseton kokusu sinmiş ellerin Rengini kestiremediğim gözlerin Hayalimdesin, hayalimsin Değişmez misafirimsin sen benim Hayalindir şiirim Bir sevdadır hasretini çektiğim Bir sevdadır gözlerinin rengi Gülüşün aseton kokusu sinmiş ellerin Yürüyüşün o küçücük yüzün Bir sevdadır sesin, sessizliğin, hayalin Hayalindir şiirim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|