![]() |
![]() |
#4781 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlıktan korkmuş sığınmış bir kuytuya
Elleriyle kapatmış gözlerini, ağlaması dönmüş uğultuya O şefkatli kucağı arıyor, ihtiyacı var korunmaya O da şımarmak istiyor tüm çocuklar gibi İçimde bir çocuk ağlıyor vardır bir sebebi Koşmak, terlemek istiyor, öpülmek istiyor bebekler gibi İçimde bir çocuk ağlıyor özgür bırakmalıyım Bende tüm çocuklar gibi sevgiyi tatmalıyım Derdi kederi artık üzerimden atmalıyım Sevgiyle coşan kalbime sevgi katmalıyım İçimde bir çocuk ağlıyor artık ağlamamalı Masum bakan gözleri yürek dağlamamalı Artık içimdeki o masum çocuk özgür kalmalı İçimdeki çocuk benden cesaret almalı İçimde bir çocuk ağlıyor onu çok seviyorum Artık hiçbirşeye ağlayıp üzülme diyorum İçimdeki ağlayan çocuğu azad ediyorum Bundan sonra özgürsün ağlayan çocuk biliyorum
![]() |
#4782 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahçevan gönül yorulsun,
Çünkü bahçemde gül açtı... İçimde bir sevda doğdu, Büyüdü, beni de aştı... Bir orman oluştu bir gülden, Kuşlar öter binbir dilden, Ceylan aşk içerken gölden, Turnalar sevdaya uçtu... Kurtlar yedi ayrılığı, Yırtıldı kaderin ağı, Düğümlendi gönül bağı, Sevdalılar kucaklaştı... Ayrılık tarihe gömüldü, Düşmanlıklar hepten öldü, Hasret adı, vuslat oldu, Dertler bizden uzaklaştı... 24.06.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#4783 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() - Ümit'e-
işin doğrusu önce sarıyı gördüm, sonra hepsini birden düşe dalmış bebekti gök oyuncağıyla. İlerde adamla çocuk yürüyorlardı ikisi de tavşan uykusunda uzaktan yakından ilgileri yoktu gökkuşağıyla. Yemin ederim içimde bir sıkıntı o günden beri çocuğa yedi rengi bir arada işaret edemediğimden.
![]() |
#4784 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimde bir sıkıntı var
Ezberlediğim duvarlardandır belki Ya da gözümün yaşını silen yatağım Ya başımdaki ağrı ya kalbimdeki İçimde bir sıkıntı var Dinlediğim şarkılardan olsa gerek Ya da yüreğimdeki melankoliden Ya dizlerimin titremesi ya ellerimin İçimde bir sıkıntı var Gurbetlik olsa gerek Ya da kendi benliğimden Ya yüreğimdeki sızı ya yüreğimdeki
![]() |
#4785 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül sevdasının aktım suyuna
Bir değil derdini çektim boyuna Ben kimseye boyun eğmezdim ama Sinemde bir gülün dikeni kaldı Sardı yüreğimi sardı har gibi Çöktü saçlarıma beyaz kar gibi Alevi bitmeyen kızıl kor gibi İçimde hasretin yakanı kaldı Gazabıyla çektirdiği azaptan Ateşim kül oldu uçtu ocaktan Bir aşk ki aklımı alınca baştan Bana acıların yıkanı kaldı Kapısında koydu hanın hancının Kölesi eğledi bir yabancının Bir sevda sonunda derdin acının Tokatını cana çakanı kaldı
![]() |
#4786 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zaman aşk ile çarpan yüreğim
Bir çocuk misali öksüzdür şimdi Ne bir heves kaldı ne de dileğim İçimde her bahar bir güzdür şimdi Anılar o yeşil dallarda kaldı Mutluluklar geçen yıllarda kaldı Dönüşü olmayan yollarda kaldı Hasreti içimde bir közdür şimdi Ümitler esmiyor seher yelinden Deryalar coşmuyor aşkın selinden Aşıklar dilinden duygu telinden Sevda unuttuğum bir sözdür şimdi
![]() |
#4787 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Karardı Dünya...
Sayılı Güneşimden Biri De Battı Gitti O Varken Seyrettiğim Herşey Karanlık Şimdi Şafakla Çıkacağım Kırlar İçimde Kaldı... Kar Suyuyla Canlanan Nergisleri Koklamak... Bakttıkça bakacağım Bahar Kayboldu Gitti Yeşeren Hülyalarım Yine Solgunca Şimdi Bir Demet Dermediğim Güller İçimde Kaldı Dermansız Adımlar Kadar Dermansız Kısrak Gönlüm Kuş Gibi Uçup Gitti Seni Bulmak Uğruna Neler Düşündüm... Şimdi Uğruna Başkoyduğum Yollar İçimde Kaldı Örümcek Sabrı Deyip Gelişini Beklerken Mevsimi Doldurmadan Ağım eriyip Gitti sıcak günlerdi Senli... Bahtiyardım Ya Şimdi... Şavkınla Parıldayan Sular İçimde Kaldı Ne Günler Olacaktı Mevsimlere Sığmayan Ah Seneler... Bir Günü Dolduramadı Gitti Birlikte Bölecektik Tebessümle... Ya şimdi Hüznümü Paylaştığım Narlar İçimde Kaldı Ben Hasret Zindanının Son Mecnunuydum belki Tuğla Tuğla Dizdiğim Surlar İçimde Kaldı O Duygular, o Hayaller, Ne Temiz... Soğuk Rüzgarınla Yıkıldı belki Diyeceklerim...Bestelerim... Daha Neler, Neler İçimde Kaldı...
![]() |
#4788 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onsuzluktur sabahlarımın adı, günlerim zehir olur,
*******im ise hep; yalnızca zifiri bir karanlık, Yalnızca anılarımda onun adı kalır, Onsuzlukta, şimdi ümitlerim artık hep bir anlık... Gözyaşlarımda zehirdir , akar onsuzluk, İçimdeyse; bir başına kalmış mazim ağlar, Bir boşluğa dökülen; acıdan nehirdir onsuzluk, Tükenmişliğimin boşluklarında durmadan çağlar... Dostum, yaşarken ölmek işte buna derler, Toprağa girmeden çürümektir onsuzluk, Ayrılığı yaşamayanlar, nerden bilirler, Bir boşlukta şaşkınca, yürümektir onsuzluk... 15.04.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#4789 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir eylül yağmurunun,
Delice yeryüzüne koşan, Damlalarında buldum , Islak dudaklarının nemini... Seni nasıl öptüysem, Yağmuru öyle kucakladım ! Ve beni kaybettiğinde, Neler hissettiğini. Yağmur dinince anladım...
![]() |
#4790 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirlerimde körelmemiş duygu beklerken seyirciler
Ben yaşarken şiirlerim ölmüş herkes de bir şey ister Benden bu kadar fazlasını yazamam ki gücüm biter Tıkandım artık paniklerdeyim bu nereye kadar gider Kime sevgi versem daha fazlasını ister mutlu olmaz Alışamadım yaşamda yalana suçluyum ben de biraz Bulamamış yoldaş paradan başka yoksa içleri almaz İçimdeki duygusal çocuk ölmeyecek bu size yaramaz Kendilerini sanıyorlar sultan aradıkları tek paralı köle Bir kere önden baksalar aynaya ruhları gitmiş bedende Aşkı arama bahane yoksa parselimdir yüreğim evlerine Dallar gibi ruhum mevsim artık sonbahardır gönlümde Birini çok sevdim ciğer kanserinden ölüyor sakın sormayın Diğeri yalancı çıktı diğeri ise evli ben oldum tam deli mayın Dün aldım karşıma hesaplaştık hızlı geçen hesapsız yılların Duygular şaha kalkmışken nedense şimdi bomboş kollarım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|