![]() |
![]() |
#4801 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pazartesi sendromu bitmek üzere şu saatlerde,
İnsan iç huzurunu yakalamışsa bir kere, Yığınla işin üstesinden neşeyle gelebilmekte, Hayal kırıklıklarına eyvallah edip, Kendine güvene her daim "Merhaba" diyebilmekte... Evet, bir daha yaşayamıyacağım nitelikte, O en değerli saatlerim geçti bugün de yine. İçimde varolmanın müthiş enerjisi ve sevinci, Ümitle bakmaktayım gelecek günlere... İçimden gelen duyguları paylaşmak istedim şuan sizinle dostlar, Hani derler ya:" Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar, Her ne kadar gelmiş olsa da sonbahar, Benim gönlüm her zaman ilkbahar... Bazen coşar bu gönlüm kabına sığmaz, Bazen de boşver aldırma der, akıl sır almaz, Açmışım yine çenemi korkarım kapanmaz, Koptu yine bu gönül dostlar, Bağlasalar durmaz... Bence insan her zaman kendisine çıkan bir yokuştur, Kendi iç dünyasında kendi eksileriyle boğuşur. Değilmi ki çiçeği yeşerten hava, güneş ve sudur, İnsanı yaşatan da işte bu gönül coşkusudur... Sana sesleniyorum ey İstanbul duy sesimi İşte budur Nil'in gönlünün sesi Dilerim dostlar şuan hepiniz atarsınız tüm stresinizi, Doyasıya tadına varmaya çalışıp hayatın, eksik etmezsiniz, Gönlünüzden yüzünüze yansıyan o eşsiz gülümseyişinizi....
![]() |
#4802 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlümün sahiline bir dalga vuruyor
Tıpkı sen gibi… Bir uçta sırılsıklam aşkı görüyorum Öteki uçta yıkık beni… İçimden aşk geçiyor İçimden İstanbul,içimden içim geçiyor. Kasırgalara yakalanıyorum Fırtınalarda boğuluyorum Sönüyor sana olan aşkım ve içimden basıp gitmek geçiyor. Dalgalanıyorum kimi zamanlar Yunuslar, gemiler geçiyor üzerimden Bir gözüm Mudanya oluyor Öbür gözüm Gemlik… El sallıyor bana gemidekiler. Boğazım düğümleniyor Bekliyorum ama gelmiyorsun Fırtınalara mı yakalandın Bekliyorum ama bir gel diyen olmuyor İçimden beklemek,sonsuza dek beklemek geçiyor. Ama gel gör ki Bir tek “sen” Bir “sen” Bir “sen” geçmiyorsun içimden Ömrüm sensiz geçiyor Geç artık içimden…. Acele et , Zaman geçiyor içimden…..
![]() |
#4803 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağzının bir kıvrımından cesaret bularak
ter yürekte susayışlar yaratan yağmurlara açıldım kalmışsa tomurcuklar önünde sendeleyen çocuklar kalmışsa bir kaç ısrar ölümle yarışacak onların yardımıyla dünyamıza acıdım. Dünya. Çıplak omuzlar üzerinde duran. Herkes alışkın dölyatağı bersalarla ağulanmış bir dünyaya Benimse dar çünkü dargın havsalamın gücü yok bazı şeyleri taşımaya. Önce kalbim lanete çarpa çarpa gümrah sonra kalbim gümrah ırmakları tanımaktan kaygulu sakın Styks sularının heyulası sanmayın er gövdesinde dolaşan bulutun simyası bu, biraz üzgün ve Ömer öfkesinde biraz öyle hisab katındayım ki katlim savcılardan sorulmaz ne kireç badanalı evlerde doğmuş olmak ne ellerin hırsla yaban tutuşu ne fabrikalarda biteviye üretilmekte olan kahır dev iştihasıyla bende kabaran aşkı yetmez karşılamaya. İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır o ferah ve delişmen birçok alınlarda betondan tanrılara kulluğun zırhı vardır çelik teller ve baruttan çatılınca iskeletim şakaklarıma dayanınca güneş can çekişen bir sansar edasıyla uğultudan farkedilmez olunca konuştuğum kadınların sahiden doğurduğuna toprağın da sürüldüğüne inanmıyorum nicedir kavrayamam haller içinde halim demiri bir hecenin sıcağında eriyor iken gördüm bir somunu bölünce silkinen gökyüzünü su içtiğim tas bana merhaba dedi, duydum duydum yağmurların gövdemden ağdığını. Sen ol küçük bir kıvrımdan, bir heceden aşk için bir vaha değil aşka otağ yaratan sen ol zihnimde yüzen dağınık şarkıları bir harfin başlattığı yangın ile söndür beni bir ses sahibi kıl, kefarete hazırım öyle mahzun ki hüzün ciltlerinde adına rastlanmasın.
![]() |
#4804 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() korkuyorum!
bakamıyorum içime göreceklerim görmek istemeyeceklerimse bütün umudum tükenmişse etrafımdakiler içimi kemirmişse korkuyorum bakmaya içime...
![]() |
#4805 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gemi demir aldı
Uzaklaşıverdi limandan ağır ağır kulak kabarttım dalgalara sabahın kızıllığında duyduğum aynı ses: "Git alabildiğince uzaklara" Yolcu, kaptan, tayfa, Hepsi benim, bu yolculuk içime Önümde bir kırık pusula sol yanımda bir deli yürek kılavuzum beni terk etmeyecek Dön diyorsun gülüm Sonun felaket, Gel Yol yakınken vazgeç halatları çözdü çımacı Vira dedi kaptan Artık bir nokta ardımda liman bir bilet daha almıştım sonraki sefere Gelmek istersen biletin konsolun üstünde...
![]() |
#4806 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözümün güneşi
Gönlümde yarasın Ak saçların dağılsa bağrımda pervasız Sen benim
![]() |
#4807 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçi başka dışı başka
Olanlar var içimizde Bir namazı defalarca Kılanlar var içimizde Acımadan insanları Soyanlar var içimizde Her tarafa fitneliği Yayanlar var içimizde Ekmeğimi gram gram Çalanlar var içimizde Çala çala süper zengin Olanlar var içimizde Fukarayı hakir görüp Ezenler var içimizde Suç işleyip suçsuz gibi Gezenler var içimizde Baba parasıyla hava Atanlar var içimizde Şans oyunu ve kumarla Batanlar var içimizde Üç beş milyon için adam Vuranlar var içimizde “Kimi soysam” diye kafa Yoranlar var içimizde Başlarına boşa çorap Örenler var içimizde İçeriye suçsuz yere Girenler var içimizde Laf getirip götürmeyi Sevenler var içimizde Kızını da dizini de Dövenler var içimizde Amirine yalakalık Yapanlar var içimizde El değil de ayakları Öpenler var içimizde Bir değil binlerce kez Ölenler var içimizde Öz kardeşi ağlıyorken Gülenler var içimizde Oğuz der ki “Sözümüz çok, Harbi dosta sözümüz yok Kalleşlikte bezimiz yok Doğruluk var içimizde”
![]() |
#4808 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yerler hep karanlıktır,
Anlatılmamış ya da anlatılamamış olanın kavurucu gölgesi, Öldürücü sessizliği... Sevgisizlik gibi acıtan, Ayrılık gibi oradan oraya savuran... Uzaklıkların ayrı düşürdüğü sevgililer, Hasret çekenler Hep yarım bir şeyler Nerede imkansız varsa onu seçer kalpler Zorluklara göğüs germeyi aşk zannerdeler... Gerçek aşk düşlerde var olma çabası verirken, Gerçek sevgi ilk andan beri yüreklerdedir aslında, Hayat bulur ana kucağında... Aşk ve sevginin arasındaki çizgidir ince olan, Duygularımız değil bizi hassaslaştıran, Gözyaşlarımız değil ağladığımızda bizden kopan, Mutlu olmak değil bizi güldüren, Güldüğümüz için mutluyuz çoğu zaman. Ve karanlık değil bizi korkutan, Korktuğumuz için bizleriz karanlıkta kaybolan...
![]() |
#4809 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Toprak kazmak
Başında dikim için Sonunda ölüm içindir İnsan kazmak Başında ekim için Sonunda görüm içindir Birim içindir Varım içindir Bugün içindir Yarın içindir Bütün için Yarım içindir Belki önce benim için Ama ondan sonra hep Hep senin içindir
![]() |
#4810 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şekilde olduğu gibi,
Elindedir. Gönlünün anahtarı. Rekabete girme, İçindeki nefretinle, Faili meçhule dönme sende, Elindeki mektubu verip de, Karanlık yola girme, Aydınlığı olmayan karanlığı seçip de, Rekabeti attın bir kenara şimdi, Aydınlığı olmayan karanlığı da, Yazdığın mektubu koydun bir kenara, şimdi Aydınlığı alıp koy kalbinin bir kenarını da Zahmetsiz olur bu kalış… (Ya bir de gidiş…)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|