![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evin Uzaklarinda
Yakin mesafe evin uzaklarinda Dogudan batiya yavas akan nehrin Uzerinden gecen parcali bulutla Sisli doruklari asma koprulerin Desen desen dalgalar sahil boyunca Okyanus avuclarinda sanki demin Mesafesini olcerken uctan uca Ebedi mahkum oldugumuz bu yerin Sahaneydi cikarken daglara Selvi agaclari esliginde serin Bir kus bakisi gozlerinde manzara Ruyasiyla demir almis gemilerin Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eylul
Karanlik agir basiyor gunduze, Devrilmis gidiyor koskoca sene. Beklemeden gelmis aylardan eylul, Gunler kisaliyor her gecen saniye. Zamani solmaya yaklasan gul, Fayda etmedi ne yaptiysa nafile. Koklanmak isterdi yazda sumbul, Farketmedi onu kimse belki de. Sonunda hakim oldu dogaya guz, Dudaklarimda ruzgardan buruk bir nagme. Kalmadi ciceklerde o gulen yuz, Yagmur ziyaret ediyor buralari gene. Sensiz ilerleyen zaman sessizliginde, yapraklarin dokuldugu bu karanlik mevsimde, Ve yekpare bir anin etrafa dagilan huznuyle, Yine de senle gecen yaz vardi gonlumde. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Hayati
Felekten bir gece daha caldim, Sefasini suruyorum hayatin. Bir elimde icki diyerinde sigara, Arkadaslarla bir olup cene caldim. Alistim bu arada gece hayatina, Cok denedim onsuz yapamadim. Hayattan zevk almak eger buysa, Aylik maasimi bir anda harcadim. Her kim kurmussa bu duzeni, Isbirligi icinde vesveseci seytanla. Icki ve kumarin cok agirdir bedeli, Faydasi yok ugrasma sen haramla. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Ve Sen
Etraf sakin herkes uykuda Kalmissin bas basa sen geceyle Endamin ulasiyor gokdeki yildizlarla Guzelsin yakisiyor giydigin siyah elbise Gece almis seni yavasca kollarina Tatli bir tebessum aksediyor yuzune Meydan okuyorsun adeta gecen zamana Mehtabla ay dans ediyor ahenkle Cikariyorsun git gide gecenin zevkini Yururken aksamin tukenmeyen yollarinda Harab etmis cilvelerle kendini Kaybolmus halde buyulu ruyalarda Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecen Zaman
Sesiz gecen zaman icinde sade Donme dolap gibi akan devran Gonca gul kadar zarif ve ince Bir cig gibi buyuyor icimde sevdan Agir agir gunduzu orten gece Sanki geri doneceksin gibi her an Yanip kul olmus eski bir mesele Oyle vakti kuytu golgede hulyan Bir yaz vardi terk edilmis mazide Guz anlasiliyor kurumus yapraklardan Yeni bir gun uyanirken uykudan hasret kaldim askla evelki gunlere Zamanla alistim sensiz gecen vakide Yaz ve gul askimizdan arda kalan Ara sira karisan hayaller icinde Ask ve beyhude gecen zaman Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecmisde Bir Gun
Eger istemeden gecmisde bir gun, Kirmissam kalbini inan uzgunum. Sen baharda acan nadide gulsun, Bense hayata kuskun. Ceylan gozlerinden akarken yaslarin, Azabini cektim inan her damlanin. Sen kelebek oyle mahzun, Bense yasiyorum icimde huzun. Arka bahce serin aksamlarin, Bin parcaya bolunmus hatiralarin, Sen en guzeliydin ruyalarin, Bense esiri oldum kabuslarin. Hala yakinsin sanki dun, Siyah gozlerinde aski gorurdum. Sen kalbi kirik buralardan goctun, Bense saymadim kac defa oldum. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genclik
Olsemde gam yemem artik dunyada Genclik birakmis cekip gitmis coktan Sirma saclarimdan eser kalmadi basimda Gercekmi bu yoksa acayip bir ruya Kemiklerim sizliyor soguk havalarda Yag birikmis gobegim civarinda Tig gibi delikanli degilim artik ruya bu elbet uyanirim sabaha Alamiyorum bir turlu etkim altina Ne kadar ihtirasla baksam genc kadina Yakisikli zamanlar goctu hayatimdan Aslinda bunlar yoktu hic hesapta Zaman gecer bakmaz kimsenin yasina Bas rolde degilim artik hayat oyununda Herkes gecermis bu kisa yoldan Unutma yasiyoruz fani dunyada Gencligim oldu guzel bir hatira kendimde aradim bulamadim hic hata Derin uyukuda yaklasiyorum sabaha Sanki beni biri uyandiracakmis gibi guya Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gonlunu Ac
Gecenin buyusuyle ezelden yorgun, Sabahin isiklariyla gozlerini ac. Mahmur gozlerinin huzunuyle solgun, Seni rahatsiz eden ruyalardan kac. Kirik dallariyla bir kosede ulu, zamanla sirdas olmus yasli agac. Sana askin verdigi gizemle dolu, Kalplerdeki kedere biraz nese sac. Kendiden aheste hava gorkemli, Ruzgar daha sakin yerlere muhtac. Haz icinde kaybederken kendini, Sabahla gelen aska gonlunu ac. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gozler
Mavi yesil renkli, Bakislari zevkli, Ara sira gizemli, Buyuyle bakar gozler. Kimlerinin yerinde keyfi, Tepeden gorduler fakirleri, Bayagi derindi cepleri, Kibirle bakar zengin gozler. Icinde seytanca dusunceleri, Icten pazarlikli ve sinsi, Aklina koymus mahvetmeyi, Kotulukle bakar kem gozler. Aralarinda ender guzeli, Begendikce karsi cinsi, Alimli bir ceylan gibi, Ask ile bakar gozler. Acilirken agir kirpikleri, Karsisinda gorur seheri, Acarken kirmizi perdeleri, Sabaha bakar gozler. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gozler
Mavi yesil renkli, Bakislari zevkli, Ara sira gizemli, Buyuyle bakar gozler. Kimlerinin yerinde keyfi, Tepeden gorduler fakirleri, Bayagi derindi cepleri, Kibirle bakar zengin gozler. Icinde seytanca dusunceleri, Icten pazarlikli ve sinsi, Aklina koymus mahvetmeyi, Kotulukle bakar kem gozler. Aralarinda ender guzeli, Begendikce karsi cinsi, Alimli bir ceylan gibi, Ask ile bakar gozler. Acilirken agir kirpikleri, Karsisinda gorur seheri, Acarken kirmizi perdeleri, Sabaha bakar gozler. Zihni Ozselmanoglu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|