|  | 
|  03-28-2009, 10:16 AM | #41 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Eski Bir Tekne Eski bir tekne Son nefeslerinde Dalgalar hırpalıyor Issız bir sahilde Bir balıkçı kulübesi Biraz ötede Enkazıyla ayakta duran Aynı sahilde Yaşlı bir adam Tekneye yürümekte İçinde bir korku Derin derin düşünmekte Tekne diyor ki Artık bana güvenme Yaşlı adam yürüyor Bakarak güvensizce İkisi de sevdalı denizlere İkisi de birbirinden ürkmekte İkisi de korku içinde Geri dönecekmiyiz diye İkisi de sevdalı denizlere İkisi de biribirini süzmekte İkisi de aynı şeyi düşünmekte Ne olacaksa olsun denizde... Mehmet Emin Ermekin 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  03-28-2009, 10:16 AM | #42 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ey Vefasız Sevgili Bana yaptıklarının adı zulüm olsa da Zulmün aşkın özüdür ey vefasız sevgili Bu sevdanın uğruna bütün ömrüm solsa da Aşkın gönül gözüdür ey vefasız sevgili Koca gönül sarayım sayende viranedir Ben hala çözemedim bu aşkın sırrı nedir Çelik kapılarını delmek bir hünermidir Bunlar aşkın közüdür ey vefasız sevgili Sen aşkın efendisi ben ise bir kölesi Bak sonunda bu gönül oldu dert meyhanesi Mutlu sonla biter mi bu aşkın hikayesi Hicran aşkın güzüdür ey vefasız sevgili Sen sevda çiçeğimsin sana bir gül diyorsam Kokusuna kapılıp dikeni görmüyorsam Bu aşkın diyetini eğer ben ödüyorsam Aşkın gizli yüzüdür ey vefasız sevgili Gel gönül sarayımda biraz dolaş biraz gez Sana duyduğum aşkı biraz hisset biraz sez Kulağa fısıldanıp söylenen en güzel söz Aşkın yemin sözüdür ey vefasız sevgili... Mehmet Emin Ermekin 
|   |   | 
|  03-28-2009, 10:16 AM | #43 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Figüranlar Ordusu Hayat gerçekten bir film Komedisi Dramı Macerası Herşeyin bir arada yaşandığı Bir dünya sineması Herkesin bir rolü var Yaşamak zorunda kaldığı Başrol oyuncuları Yardımcı oyuncuları Ve figüranları Tarihi filmlerde kılıçtan geçerler Yine de mantar gibi biterler Avantür filmlerde bol bol dayak yerler Başrol oyuncusu film yaparsa gereklidirler Kendi başlarına bir hiçtirler İşte bu kalabalıklara figüran derler Haydi kalabalıkların erkeği Yine hamile bırak kadınını Beşer onar doğurun ey çoğunluk kadınları Bebekleriniz yepyeni nesiller mi Yoksa yeni figüranlar mı İsim babası aramayın Kendiniz koyun adını... Mehmet Emin Ermekin 
|   |   | 
|  03-28-2009, 10:16 AM | #44 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Fotoğraflar da Ağlar Ağlar mı fotoğraflar Hiç gözyaşı döker mi Nice dostlukları Tatlı tebessümlerle resimleştiren Bir sebeple küskünlüğe dönüşen Fotoğraflar ağlar mı En güzel aşkları başlatan En büyük sevgileri yaşatan Ve sonra ayrılıklarla bitip de Ortasından ikiye bölünen fotoğrafların Buğulanır mı gözleri Albümlerde unutulmuş Soluklaşmış yüzlerin Sabit bakışlarından Akar mı gözyaşları... Mehmet Emin Ermekin 
|   |   | 
|  03-28-2009, 10:16 AM | #45 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Gap Gülecek birgün kurumuş topraklarım Üzgünlüğüm sona erecek o zaman Nazlanmadan umut olacağım herkese Ekmek olacağım nasırlı ellerde Yüzyıllar utanacak o zaman Dargınlığım sona erecek alın teriyle Olgun bir meyva gibi tadım olacak Geriye dönüp te baktığım zaman Umutsuzluk bağrımda boğulacak Artık bereket doğuracağım topraklarımda Ne güzel günlerimiz olacak insanlarla Acı dolu günleri unutturacağım herkese Değiştireceğim insanların alın yazılarını Ortak olacağız sevinçlere bütünleşerek Lezzetine doyum olmayacak o günlerin Uykusundan uyanacak Mezopotamya Prangalar birer birer çözülecek Rızam olmayacak kardeş kavgasına Ocaklar tütecek bacalarda duman duman Jilet gibi keskin olacak varlığım Evler taşınmayacak İstanbullara Sevgiler esir olmayacak başlık parasına İlelebet sürecek beraberliğimiz... 1992 Mehmet Emin Ermekin 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |