![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gittin
mor tepeli dağlarda açmaz olmuş çiçekler -------gittin diye martılar maviliklere atmış kendini -------yoksun diye kuşlar umutsuzca çırpınmışlar ------dönmeyeceksin diye taşlar sarsılmış. dereler coşmuş çağlayanlar gürlemiş ------- gittin diye söyle be sevdiceğim dağlar taşlar dayanamazken yokluğuna bu küçücük biçare yürek sessiz sensiz çaresizlikler içinde nasıl dayanır sensizliğe 22-04-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Giz
cihana değer ne var deseler hiç düşünmez yüreğim yüreğimdeki gizim derim seni allayıp pullayıp en kuytu köşelerde baş tacı ettim zikrettikçe adını buruk bir tebessümle andım hüznümün baharlarında kırlangıçların çığlıklarında papatyaların saflığında yaşıyorum hala sevgili........ 15/01/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler geciyor
Sensiz geçip giderken ..............zaman hatırllamasam da geliyor aklıma Arkana dönüp bakmadan .............Gittiğin kahreden o gün Hıçkırıklar boğazıma dizilirken Karşımda sen .......ve Yazmak istiyorum Rengârenk bir bahçede seninle oturmak Taze açmış papatyalarla başına taç yapmak Sevgimi sunmak Anlatabilir yazabilir miyim? ne dersin? Gelsem okusam yazdıklarımı Dinler misin? Anlar mısın özlemimi Bekleyeceğim Diyebilir misin? Yoksa sessizce dinler misin? Yattığın yerden beni………………. 31–03–2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
hüzünlerin ortasında tek başıma bırakıp gittin beni böyle bırakıp gitmek niye hani söz vermiştik böyle bırakıp gitmek yoktu ne kadar zaman geçti aylar yılları kovaladı sen gene yoksun ve hasret sana duyduğum kan kırmızı hasret bu yoksa unuttun mu beni gelgitlerin de yüreğimin ben yaralı ben vurgun yemiş balık misali çaresiz sensiz oysa resimlerin gülümsüyor bana bekle birgün kavuşacağız der gibi oysa bana hiç geleceğim demedin beklememi söylemedin genede beklıyorum seni bir gün bir gece dönersin diye.. 21/10/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırlar mısın....?
Hatırlar mısın? Neden beni sevdin bu kadar? Neden ben, diye Sormuştun binlerce kez. Dinle o zaman sevdiğim Gözlerinde gördüm sevgiyi En derin okyanuslara daldım. Orada yaşadım hasreti özlemeyi O sevgi dolu bakışlarda kaldım. Bazen mutluluktan, bazen özlemden Hayallere dalıp gitmeyi Gözyaşı dökmeyi Unuttuğum aşkı sevdayı Sen hatırlattın yeniden Güldüğünde yediveren misali, Yüzümde güller açar. Ağladığımda saçlarımı okşar, Güldürürsün beni. İşte o zaman gökkuşağının Yedi rengi birden doğuverir Dünyamı renklere boğuverirsin, *******imi ışık huzmesine çevirdin Günüme doğan güneşim oldun O güzel yüreğini verdin bana Can eşim oldun Yüreğimin yanına koyamam seni. İçine almışım çünkü. Acılarımda hüzünlerimde mutluluğumda Yanı başımda olmak için Seni seçmişim yürekten. Anladın mı? Neden sen. 09–02–2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırlarmısın
hatırlarmısın....? kar yağıyordu dışarda hadi yürüyelim demişdin ya beraberce yürürken yağan karın altında elimi tutmanı beklemişdim avucumda senin sevginle carpan kalbim vardı ve....... onu sana verecekdim isteseydin eğer.. ama sen..... bir başkasının elini tutumak istediğini anlatıyordun bana tutduğun o el de yaşadığın o kalp de mutlumusun sevgili.................. 5/03/2003 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayallerimiz
acılarımız vardı özlemlerimiz umutlarımız hayallerimiz yaşayıp isteyipde yaşayamadıklarımız hani seninle Istanbul'u karış karış gezecekdik en sevdiğim moda dan başlayıp üsküdar beykoz derken kanlıcada yoğurt yıyecekdik denize karşı martılarla konuşacak onlara hem hayallerimizi anlatacak hemde ellerimizle besleyecekdik kısacık bir güne sığdıracakdık birlikde yaşamak istediğimiz hayallerimizi oysa kıyıdakı kumdan kaleler gibi yıkılıp gitti umutlarımız hayallerimiz yaşayamadan seninle şimdi sensiz gıdıyorum o sahillere aynı tadı vermese de kanlıcada yoğurt yiyorum sanki karşımda sen martıları besliyorum onlara seni anlatıyorum ve yaşayamadığımız hayallerimizi 26/07/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haykırırım adını
Duyuyor musun? Kuytu kalmış taşra kentlerin Sessiz tepelerinden Haykırıyorum adını Kanat açıyorum maviye Bulutlar dost olur sesime Kuşlar dinler Göğsümden kopan çığlığı Sevda yolundan Koşar gelir de Aşk tohumu ekerim gönlüne Büyüsün sessizce Gün doğumundan batımına Haykırayım adını Duymasan da Duysun dünya……. 10–02–2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal
Hoşçakal sevdam Sana verdiğim sözü tutuyorum Hayatından çekip gidiyorum İstediğin gibi sessizce Sevdan yüreğimde Adın dilimde Hayalin gözlerimde Hoşça kal sevdam Gidiyorum Yüreğimdeki sen ile Dönüşü olmayan bir yere 21-07-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşgeldin
Hoş geldin bir kere geldin ya kolay değil hemen gitmek önce yüreğime hayatıma dünyama girdin yüreğimin kapılarını acıp sorgusuz sualsiz geldin öyle sakin sessizce geldin ki sınırlarımı zorlamadan sessizce bir ateş yaktın buyursun gelsin dedirttin yüreğime geldiğinde gök gürledi yağmurlar yağdı farkettin mi aslında korunamazmıydım yağmurlarından bulamazmıydım bir şemsiye ama özlemişim ıslanmayı yüreğimin yangınını serinletti yağan yağmurlar esen rüzgarlar geldin ya artık ne yağmur ne dolu yağsa da umursamam hiç bir şeyi bir kez girdin mi hayatımdan içeri tehlıkelidir benimle ben olmak benimle yağmurda ıslanmak geldın demek göze almak demek ben de ben olmayı yağmurlar da ıslanmayı hoşgeldin hayatıma hoşgeldin sınırlarıma hoşgeldin yüreğime canıma can katan hoşgeldin 31-10-2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|