![]() |
![]() |
#5091 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tıpkı stadyumdaki gibi,
İçimi dökmek isterdim sana... Renklerini giymek, Bestelerinde amigo olmak isterdim... Aşkına meşale yakmak isterdim... Ve aramıza girenlere fırlatmayı... Anons edildikçe yüreğime uyarılar, Sonu ceza olsa bile devam etmek isterdim... Geçen 90 dakikanın sonuna o Kadar çok şey eklemek isterdim ki, O bile aşkımıza yetmezdi... Ama aşkım olmadı... Mağlup yine biz olduk...
![]() |
#5092 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir martı olmak isterdim.
Mavilikler arasında süzülen, Gözlerinden ellerinden bir parça umut kapmaya çalışan, Sonra bir bakışınla vurulan, derinliklerinde boğulan, ama hiç unutulmayan. Birkaç damla yaş olmak isterdim. En güzel gözlerden bir martı için dökülen, Kapkara topraklardaki Kıpkırmızı gülleri sulayan. Ama hiç kurumayan, Asla kurutmayan. Bir avuç toprak olmak isterdim. Sensizliğin kuraklığında, Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek, Sonunda saracak ama ellerini Bir daha hiç bırakmayacak olan. Bir ağıt olmak isterdim. Mezarının başında belki annence, belki aşığınca yazılan İçinde senden benden bir şeyler olan İkimizi anlatan hiç UNUTTURMAYAN
![]() |
#5093 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir dağın zirvesinde
Bembeyaz kar olmak isterdim Eriyince coşkun bir sel olup Kötülükleri süpürmek isterdim. Çisil çisil yağan Yağmur olmak isterdim Kuruyan dudakları, çatlayan toprakları Islatıp serinletmek… Gökyüzünde kanat çırpan Bir kuş olmak isterdim Hür ufuklara özgürce uçan Güneşe sevdalı, ışığa vurgun. Asırlık bir çınar olmak isterdim Bir tepenin yamacında Zamana meydan okuyan Bilge bir ozan gibi. Çölde bir serap olmak isterdim Umutların köreldiği anda Ansızın ortaya çıkan Bir görünüp bir kaybolan Ölüm kadar gerçek Hayat kadar sahte.
![]() |
#5094 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstersen,
İstersen dünyanın öbür ucuna git, Seni, elimle koymuş gibi bulacağım. Ruhumla dokunacağım gölgene Dokunuşların en anlamlısı Ve en yücesiyle, sana ulaşacağım.
![]() |
#5095 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşkın girdabındayken sen neler açtın başıma
vuslatın hayalindeyim nereden çıktın karşıma ismin tel-tel dökülsün isyan ettim yaşantıma peşinde koşarken hasret mi döktün yollarıma yollara yolcu et istersen ben gideyim * zaten taşıyorum yerküreyi hammal mı sanıyorsun gören gözler seni koklamak ister uslanmıyorsun taş mı kalbin ! ağırlaşıyor içime doldun kanıyorsun dikensiz sevda çiçeğindim ruhumu solduruyorsun soldu yüzüm at çöpe istersen ben öleyim * insaf et , kapında dilencilikle geçiyor günlerim gönül kapını açsan patlayacak gonca güllerim gözlerim kapında,uzanmışken dilenen ellerim beni sana seni bana sadaka yazana bu sözlerim kalbinden yer vermeyeceksen istersen kovala sürüneyim * İZMİR, 01. 01. 2005
![]() |
#5096 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümsüz gülüşünle başlıyorum
Her güzelliğe her sevince Bir yağmur ince ince Sürerken beni başka zamanlara Zamanla yorgun hanlara Dönüyor işte gördün her şeyim Kuru topraklar gibi dağılıyor belleğim Sınırsız bir boşluğu süre süre Yorgunum çok uzaklardan geldim Kaygılar sıkıntılar yaşadım uzun uzun Korkuyu yakından tanıdım Ölümsüz düşmanı oldum korkunun Şimdi bakışınla bağlanıyorum Kocaman bir dünyaya umutla Bir akşam aşılmaz kaygılar Çağırırken beni sonsuzluğuma Sıcaklığın beni alıştırıyor Soğuk ve yağmurlu akşamlara Üşümüş bir kedi gibi sığınıyorum Ellerine ayaklarına saçlarına
![]() |
#5097 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar kadar erişilmez,
yüksek Yıldızlar kadar uzak ve soğuk Güneş kadar parlak ve sıcak Bir o kadar da uzaksın! İstemezsen eğer... Ay ışığı gibi durgun ve sakin Bahar yeli gibi müşfik ve engin Yaz güneşi gibi coşkun Bir o kadar da yakınsın! İstersen eğer...İstersen yüzünde açar güller, İstersen ışıldar gülen gözler,İstersen dilin neler söyler, İstersen çarpar yürekler,İstersen coşar gönüller,Her şey; Sen istersen eğer...
![]() |
#5098 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elimi uzatsam benim olacak her şey,
Mutluluk bunlardan biri, Uzatsam elimi benim olacak Mesela her şey kaybolabilir Üzüleceğim uzatsam elimi Hüzün benim olacak mesela. İhtişam benim olacak yazsam şiirlerimi Elimi uzatsam benim olacak İstanbul Şair ruhluyum, heyecan isterim her an Ne zaman elimi uzatsam kalbim durur (?) Öyle bir bakarsın ki, benim ölümüm olur. Uzatsam ellerimi sabah benim olacak Elimde güneşin yedi rengi Mesela yüzüm ıslanacak ağlasam yeniden Elimi uzatsam bulamazsam seni Karanlık benim olacak aniden Elimi uzatsam gece benim olacak.
![]() |
#5099 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kez üfleme ile dindiremezsin
Kalbime bıraktığın sancını Bir damla ile söndüremezsin İçimde yaktığın yangını Etrafa yaydığın bu sevda salgını Beni yakalayamaz artık Sen istesen bile Hepsine bıraktın dinmez bir acı Ne günahı vardı seni seçenlerin Hepsinden koparıp aldın bir şeyler Ne suçu vardı gönlünden gelip geçenlerin Gönlüme de sapladığın zehirli hançerlerin Beni yaralayamaz artık Sen istesen bile Ölüm yaklaşıyordu bana yaşamak değil Neden karşıma çıktın ki Gülmek yakışıyordu sana ağlatmak değil Neden böyle değiştin ki Sonunda anladım sen de benim değilsin ki Yüreğim yaşatamaz artık seni Sen – şimdi benden çok- istesen bile
![]() |
#5100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanmıyor bile gözlerim bırak ağlamayı
Susamış elim gözüm bir karanfile İnanma düşüncesini arıyor beynim Bırakacağım herşeyi kendi kaderine Saysam sayılmayacak kadar namert arkadas var Yok gel ben buyum diyeceğim yar Merhamet duygum olmuş cok ince bir zaar Yok üç beş günlük sırrım hepsi edebiyete kadar Sözle iffet olmaz yapılan suçsa gözümde İnanma namertlerin her birine hepsine Ne olur ne olur olsan da dürüst sahtekar ol gözümde Açarım sana dünyamı İSTESEN DE İSTEMESEN DE !!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|