![]() |
![]() |
#5221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen,
Darbelerin şeklini Bozduğu,şekillendirdiği; Acıların,dağarcığına Kilit vurduğu,vurdurduğu; Dış dünyaya kapalı, İç dünyasında; Fırtınalar estirdiği; Çığlık çığlık konuşan; Dev sorunlarla boğuşan, Sen, Karamsar olma! Kendine gel ve silkin!.. Şöyle sakinleş ilkin; Sorunu,olguyu anla; Çözüm yollarını sırala... Uygununu bul,al. Gerisini sal,salla... Cesur ol; Kaybedecek neyin var; Can bir kemik bir deri, Geride kalan; Kala kala!..
![]() |
#5222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah bitmeyen sabahın sıcak yarası!
Seni okyanuslar ötesine Ne kadar da atmak isterdim Bir seninle tatmadan bu kahreden ayrılığı Yokluğun halen kanlı bir mızrap gibi dururken İçimde bir yerlerde Sen hasretleri taşıma acısına sürükleyip durdun beni Alışmak ne mümkün yokluğuna yokluklara Ve dayanmak kanlı mızraklara Gök kubbeye hıçkırıklarımı yolluyorum her akşamın Sabaha duran karanlıklarında Yetim sevdalar ağlar oldu sen gideli Ozanlar tele dokunmayı unuttu Mızrap ilk defa üşeniyordu bamteline dokunmaya Kalemler yazma grevine çoktan çıkmışlar İlham kapıları çoktan kapandı yüzüme Gözyaşlarının o masum ilikliği yalamaz oldu yanakları Gönlümün göğsüne taktiğin yıldızlar çok sönük yokluğunda Göz kırpmıyorlar artık bana. Ve inan bir ah koparsam yüreğimin derinliklerinden Fırlatsam onu göklere hepsini söndürecek. Yolunu kaybetmiş bir kayık misali Yokluğunun gurbet denizlerini. Bilemezsin sana ne kadar bu muhtaç Kararan bu bahtıma Bembeyaz bir fırça çekmeyecek misin Sen ey efsunlu rüyalarımın utanmaz güzeli Rüyalarıma gelmiyorsan kokunu gönder, Hasretini yolla rüzgarlarla Gözyaşlarını gönder bulutlarla Hıçkırıklarını ulaştır yağmurlarla Ulaştır ki ızdırabıma es ağlasın bu çorak gözler Canlansın bu çorak yüzler Ya da bir hasret türküsü uçur ta uzaklardan bu fani garibe Su batan güneşe yemin olsun ki işiteceğim Yeter ki bana bunu çok görme ceylan gözlü yar Kimsenin bulamadığı bu gurbet çölünde dolaşıp duruyorum Gönlüme bu koru atıp gittiğinden beri Yitirilmiş cennet yolundayım Sana geliyorum ama sensiz bir benle
![]() |
#5223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaptırınca kendini insan duygularına düşermiş dizleri üstüne
Hayatın en zor yokuşlarında bile soluksuzca koşarken beden Sevince yol verilir sevda kuşuna gel ey kuş gelde kalbe tüne Tünerse eğer kuş sorgulanmaz onca hüzünlü duygu seli neden. Neden aramadım senle yaşadığım duygu denizindeki,fırtınalara Bazı durulur bazı kasırga olur fırtına ,bedenim bir gemi dümensiz Bu gemi güçlüdür gülüm hemde çok güçlü dayanır nice kasırgalara Lakin konunca sevda kuşu ufacık esintilerde bile alabora olur nedensiz. Ne güç kaldı ne gurur girince kalbime sevda kuşu aldın dümenimi eline Haritasız pusulasız yaşam denizi nasılda çevriliverdi durgun segvi gölüne Aslında bu göl engin denizlerdende hırçın olur bakınca güzeller güzeline Seven vardır elbet lakin kapılırlarmı benim gibi sevda duygularının seline.
![]() |
#5224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerinde çiçekler,
Aşk kokuyor çiçekler. Gözlerinde bulutlar, Ağlıyor bulutlar. Kulaklarında nefesim, Sen diyor sesim. Dudaklarında dudaklarım, Seni söylüyor dudaklarım. Her yerinde dilim, Sadece seni söylüyor dilim. Teninde tenim, Sen kokuyor tenim. Gönlünde gönlüm, Seni seviyor gönlüm. Herşeyinde herşeyim, Sadece senin herşeyim. Kalbinde kalbim, Senin için atıyor kalbim...
![]() |
#5225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün yine kalbim ağrıyor
Sol yanımı hissedemiyorum Göğsüm sıkılıyor Dayanamıyorum yaşamaya Yaşatılmaya içimdeki sıkıntı Kalbimdeki yara Dayanamıyorum artık Ağrılarım beni öldürüyor Keşkeler dökülüyor Beynimin ucra noktalarına Keşke kurma kolunu çekip Dayasaydım namlu yaralı kalbime Ve sonra tüm acılarımdan kurtulsaydım. 19,06,07
![]() |
#5226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni başka dünyalarda arama!
Ben Anadolu’mun yöresindeyim. Şehit kanlarıyla sulanmış olan, Cana bedel metre karesindeyim. *** Gövdeye muhâlif kolda işim yok. Meyvesiz kupkuru dalda işim yok. Yozlaşmaya giden yolda işim yok, Hep o değişmeyen töresindeyim. *** Bâzen bir seyyahım Tuna boyunda, Bâzen yıkanırım Fırat suyunda. Duru göllerinde,deli çayında, Çağıl çağıl akan deresindeyim. *** Çamlı bellerine çıktığım zaman, Turacına tüfek sıktığım zaman. Pembe ufuklara baktığım zaman, Ömrümün en makul süresindeyim. *** Aklım bozkırlara takıldı yine, Ruhum odaklandı kaval sesine. Öyle kapıldım ki câzibesine, Bilmiyorum şu an neresindeyim!. *** Yurdum kandilidir yürek yağımın, Düğüm noktasıdır gönül bağımın. Saklıyım renginde al bayrağımın, Mehmetçiğin mavi beresindeyim. *** Çeyiz sandığıyım Döndü,Döne’min, Yazmayım başında Nazlı Senem’in. Ayşe’min,Fatma’mın Gül Emine’min, Kumaş fistanının hâresindeyim
![]() |
#5227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Beni, gözlerin götürür
Gözlerin Aşkla, acıyla... Kuşatmışlar Sesimi, soluğumu Kesilmiş Tuz-ekmek payım Vurgunum Ve darda, Gözaltındayım. Dal, kor keser Penceremde açarsa Kuş, vurulur Üzerimden uçarsa. Ve hal böyle böyle, Yol bu yöndeyken Gelir, Ki her gelişinde Daha da içten Gelir, Soluk soluğa Benim olursun. Amansız sarmasında Kollarımın Esrik, Çığlık çığlığa Erir, kar gibi vücudun... Nicedir, Kahpe ağzında Bir salgın, Bir deprem gibi künyemiz. Nicedir, Başımıza zindan dünyamız. Biz ki Yarınıyız halkın, Umudu, yüzakıyız, Hıncı, namusu... Şafakları, Taaa şafakları Hey canım, Kalbim Dinamit kuyusu...
![]() |
#5228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah kahretsin ki
buradayız kalbim isyanlarda uyku haram be gardaş gündüzler sanki bir mahpushane kalbimde isyanlar yaşattığı acılarla isyanlar var kalbimde karşılıksız olmadığını bile bile sevmek öleceğini bile bile sevmek ve hayata tutunmak ne kadar anlamsız be gardaş bir bilsen son iki haftadır yaşadıklarımı yaptığım aptalca davranışları düşünceleri kalbimi durduran yemeyi içmeyi haram kılan duygularımı bir bilsen içimde olanları be gardaş hak verirdin bana allaha olan bağlılık olmazsa çekip vuracaksın şu lanet bedeni terk edeceksin lanet hayatı isyanlarda kalbim sevmenin bir anlamının olmadığını bile bile sevmek aşık olmak ne kadar anlamsız be gardaş kalbim isyanlarda
![]() |
#5229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onu unut bu yaza
Yeni bir sevgiliyle yeniden merhaba de aşka diyorlar. Ama kalbim söz dinlemiyor Hala onu seviyor Onu ve yaşadıklarını bir türlü unutamıyor. O bir sevgi hırsızıydı Bir gün onunda sevgisini çalarlar Gözleri yaşlı bırakırlar İşte o zaman seni anlar diyorlar Ama kalbim söz dinlemiyor Hala onu seviyor. Onu ve yaşadıklarını bir türlü unutamıyor.
![]() |
#5230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğuldayan ve hep uğuldayan
Bir orman kadar üşüyorum şimdi Yanlış rüzgarlar esiyor dallarımda Yanlış ve zehirli çiçekler açıyor Kanımda kocaman gözleriyle bir cığlık Su ve ses kadar beklediğim Ne kaldı geride,bilmiyorum Uzanıp uyumak istiyorum gölgeme Yine sarılmak o kocaman gozlerin Uğuldayan rüzgarlarına Bir acıyı yaşarım bi zehirden Çicekler üretirim kömür karası Uçurum kadar bir yalnızlık Yaratırım kendime,atlarım Anısı yoktur küçük rüzgarların Yapraklarım yok artık kuşlarım yok Büsbütün viran oldu dağlarım Ezberimdeki türküler de savrulup gitti Ömrümün karşılığı kalmadı sesimde Sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü Yanlış daha baştan yanlış Bir şiirdi bu,biliyorum Ye belki ömrümüzün yakın geçmişi Bu kadar doğruydu ancak, kimbilir Kalbim unut bu şiiri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|