![]() |
![]() |
#531 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuzguncuk Kuşu
Gelde gör çaresizliğimi Kuzguncuk Kuşu Gelde gör yanlızlığımı Deli diyorlar deli Deli divane Ne insafsızsın be Kuzguncuk kuşu Evet desydin Ne güzel olacaktı her şey Yıktın beni be Vallahi yıktın Kuzguncuk kuşu Sende yıkılasın emi Boyun devrilsin Kuzguncuk kuşu Gerçi boyunda kısa Badi badisin ama Farketmez Tutunduğun dallar kurusun Kuzguncuk kuşu |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küf
Yağmurlar başladı Benim de şairliğim Havada ki sis Yüreğimde ki kadar koyu Ve bacaklarımda ki Romatizmalar kadar Can sıkıcı Bu yağmur İstanbul kadar Beni de ıslatacak Ve benide ağlatacak İstanbul kadar Küf kokacak yüreği |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Libarelleşmek Adına
Ve libarelleşmek adına Mesela küfredebilisiniz Atatürk'ün yaptıklarına Mesela bir koyup beş alabilirsiniz Emeğin o ucuz borsasına Beyaz taşayabilirsiniz Asyadan Avrupaya Krediniz boldur İhracat yapabilirsiniz Namusunuzu.. Namussuzların ayağına Ve liberalleşmek adına Muhtariyetler verebilirsiniz Üç beş satılmış isyancıya Kolya değil liberaleşmek Ve çağı yakalamak markalar savaşında Önce gelinlerin beşi bir yerdeleri çıkmalı sandıktan Sonra yaşlı ananızın ölüm parasi çıkmalı yastık altından Bankala hücum etmeli herkes Ve faizler düşmeli bir nefes Düşmeli ki erbabı daha ucuz kredi alsın Tüyü bitmemiş yetim hakkından Sömürü bir daha kolaylaşsın Hele kalnmışsa İstiklal Harbinden üç beş tersane Olmamalı şu fakir devletin başına nane İşsizlik.. Güçsüzlük.. Ve açlık.. Bütün bunlar bahane.. Ekmek bulamazlarsa Pasta yesinler şekerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Liseli Kız
Sızlarsa ruhun Gece geldiğinde Odanda ki ışıkları yakarak Parmak izlerine bak Tuşlarına dokunmadan geçtiğin O karanlık hayatın İçinde ezilirse Acıların ince çığlığı Mazini avuçlayan Bedeninin en kuytu köşesinde Örülmüş saçlar Renkli kurdelalar Ve bir kaç kitabıyla İlk sevdiğin Liseli bir kızın Hayali canlanırsa Yanlızlığında Sakın gözlerin dolmasın Ve sızlamasın burnunun direği derinden derine Başardıklarına bakınca Kaçırdığın duygular Bir yangına dönüşüyorsa hala İşin sırrı Liseli bir kızın yeşil gözlerinde Ve çilli yanaklarındadır biraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maço Duygular
Esecekmiş Essin maço duygular Bir sarı sonbaharın mahçupluğunda Sen bana geliver yeter ki Yüreğinde ki yanılgılarla Öperim hayal kırıklığını Satarım mavi akşamlara inan Savaştan dönüşümü bekleyeceksin biliyorum İnanmazsın yanlız yaşanan aşklara Hep iki kişilik oldu ayrılıkların Oysa ben yanlızlığımı götürdüm dağlara El salladığın için gülüşlerime Hep kurdela Ve hiç çizerdin resimlerde Güneşi dağın arkasına saklardın Beni ağladığımı bilerek |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahcubiyet Kırıntıları
Yaramaz bir çocuk Ve topaç çeviren güçtür Yaşamın kendisi Tekrarlanan yanılgının Çocukluk halidir Büyük hesaplarla uğraşan Sisten çıkınca gerçekler Güneşin ışıkları vurur düşlere Ve esrarlı bir aleme bürünür Mahcubiyet kırıntıları Burun deliklerini konul ederken Aynı adımları atar Ve aynı bakışları yakalar Tanrı insanlarda Hiç dua etmesede melekler Bağışlanır günahlar Gökyüzü perilerini Hicvederek Pencereye tünemiş Arap kızları |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahçup Sultan
Meşrutiyet bitince Söz kesip evlenecektik ya Cumhuriyette İzin vermedi Kala kaldık ortasında evrenin Mahçuptu sultan Yunağında ne hasatlar yaşadım Bin bir döğenle Hiç acıtmadan Aşk yaralı bir ceylan gibi Yaktı bizi yürekten Ne su,ne okyanus serinletmedi O yanan volkandı Anlayamadım Periler bile gülüyordu.. Büyücüler ha keza Saadet muştuluyordu Dimağımla çözemedim Bedenim çözer belki Bulut ihmalsiz Şakayan her bülbül aşkı anlatsada Ben mağrurum sen mahçup... |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahmur Gelin
Susup kaldığında Gözlerin insin yere Dilin söylemediğini Gözlerin haykırınca Yıkılırım uzanamadığıma Bomboş ellerine Ümitsizliğimle Ben kaçıyorum Gelme sakın Ve arama bir daha Üzerimde var oldukça Buseleri yalanların Gece gibi inecek Bu çiçek Bir yıldız misali Hiç bilmediğim denizlere Işıkları söndürecek Masumiyetin çizgileri Bir kara el olup Kırık merdivenlerden Çifter çifter atlayarak Ve o küçük dağlardan Bir bir sekerek Yatacak mahmur gelinim Komiklik uykusuna..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maksat Muhabbet Olsun
Minareler kadar uzundu Pişmanlıklarımın hikayesi Seviyordum Ve hepsi benimdi Pişmanlıklarımın Düşmanıydı Bir kadın Şişman Yıkılıyordu putları Anıtlarında Anılarımın Taparcasına seviyordum Ve ne zaman sevsem Sırtımdan vuruluyordum Bu son olacak Son defa seveceğim Ve son defa aldatılacağım Maksat muhabbet olsun Yeter ki bu son olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Bir İsyandır Sürgünüm
Mavi bir isyandır sürgünüm Tükenişin coştuğu yerde Gözlerimin yankısıdır kördüğüm Seslenişin koştuğu yerde Kampanyası böyle başlıyor muammaların Şeffaf adımların sesleriyle gel Tanrıların tekkesine çocuğum Süt dişlerin dökülmeden gel Bir hesapsız çizgidir ölümüm Alkışların bittiği yerde Bir kısa metraj filmdir ömrüm Işıkların yandığı yerde Kampanası böyle çalıyor O eski ve zift karası trenlerin Pişmanlık içimde bu şehri terketmeden gel Aşıkların divanına sevdiğim Gözyaşların çalınmadan gel |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|