![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayak Sesleri
Gecenin içinden sızan, Bu kasvetli uğultu, Çok uzaklardan gelen ayak sesleri midir? Dört nala koşan cehennem atlılarının. Küheylan yelelerinden tutarak koşturanlar, Sökerlerken bir geçmişi bağrından,. Sağanak yağmurlar altında çiğner dururlar Peşleri sıra yetişmeye çalışan zamanı. Bulutlarım Hadi boşaltın, Hadi kaçın, Hadi yer açın; Sofrası kurulacak misafirler var! Vakit dar, Hesabı verilecek an, Bu an, Dört nala geliyor bakın! Sabredemiyorlar ölüme susamış bu atlılar! .. Şeytanın gülücükleri kapladı Atlılar dağıldı birden bire dört bir yana. Şimdi zaman ağlamaklı, Şimdi bir karmaşa, Akıl kendini bilmez bilmecelere daldı. Yüreğin damlaları şimdi daha kan kırmızı Soluk alıp veren ne ki? Kalmadı, Bir fırtınanın kesip biçtiği gibi Basıp giden atlılardan kalan; Sırtlarında, Yükledikleri boş, keşmekeş bir yığın hayal… Dönüp dönüp yeniden başlayan zamanda Kaç kez aynı kısır döngü… Uyandırın *******e tahammülüm yok! .. Bulutlarım Hadi koşun, Hadi gelin, Hadi bırakın yağmurları, Küllerini dağıtsın, Yangınlarından arta kalanlardan, Kurtarın geçmişinden bu şehrimi.… . Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aynı Noktalarında
aynı noktalarına dokunmuş olacağız şehrin bir gün, belki bir gece, belki de güneşin ilk ışıkları düşerken denize; aynı maviden, aynısından gülümseyeceğiz birbirimize gözlerimizle; o görmediğimiz yüzümüzle kim bilir? .. işte o zaman nüksedecek aşk buram buram içimizde; hasret ve hakikat çoğalacak, aynı şehrin sokaklarından alınan bu hazla. bir palmiye ağacının göğe uzanan görkeminde, çok uzaklarda denizin içinde tutuşan bir ışıkta; sen farklı bir denizde, ben Akdeniz kadar uçsuz bucaksız bu gönlümle, aynı kokunu alacağım hep o şehirden; her gittiğimde ve dokunduğumda sıcaklığına kim bilir? .. aynı noktalarına dokunmuş olacağız aşkın; tıpkı, aynı noktalarındaki gibi bu şehre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynı Yöne Bakınca
Aynı yöne bakınca Sanki gecenin karanlığında aynı bir yıldızın ışığına Dalınca aynı anda, Başlar gözlerin buluşması dokunur insana Zaman aynıysa, Mesafeler kısalır tam da bu zamanda gökyüzünde. Aynı yöne bakınca Aynı bahçedeki çiçeklerin kokusu Aynı meyvelerin tadı akar gelir insana. Beraberce ve aynı çizgi üzerinde Düşmeden, Emek vererek çabalamak birbirine. Sevdalanmak, Tutunmak el ele. Başlar gözbebeklerinin ışıldaması, Sevişmenin hazzıyla Yayılır bir dudaktan bir başka kalbe. Seninle de sevgilim Diyorum ki: Seninle de bir başkadır her şey, Aynı bir çiy damlasından beraberce, Aynı yöne bakınca. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
kırılmış dal uçlarından çıtlayan bir fidanla tutunur hayat kanar damarından sağılarak toprak gölgelerinde çığlık çığlığadır rengarenk soyunur çıplaklığına asılıdır her bir kadının memesinde çiğdemin süt kokusudur şimdi baharla dökülenler Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahara Tutkun İki Yürek Çığlık Olmuş Ağlıyor
bir sen olmalıydın bir ben söğüt dalları arasından uzanan bir cennet vadinin yeşillikleri içinde kızıl yamaçlarından nefes nefese birbirimize sokularak huzuru olmalıydı içimizde ilk yaprağın ilk tomurcuğun sen sende bana adanmışlığınla ben zaten çoktan yitik olandım kendimde dokunmalıydın tüm çiçeklerime ince ince ve düşmüşken bir alemin esrikliği içine ben her kılıç darbesinde keskin ölmeliydin içimdeki bu zehrin etkisiyle ben dudaklarında gömüldüğüm noktalarında mümbit bir ülkesinde sana dair olan o her şeyin sana koşuyor bak tüm nehirlerim istiyorum ki ruhum yok olsun bu gidişle sen bende bana bir o kadar yakın her zerresinde bin beter içimdeki buz kırıkları içinde kıvrım kıvrım dolanırken bedenin ben sana çözülmüş olmalıydım çoktan .. birazdan yok oluşunu da izlemeliyim bu aşkın... bahara tutkun iki yürek çığlık olmuş ağlıyor bak! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayram
............./Gecenin sesine konuk olunca rüzgârın ... İçimdeki küskün yılların yorgunluğuna Dökülüp duran rengarenk bir baharsın & Yüreğimin dallarında esen her rüzgârla, Senden bana gelen aşk kokularındasın. & Sevgilim hissediyor musun acaba sen, İçimde onarılması çok zor bir yarasın. & *******imin hüzne boğulan derinliğine, Girişinle bile zaten bana bir bayramsın Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Anlamazdan Geliyordum
Anlattıklarından Sanki bir aşk birikiyordu avuçlarında. Ben anlamazdan geliyordum. Hatırladım seni. Eskiden bir tanıdığım. Kavak yelleri estiği o günler Nerdeler şimdi? ... Dönüp baktığında, Arkasına Ne çok şarkının nağmesi kalmış. Kalabalıklardan yükselen o alkış, Aslında adı şimdi yorgunluğa dönen Bir aşkmış. Ben anlamazdan geliyordum Yürüdüğün yolların tozlarında mı kaldı, Ucundan tutup süpürdüğün Geçmiş? .. Aynalara bakınca mı Anlaşılır Zamanı aşkla harcadığımız? Ben anlamazdan geliyordum. .. Artık Gül yok. Gül'ün renginden kalan, Kirpiklere nem veren Bir damla, Kokusu bile, Çoktan unutulan. Ben anlamazdan geliyordum. Kadın her yeni bir aşkı biriktirdiğinde, Gecenin derinliğine. Sürüklenir, Bir çıkmaza sapar. Çözüm nerede Şimdi boşyere aranan? Ben anlamazdan geliyordum Çığlıklarda mı? Ne gelen ne giden ne dönen Şimdi dudaklarına bırakılan bir öpüşün tadıyla avunan. Ben anlamazdan geliyordum. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Aşk Yazarım
Ben aşk yazarım Aşkla oturur Aşkla kalkarım İşim Aşktır benim Aşkla sarılırım ben her işime Böyleyim Darılmaca Kandırmaca yok bende Benle oturan Ve kalkan da Benle Aşkla yarışmalıdır Çünkü Ben Aşk yazarım... Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sana Hilafsız Tapacağım
Seni bir gün alıp kendimle, Yıldızlara kaldıracağım. Kim bilir, Belki şimdi yok olsalar da hâlâ, Işığını ağlayarak sızdıran o mahzun yıldızlara. Bir eşkıya zulmüyle soyarak seni, Cümlesiyle bedeninden pervasızca, Soluk soluğa kalman için benimle, Seni tutup kendime zülüflerinden asacağım. Karanlık *******ine saklanan Bu kocaman kâinatın sonsuz derinliğinde, Yeniden doğmakta olan bir yıldız gibi, Yamacına geçip hayasızca ben sana hilafsız tapacağım. Ağlayacaksın sen Tam da işte bu anlarda, Bunu adım gibi biliyorum. Sen, Çaresizliğe mahkum, Bir esir kampının tek müdavimi, Ben ise, Ters çevirerek duvarlarımda asılı duran bütün takvimleri, Zamansızlığın içinde, Bir bir en ücra köşelerine kadar rengini, Bedeninden sağmaya başlayacağım. Bu aşk; Çok çok yükseklerinde hayatın, Dal budak salan görkemli bir yangını gibi kendimde, Seninle alev alev yaşanacak, Ömrümün en müstesna bir baharı olacak ve yaşlı bir çınarın, Belki de senin yüreğinden son kez emdiği, Berrak bir su damlası gibi hep benimle kalacak. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Hep Yanaklarından Öpeceğim
Ay geceye düşer..sökün eder bir güzellik Binlerce yıldızla misafirlerini karşılar gökyüzü. Bir seyrinde dolaşırım ben bu âlemin....aklım bilmece; Kaldırıp kendimi baksam... farklı bir yüzüne Ve içine gözlerinin....dalsam,...sislerinde...bir çiy'de tutunmak Sende tutulmak, Bir derin sevda...Bir uçurum bilmez miyim. Utancım mıdır seni sevmek...söz verişlerim...aklım senle karışık. Korkuyorum, Böyle sen her seferinde ağlamaklı...yağdığında bin parça yağmurla. Demiştim ben sana ya...çocuğum, Ben seni hep Ta ki Dudaklarına; güneşin harareti dolana, ... gül kırmızılığı..çiçek çiçek... tomurcuklanana, Meyveye durana, Alev alev....bir Haziran sıcağı tutuşana değin senin yüzünde,... bak Ben seni hep Yanaklarından öpeceğim...seni bekleyeceğim... bak. Aklıma düşmeyecek kiraz rengi dudakların...kıyamadığım o dokunmalar, Bir dinlencede, Bir dinginliğinde...sanki bir baharın,...ve hatta gözlerim kapandığında, İstisnasız yüreğimle beraber gömülecek...bu imkânsız aşk. Ben seni ben hep o bildiğin yanımla, Evet hep aynı aceleciliğimle yanaklarından öpeceğim. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|