![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Harbi kız
Elleri cebinde Ama hep edebinde Bizim mahallenin erkek fatması Uzak durmak lazımdır Korkutur kaş çatması Harbi kızdır barbi kızdır ama Baştan aşağı nazdır Başında kasketi ayağında kotu Sakınha yanında kırmayın potu Erkek kızdır alimallah Bir vuruşta düşürür Kızdırmayın kafasını Gözlerinin ataşinde pişirir Bileğini büken olmadı Bu güne kadar Yamuk yapmasın kimse Gözünün yaşına bakmaz Dünyayı dar eder Lakin öyle yufkadırki yüreği Bu kız kız haliyle Mahallenin direği Aç açık görmesin kimseyi Sevincede tam sever ha Ondan öğrensinler sevmeyi 14-Aralık-2004 Ankara |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hayat oyunu
Ne pis bir oyun bu F.... alkol ve kumar Her yan pislik dolu Ne umar böyle bir yaşamdan O masum çocuklar Bilseydim doğarmıydım Dedirten mutsuzluklar Savaşlar kavgalar Kalleşlikler yalanlar Hep ışıksız,karanlıklar Ve umutsuz yarınlar Sokaklarda çocuklar Evden kaçıpta sanki Bir nevi oyun oynuyorlar Akıl hastalarına müzik Yılgınlığa tebdili mekan Yalnızlığa iyi arkadaşlar Bir dost bir can Ve biraz heyecan Düşünmemeli insanlar Bu gidişe dur demeli birileri Ve bizzat bizler dur demeliyiz İlaç gibidir bütün bu illetlere çalışmak İyi seçilmiş kaliteli kişiler Ve sanat la uğraşmak Üretgen olmak bol bol okumak Bilgisizlik kişiye bela getirir Paraya aşırı düşkünlük Ceza getirir muhtaç, Olmayacak kadar kazan elverir |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Her gelişimde
Dünyaya her gelişimde Her asırda sevdim seni Köpek oldum ayaklarına dolandım Çiçek oldum gözyaşınla sulandım Kedi oldum mırıldandım Dizlerinin dibinde Kelebek oldum Kondum ipek saçlarına Bir günü beyliği beylik diyerek Kah kuzu oldum kah inek Kah rahatsız eden Israrcı bir sivrisinek Her gelişmde sana Tutkuyla bağlandım Deve oldum sırtımda da gezdirdim Sırnaşık bir aşık olup seni En sonunda bezdirdim Düş yakamdan dedin ama Resmimi cebimde gezdirdin Seni tutkuyla sevdim Seni sevdim Doruk bir at oldum Sen okşadın yelimi Sevgin öyle sıcaktı ki Unutturdu çilemi Bir gün fark edince sevdamı Dedin günah olsam bile mi Yine de beni severmisin Severdim tabi sevdim seni Yılan oldum zehirledim kalbini Şeytan oldum unutturdum Rabbini Deniz olup dalgalarımla sardım Gece oldum seni koynuma aldım Güneş oldum bakamaz oldun bana Gecenin mehtabı oldum Sonunda aşık oldun sen de bana Anlasana sevdim seni |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hoppala Pala
Şu bizim hoppala pala Benim çizdiğim bir karakter Ne konuşur ne de güler Ama çenesi hiç boş durmaz Ya sakız çiğner Ya da ceviziçi badem yer Satıyorum isteyene 100 Yene Yeni çıkacak mizah dergilerine Aslında çok iyi yardımsever biri Lakin kızdırmasınlar kafasını O biçim döver Tertemizdir pırıl pırıl Bıyıklarsa çok bakımlı Vermemiş hüda ne yapsın Yalnız birkaç tutam saçı var Bütün gün dolaşır durur Kalmaz gün içinde girip çıkmadığı yer Çok merak ettiği gidemediği Bir yer vardır aklında Karar verir bir akşam Ünlü bir diskoteğe gider Ondan sonra başlar Pala'nın hikayesi Palayı satmak Nimetinin gayesi |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hu Nana
Ah sana aşık olmazdım Olmazdım ama Güzel gözlerin vardı Kimbilir belki evlenebilirdik Yolun sonunda Demekkibu kadardı Gençtin güzeldin diriydin Ele avuca sığmaz biriydin Muhteşemdin farklıydın Üstelik evli barklıydın Ah Nana Nana Niçin yaptın bunu bana Seviyordum anlasana Kıydın bana Dilerim kalmaz yanına Düşünme sonunu kaç gel bana Ağlıyorum baksana Fu Nana hu Nana |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlham
Bir roman kahramanı Bir şarkıda bir isim Boşlukta yankılanan bir söz Mangalda cezve kül ve köz Başkalarına ilham neyse banada Bunlar ilham verir Her zaman kendimi yazamam Ekranda görünen bir yüz Savaşta ağlayan öksüz Bir doğumda bebekler üçüz Doğada doğan doğuran Açılan patlayan goncalar Çayırlarda papatyalar Dalında iştah açıcı bir elma Yeterki mazlum ahını alma Allahın yarattığı cana kıyma Ben duygulanırım ağlarım yazarım İyi veya kötü ölçülü ölçüsüz Şiirlerimin kaynağı bazen Yaralı bir at.gökte uçan kuş Çırptığı kanat Şiirle dolu kainat Benim ilham kaynağım |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbul'a Yol Görünmüş
Baharda yine kar suyu gelir Çocuklar baraj yaparlar Taş taşır kum taşır döşer oynarlar Dağlarda hiç kar kalmaz hepsi de erir Binbir çiçeğe can hayat verir Kar yağar mı acep Ekim ayında Dağları duman ormanı sis kaplar mı Bu kış da geçse bir kerimdir Allah Uyanırız bir sabah Eşyalar toplanmış hepsi kapıda İstanbul'a yol görünmüş |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbul'da bir temaşa
İstanbul'da bir temaşa İstanbul'da çok paşa Harbiyeli Bahriyeli terbiyeli Bir yanı Anadolu Avrupa'dır bir ucu Kağıt helvacı sucu Plancısı programcısı Tembeli tenekesi Kuşkulusu kuşkusuzu Gurbetçisi İstanbullu'su Rizeli'si Oflu'su Sahi İstanbul Sen nerelisin Yedi göbekten mi Yedi tepeden mi Buralımısın sen nerelisin Seni temaşaya seni yazmaya Doyamıyorum Seni eskitmemek için Seni yaşamaya kıyamıyorum Senden şikayet etmeye Kimsenin hiç hakkı yok İnsan çok sevdiğini Hırpalarmış ya Seni yorduk seni tükettik Bağışla bizi Hergün yeniden doğdun Sen bize yurt oldun Sen bize tarih oldun Bir vefalı sevgilisin Senin eşin yok ki Sen hep bir tanesin Canım İstanbul |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbulum geldim sana
Bir muamma bir efsane bir rana Besmeleler yazılmış sanki semana Yedi tepe üstünde yedi güzel Denizlerin sanki buğulu mavi gözler Binbirgece masalı sende Anlatamaz seni sözler İsmin tarihleri aşar Şarkılarda yaşar adın Şiirlerde muradın Çocukluk sevgilimdin Gençlik aşkımdın Sana hiç doyamadım Gelem dedim geldim ama Varam dedim varamadım Sana hiç doyamadım Islak kumlu sahillerinde Bostancı Suadiye Erenköyünde Kadıköy Erenköyünde Kalamış İstinyende Büyükada Heybelinde Yanan bir meşalesin Seni seven gönüllerde Romanlara konusun sen Fatihlerin şanısın sen Müzelerde saraylarda Ataların emaneti Türkün asil soyusun sen Bir zamanlar padişahlar yaşarmış Düşman her yeri sarmış Atadan dededen kalmış Hatırasın gönüllerde Şifasın herbir derde Sende şairler yazarlar Sende nice ulular İstanbulum geldim sana Varam dedim varamadım |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbulun suçu yok
Beni böyle derde garkeden Bir adam sevdiğim adam Yastığım yorganım ıslak Gözümün yaşıyla bezeli odam Çok zaman geçti üzerinden çook Lakin gönlüm kırıldı bir kere Gençliğimi harcadım boş yere Seven aşığın kulağı sağır Gözü kör işte öyle seviyor Hiç kimsenin suçu yok Benim derdim bu uslanmaz yürek le Ah sen ah sen sen diyebilsem İstanbulun suçu yok suç seven de |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|