![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() değmezmiş...
Sitem dolu sözlerim sana Niye anlamıyorsun hala Kahretsin canımda olmuştu sana feda Ama değmezmiş sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() benı hatırlacagın zamanı soleyeyım sana...
benı ne zaman hatırlayacaksın bılıyomusun? senı benım kadar seven bı baskasını buldugunda. ıste bu yuzden benı hatırlamayacaksın cunku senı benım kadar kımse sevemez |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() senınde askın yalanmıs...
NE YAPAYIM DUNYA BU KADAR ACIMASIZ DUNYADAKI BUTUN SEWGILER OLMUS VEFASIZ NE KADAR CALDIMSA HEPSI VICDANSIZ SIMDI ANLADIM ASKLARIN YALAN OLDUGUNU KALBIME UNUT DIYORUM FAKAT SOZ DINLETEMIYORUM BEN SADECEC SENI SEWDIM BASKASINI ISTEMIYORUM OYLE YALNIZIM KI NE YAPACAGIMI BILEMIYORUM SIMDI ANLADIM ASKLARIN YALAN OLDUGUNU KUSLARA SORDUM SENDEN BIR HABER GETIRMEDILER ISTEDIGIM BIR PARCA MUTLULUKTU ONUDA COK GORDULER ARTIK ANLADIM ASKLERIN YALAN OLDUGUNUU.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen bunu göremesende...
Hatırlıyor musun?Sizin evin oradaki duvara ismini yazdım diye bana bağırmıştın.Ve sonra sende bi sprey alıp silmiştin ismini.Bende arkadan ''oradan telefon rehberinden hayatından beni kolay silebilirsin ama kalbimden nasıl sileceksin ismini'' diye bağırmıştım.Evet çok doğru demişim.Bak yıllar gecti hala kalbimde yazılı duran bir isim var.Sen bunu göremesende... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vur simdi kendini yollara...
Vur şimdi kendini yollara Karanlık sokaklara korkma Ayrıldınız daha büyük bir acı çekemesin nasıl olsa Diri diri girmişsin mezara Ayrıldıktan sonra Boş ver yaşamayı Bırak dünyayı O yok nasıl olsa Zaten sadece onun için yaşamıyor muydun İşte bitti o gitti sende öldün Git gönlüm git yüreğim vurun kendinizi sokaklara Karanlık *******e Uyumayın gidin karanlık sokaklara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer beni sevseydin...
Eğer beni sevseydin Sende benim gibi olurdun Ayrılığı düşündün gece Uykuların kaçardı ağlardın Yalvarırdın Allaha bitmesin diye Ama bilemedim beni sevmediğini Anlayamadım görmedim Şimdi arkanda kalan bir enkazım Harabeye döndüm Yıkık viran şehir gibiyim Her şey sanki senle vardı Sen gittin hayat ışığım söndü İçim acıdı nefes alamadım Öldüm sen gidince ben... öldüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel aşkım...
Gel aşkım. Gülemiyorum ağlayamıyorum sen gittin gideli Dayanamıyorum aşkım dayanamıyorum Her gün hasretin öldürüyor beni yakıyor yüreğimi kimselerde yok dermanım ilacım sensin gel aşkım kurtar beni gönül bu sevdi işte anlatamıyorum unut diyemiyorum beni anlamıyor gel aşkım kurtar beni yalvarayım mı kapanayım mı dizlerine bunumu istiyorsun gel aşkım özledim seni bir tek sana yandım ben bir tek sana aşık oldum diri diri mezara koydun sanki beni yaşamıyorum sen yoksun diye an |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ask yastigim...
askim yo sen ask degilsin baska asklari görüyorum onlar neler yapmadilar neler ey erhan ey oturdun tas üstünde saclarin iki ellerinde yar gelsin yar gelsin söyle sana yar gelip ne desin sen yine muhtacsin sevgiline sarilip yine yat bu gecede ask yastigina |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mayhoş Türkü...
Atladı kız alıç dalından Takıldı yırtıldı şalvarı Yağmur gibi döküldü güneş Çıplak kalçalarına Örtündü kuş gölgelerini Kızın ağzında mayhoş alıç Mayhoş kalçalar güneşin ağzında Benim ağzımda Bir mayhoş türkü |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***SENİ SEVELİ***...
Ben seni seveli bambaşka bir ben olmuştum... Ne gözlerim eskisi gibi görüyor, Ne hayallerim ısıtıyor beni, soğuk *******de... Yalnız başıma bir ben, Kelimeler düğümlenir oldu boğazımda... Göz yaşlarım korkar oldu dökülmekten.. Hayatım bir şiir oldu sonu gelmeyen... Seni seveli buralar kış oldu... Ne güneş gelir oldu kapıma.. Ne de dost sandığım kahraman yalancılar... Ben seni seveli, bam başka bir mezar oldu *******im... Her gece öldüm defalarca.. *******e gizledim ölü bedenle |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|