![]() |
![]() |
#611 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin..
bu parmaklıklar,bu demir kapılar,bu hava,inan... bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü, bazen bir serçe kadar güçsüzsem bir nedeni vardır.. hangi zorluğu yenememiş insanoğlu hele taşıyorsa bu insanca sevgiyi yüreğinde... güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim damla damla birikiyor insan,damla damla sevgilim... birgün akıp gideceğiz hayatta duvarlar yıkılacak açılacak bütün kapılar bilesin benim yüreğim sensin şimdi,seni vurur durur ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sevmek buymuş demekki..
sevmek vermekmiş en büyük parçanı özlemekmiş sevmek gece yastığa başına koyduğunda akan iki damla yaşmış.. sevmek zormuş sevdiğim özlemek zormuş sanki bedeninde binlerce bıçağın saplanmasıymış.... bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum şimdi bazen iki cümle takılıyor boğazıma bazen sessiz çığlıklar kopuyor içimden üşüyorum sensiz,ellerimi ısıtan ellerin yok içimi eriten gözlerin yok bir ateş var sol yanımda birde sana verdiğim söz dudaklarımda... koşup sana gelmek istiyorum gücüm yok özlüyorum demeye lüzum yok gelsem yanına,kokunu içime çeksem ellerini alsam avuçlarımın arasına halim yok sevdiğim..halim yok.. böylemi yaşanırmış ayrılıklar böylemi koyarmış hasret insana bir bilsen nasıl muhtacım sana bir bilsen bu can ölümüne hasret sana bilirim sende sığamassın kendine gece sessiz sessiz ağlarsın hissederim dayan birtanem dayan birgün geleceğim bu yürek yarısına kavuşacak,bu beden yeniden hayat bulacak, bir sarılacağım sana ölüm bile ayıramıyacak!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara
yağmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara... sen varken bakıp geçmezdim tren istasyonlarına otobüs duraklarına.. sen varken ayrılanlara ağlamazdım.. yıkılmazdım biten sevdaların ardından gidenlere küsmezdim kalanlara acımazdım.. sen varken böyle üşümezdim,titremezdim.. masumdum,çocuklar gibi böyle delirmezdim hele ölmeyi hiç düşünmezdim şimdi soruyorum sana; adı sevdaysa bu cehenneminn SEN YAKTINDA BEN YANMADIMMI? |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() birgün gelirde unuturmuş insan
en sevdiği hatıraları bile bari sen hergece yorgun sesiyle saat onikiyi vurduğu zaman beni unutma! çünkü ben hergece o saatlerde seni yaşar ve seni düşünürüm hayal içinde perişan yürürüm sende karanlığın sustuğu yerde beni unutma o saatlerde serpilir gülüşün bir avuç su gibi içime,ey yar seninde başında o çılgın rüzgar deli deli esiverirse birgün beni unutma beni ayağımda çarık,elimde asa senin için şu yollara düşmüşüm senelerce sonra sana dönüşüm bir mahser gününe rastlarsa beni unutma!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karikatur bir gulduru sanatıysa dusunceden uzak olmayan,
Bende bir gulduru objesiyim..! Klavye sadece duyguları yansıtan bir aygıtsa, Benim klavyem yok..! Kitaplar insanı insan onuruna sahip yaptıysa, Ben yanlıs kitaplar okumusum..! Kartalar yuce canlılarsa, Ben zayıf bir kartalım..! Kadeh icinde bulunanı kolay sunmaya yarıyorsa, Benim kadehim ya bos ya da delik..! Karıncalar hedefin uzaklıgını hesaplamadan ise kalkısıyorsa, Bende bir karıncanın mantıgı var..! Koleler ozgurlugu umit edinmisler ve o yuzden calısıyorlarsa, Bende kole kadar bile inanc yok..! Kurbaga prenses opucugu ile prens olabiliyorsa, Beni opecek bir prenses hayal kırıklıgı yasayacak..! Kapılar ardındakini merak edenlerin onunde bulundukları objelerse, Benim ardımda merak edileceksey yok demekki..! Kurallar uyuldugunda huzur uyulmadıgında rahatlık saglıyorsa, Ben kuralları uygulama konusunda yeni bir bicime sahibim..! Kadınlar erkeklerden beklentileri dogrultusunda giyiniyorlarsa, Ben kadınları anlamıyorum..! Karada bir renk kırmızıda bir renk ise, Ben beyazı kurtarmaya cabalıyorum..! Kursun 2 taraf icinde farklı cozumler saglıyorsa, Ben kursunun son sahibi olmak istiyorum..! Karakterlerimiz kisilerin davranıslarına hosgoru duymamızı saglıyorsa, Benim daha fazla karaktere ihtiyacım var..! Kaynaklar gereklilikleri azaltıyorsa, Beni tamamlayan kaynak cok..! Kelimeler anlam zenginligini yitirmeye basladıysa, Bende burada bitiririm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖRMEDİK
DUYMADIK BİLMİYORUZ AŞIKIN TARİFİNİ SADECE KİTAPLARDAN OKUDUK AŞK ACI ÇEKMEK AŞK YANLIZ KALMAK AŞK TEMMUZUN ORTASINDA YAĞMURA HASRET KALMAK KUTUPTA GÜNEŞE HASRET KALMAK GİBİDİR AŞK AŞK ÖYLE BİŞEYDİR Kİ DENİZDE SUYA FIRTINADA RÜZGARA ÇÖLDE KUMA HASRET KALMAK GİBİDİR DÜN GECE UMUTLARIMI RÜZGARLARA FISILDADIM YARINLARIMI DENİZE BIRAKTIM YOSUN MİSALİ BİR ÇIĞLIK MİSALİ SALDIM GÖKYÜZÜNE HAYKIRIŞIMI İİÇİMDE FIRTINALAR KOPARKEN YANLIZDIM KİMSESİZ ve SENSİZ AŞKIMDI TEK TESELLİM BİRDE SEN........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi avutmak istercesine
Çocuksu hayallerle beslediğim Sımsıcak bir umut saklardım içimde Bir gün bir sokaktan dönerken, senle karşılaşırım hayaliyle Sana yanan, gönül hasretiyle kavrulan yüreğimde Sensiz, anılar biriktirirdim Sanki kollarımda sen varmışsın gibi sarılırdım hayata Sımsıkı tutardım tek bir anını kaçırmadan… Kazanmak için savaşmak dediğinde Başlamadan kaybetmiş kimse sancısında dinlerdim hep seni Hayatın sonu eğer umut haline gelmişse en mutlu zamanımda Kendimi tutamayarak ağlardım Ve hıçkırıklarımı kendi içimde saklardım Sessiz ağlamak, sensizken nasıl bir kederdir bilir misin ? Gözlerinde bilemediğim korku bir girdabında Dolambaçlı bir yola savrulurken anlayamamıştım Ellerimden kayıp giden senmişsin meğer Ve sonra, senden bana kalan Yalnızlık ve kedermiş… Artık ağlamıyorum,susuyorum… Sensiz olduğum zamanlarda sensizlikle beslediğim umudumu büyütüyorum Ve gökyüzüne bakıyorum… Puslu gökyüzleri aşk kıvılcımları ile aydınlanırken Bense kapkaranlık dünyamda hasret tohumları serpiyorum kalbime Ve sadece o günü bekliyorum Seni alıp yaşatacağım o günü … |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana kızamam ben
gecikmişliğim senin suçun değil, biliyorum, benim erkenciliğimden.. beni tarih kitaplarında okuyorsun, beni bir geçmiş zaman eki yapıp, en sevdiğin cümlenin sonuna koyuyorsun ben seni dünde ararken, sen henüz gelmemiş bir yarında bekliyorsun.. sana kızamam ben senin gülüşüne sızılandım, ve seni bildiğim o gün, ansızın yitirişime hazırlandım bana hep hüznümü yaşarken dokunuyorsun. biliyorum, senin açmamış bir gülün var, ve yakınlaştıkça, o gülün özüne kokuyorsun.. sana kızamam ben en ölümcül ifadesidir aşkın, ağlamak. en çetin kavgasıdır yalnızlığa meydan okuyup, uykusuz bir gece de sabahlamak. uzaklığına alışamam senin, asıl zor olan, içinde bir uzaklık olduğuna alışmak. yani sevdalandığın yarın da yoksam, ve seni kaybettiğim bir umudun ortasında bulmuşsam, sen getir gerisini. bu nasıl yaşamak.? sana kızamam ben bu bir haksızlık değil, bu bir katliam. bu yüreğin en derin sancısı, dağılıp kaybolması aklın dimağın, sana söylemek istediğim sözler vardı, hepsi darmadağın! senin adın .......?! senin adın sonbahar, senin adın, geçmek bilmeyen bir kalp ağrısı. gitsen de gelmediğin bir yoldan, biliyorum, yok sonrası. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzerine daha bir tek keLime yazmadan birazdan buru$turup atacağını biLdiğin
beyaz bir kağıt duruyordur önünde. ELinde ise çocukLuktan kaLma bir aLı$kanLıkLa arkasını kemirdiğin kara bir kaLem. Kara, kapkara, tıpkı içinde buLunduğun oda gibi. . . Bıçak gibi bir gidi$ti Arkanı döndüğünde SaLLanmadı sardunyaLarımın yaprakLarı Kesin we net Sadece bitti… Bir ağırLık çöker üzerine, buLunduğun yere sığamazsın. Görünürde hiçbir neden yoktur ortada. Boğazına sarıLanın kim, içini daraLtanın ne oLduğunu biLemezsin. Ama biLdikLerin de wardır eLbette; yaLnızsındır, için daraLıyordur, yüreğin burkuLuyor we sawunmasızsındır. . . BekLedim BekLeyi$Ler içinde KayboLu$umu seyrettim Seni sewmek Yeniden war oLmaktı Ben sensizLikte zamana yeniLdim… Hiçbir sesin anLamı yoktur. ÇaLan teLefonLara aLdırmazsın. Konu$mak bir eziyettir we derdini anLatmanınsa hiç ama hiçbir anLamı yoktur. Bakı$Ların bo$tur. Kendine biLe katLanacak durumda değiLsindir. Hiçbir $eyin o anda seni mutLu edeceğine inanmıyorsundur. . . Güne$ İnat etmi$ bir kere Doğmamak için Doğmayacak i$te… İLahi bir güç, hayatında değer werdiğin her kawramın içi bo$aLtıLmı$tır sanki. Ya$adığın kente de, o kentte ya$ayan dostLarının da, yakınLarının da yabancıLa$tığını dü$ünürsün. Hiçbir $ey gözetmeden, hiçbir $ey bekLemeden açtığın, hançerLenmiş yüreğinin kabuk tutmu$ yarası da, o yürekte duyduğun sızı da önemsizdir o an senin için. . . Güne$ bu eLbette doğacak Ba$ka suLarın Ba$ka ku$Ların Kanına karı$acak Sadece zamanını bekLiyor… Hayatımı tam da sorguLama zamanı diye dü$ünür, biLmem kaçıncı kez ruhunLa giri$tiğin sava$a hazırLanırsın önce. Ama anında wazgeçersin. Çünkü bir daha böyLe bir sawa$a girecek ne gücün wardır, ne de o sawa$ta arkanı yasLayacağın yüreğine we beynine güwenin. . . Dünya war oLdukça sürecek Bir MaSaLın kahramanLarıyız biz. Birbirimizin farkındayız We bu farkındaLık Can yakıyor. . . ”Neyse ya bo$Wer” dersin. “Bo$wer” irsin. . . Kırarsın kaLemi, buru$turursun kağıdı, koca bir yudum aLırsın kadehindeki zehirden, yasLanırsın arkana we güLümsersin. . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() insanların çoğu sevmekten korkuyor
kaybetmekten korktuğu için... sevilmekten korkuyor kendisini sevilmeye layık görmediği için konuşmaktan korkuyor,eleştirilmekten korktuğu için... duygularını ifade etmekten korkuyor,reddedilmekten korktuğu için.. unutulmaktan korkuyor dünyaya iyi birşey vermediği için... VE ÖLMEKTEN KORKUYOR ASLINDA YAŞAMAYI BİLMEDİĞİ İÇİN.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|