![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Sevgim
Seni düşündüm yine bu gece her zamanki gibi Kalbim sevginle doldu taştı yine Çılgın bir kavak yeli bu başımda esen Senin,sevginin,kalbinin çılgın seli Gözlerim bir başka bakıyor dünyaya Her şey daha güzel seni sevdikçe Aşkı sende tattıkça huzur doluyor içime Dudaklarımdan aşkı yudum yudum içtikçe Umutsuz dünyamın ışığı,yıllardır beklediğim aşkı Sende buldum hepsini,gülerek,mutlu yaşamayı *******i hiç sevmiyorum,çünkü sen yoksun yanımda Kollarım bomboş üşüyorum,gözlerim ıslak yollarda Korkuyorum *******i sensiz kalmaktan Gündüzler bir başka hüzün dolu Bir bakışın,tebessümün yetiyor bana Sadece sen yanımda oldun mu? Seni benden başka kimse görmesin Kimse sevmesin seni,hiç kimse Benden başka elini tutan olmasın Gözlerine hiç bir göz bakmasın benden başka Nefesini yalnız ben duymalıyım Sözlerini yalnız bana söylemelisin Seni yalnız ben öpmeliyim defalarca Tenine yalnız ben dokunmalıyım ******* boyu benimle uyumalısın Hiç uyanmamalısın,gitmemelisin yanımdan Vücudunun sıcaklığını bedenimde hissetmeliyim İçime çekmeliyim ağırdan ağırdan Birgün gelirde unuturmuş insan En sevdiklerini bile Ama sen her gece yarısı B e n i d ü ş ü n. Çünkü,ben hep ozman seni düşünürüm. Seni yaşarım mısra mısra şiirlerde Bir avuç sevgin çağlar,bir nehir gibi gönlümde Bir deli rüzgar eser sensizlikte üşürüm Seni yazmak istiyorum mısra mısra Seni okumak istiyorum şiir şiir Seni duymak istiyorum şarkı şarkı Seni bulmak istiyorum yıldızlı *******de Yanımda sen ol,benliğin olsun Yanımda sadece senin nefesin olsun Başka bir sevgiye yer yok gönlümde Her zaman sev beni mutluluk bizim olsun Özlem Bogner
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarhoşum
Sarhoşum, Herşey tozpembe şimdi bana Geçen yıllar, Son verdi gönül sancıma, Sevdim,seni sevdim... Bir zamanlar senin için bir deliydim Sevdim,seni sevdim... Aşkından sarhoştum,divaneydim. Sarhoşum, Unuttum tüm anıları,sana ait Sarhoşum, Çaktım geçmişe bir kibrit, Sildim,seni sildim... Kapattım ben o sayfayı,açamam Bitirdim,aşkını bitirdim... Kalmadı artık tek bir hatıran Hayır,olmaz,isteme benden Bir şans daha veremem sana, Unut beni,at kalbinden Adını anmayacağım söz sana, Sarhoşum, Seni unuttum,artık daha mutluyum Gülüyorum,söylüyorum, Ben böyle daha huzurluyum Çekemem hiç sevgili derdi Acıdan başka bana ne verdi Çek git artık,sus konuşma Yeter,herşey geçti ve gitti...
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen misin?
Sen misin düşüncelerimde beliren? Hayallerime gelen sen misin? Şarkılardan bana seslenen Şiirlerde özlem duyduğum sen misin? Sen misin gözyaşlarımın sıcaklığında? Dudaklarımda alevlenen sen misin? Gözlerimde renk,kulaklarımda ses sen misin? Sen misin? Yüreğimde çarpan sen misin? Özlem Bogner
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevdiğin Zaman
Sen sevdiğin zaman Mevsimler değişir gözlerimde Bir fırtına kopar umutlarımda dinmeyen Geçmişi ve geleceği anımsarım hayallerimde Hele içten güldüğün o zamanlar var ya Bir yağmur serinliği dolar yüreğime Sen sevdiğin zaman Güller açar dudaklarımda En mutlu *******e doğan yıldızlar gibi Yoktur yanında keder ve ağlamak O zaman bir başka olur dünya Bir başka olur sevginle yaşamak Özlem Bogner
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Varsın
Bütün güzelliklerde sen varsın Açan gülde, öten bülbülde Şu kalbimin ta içinde Derinlerde sen varsın. Kumsallar da tane tane sen varsın, Martıların süzülüşünde, Şu kalbimin ta içinde Dalga dalga sen varsın. Gökyüzünde yıldız yıldız sen varsın, Gökkuşağının yedi renginde, Şu kalbimin ta içinde Renk renk sen varsın. Esen hırçın rüzgarda sen varsın, Kasırgada,yağmurda, Şu kalbimin taiçinde Damla damla sen varsın. Mısralarda,nağmelerde sen varsın, Konuşan bütün dillerde, Şu kalbimin ta içinde Hece hece sen varsın. Rüyalarda,düşlerde sen varsın, Bütün yüzlerde, yüreklerde, Şu kalbimin ta içinde Alev alev sen varsın. Özlem Bogner
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Geçen Günler
Yaşantıların,mutlulukların en güzeliydi; Seninle beraber koklamak çiçekleri... En güzeliydi seninle olmak, Sarhoş rüzgar karıştırırdı bazen saçlarımızı Yaşama gücü pırıl pırıl olurdu gözlerimizde, Güneşi tutup birakmamak gelirdi içimden Beraberken hiç akşam olmasın dediğim yerde, Güneş hazin batsın,artık ne çıkar Yalnızlığımı kıskana dursun *******, Sevmek,sevilmek işte; bu yaşayabilmek Yeter bu ayrılık,bu özlem,yeter bu keder... Özlem Bogner
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle
Sensiz geçen *******e sordum seni Bitmeyen sabahlarda seni aradım. Hayalini çizdim dalgalara Denizin ortasında, bir ada yaptım seni Ümitlerimi demirledim etrafına Yelken açtım, sevgilerle sana Masmavi duygular, yemyeşil baharlar getirdim. Arzular getirdim, meltem rüzgarlarıyla Papatyalar dizdim yollarına, yağmur damlacıklarından Güneş dolu mevsimler getirdim sana Sıcak, sımsıcak... Güzel günler, şarkılar, şiirler aşkımızla beraber Güven,vefa,sadakat serptim her tarafa Fedakarlıkla çevreledim her yanı Yalnız ikimiz için, tüm insanlardan uzak Dopdolu umutlarla geldim sana En candan dileklerle, hayat getirdim Senin için çarpan kalbimle sana Seni bana, beni sana getirdim. En güzel yaşantılar içinde Aşk dolu, sevda dolu ömür boyunca Biz, hep böyle kalalım, birbirimiz için İsterdim seninle var oldukça... Özlem Bogner
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Arıyorum
Eskimiş mektup sayfaları arasında Arıyorum seni... Yazıların silinmiş, Sayfaların sararmışlığını görüyorum. Çıldıracak gibi oluyorum Ve seni arıyorum... Kırılmış ayna parçalarına bakarak. Sonra seni görür gibi oluyorum, Dolu dolu gözlerimde Paramparça yüzüme bakıyorum Ayna kırıklarında... Bir şarkı duyuyorum derinden, Mutlu günlerimizi hatılıyorum. Seni ve gülen gözlerini, Bana fısıldadığın 'Beni unutma, seninim daima' Sözlerini... Zamanın ötesinde, Kaybolan günün ardında Arıyorum seni, Elem dolu akşamlara soruyorum. Hüzün dolu şarkılar Gittikçe uzayan ******* oluyor cevapları... Oysa ben hala seni arıyorum, Ümitsizlikler ülkesinde ağlamaklı... Özlem Bogner
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Ararım
Yanan her ışıkta, Doğan her güneşte, Yanan her yıldızda, Seni ararım... Martıların sesinde, Gecenin sessizliğinde, Yaşamın içinde, Seni ararım... Yağan her yağmurda, Esen her rüzgarda, Gülen her çocukta, Seni ararım... Alınan her nefeste, Çarpan her yürekte, Gönlümün kafesinde, Seni ararım... Doyamadım ben sana, Doyamadım ben sana, Gözlerime baksana, Ellerimi tutsana Doyamadım ben sana... Söylenen her şarkıda, Doğan her mehtapta, Yazılan her yazıda, Seni ararım... Açan her çiçekte, Ezberlenen her şiirde, Gökte uçan melekte, Seni ararım... Her ağaç yaprağında, Akşamın yalnızlığında, Denizin her dalgasında, Seni ararım... İçilen her kadehte, Sevilen her güzelde, Yakılan her ateşte, Seni ararım... Doyamadım ben sana, Doyamadım ben sana, Kollarına sarsana, Gözlerime baksana Doyamadım ben sana... Akan her gözyaşımda, Kanımın her damlasında, Attığım her adımda, Seni ararım... Söylediğim her sözde, Adın var hep dilimde, Anılan her sevgide, Seni ararım... Leyla’yım Mecnunsuz çöllerde, Aslıyım Keremsiz dillerde, Açan bütün çiçeklerde, Seni ararım... Geçip giden gemilerde, Çağlayan her nehirde, Boynu bükük güllerde, Seni ararım... Doyamadım ben sana, Doyamadım ben sana, Ellerimi tutsana, Kollarına sarsana, Doyamadım ben sana... Özlem Bogner
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Aradım
Seni aradım gözyaşlarımla ıslanmış sokaklarda, Tenini aradım sensiz yalnızlıkta, Soğuk nefeslerde dudaklarını aradım. Üşüyen ellerimle sıcak ellerini aradım. Sözlerini aradım, Sensiz *******de, Seni aradım sokaklarda sensiz benliğimle... Özlem Bogner
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|