![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sana ve Yaşama
bırakıyorum kendimi boşluğa salınarak ucundan yaşamın meraktandır güzelim bu ilgi sana ve yaşama ve nasıl ki bir güvercin salarsa kendini boşluğa çarparsa duvarlarına boşluğun işte güzelim böyle bir ilgi sana ve yaşama devam edecektir, etmelidir sonuna kadar bu merak hasrettendir güzelim bu ilgi sana ve yaşama Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Savaş Arkadaşlarım
Gözümün önünden geçiyor bir bir yaralılar savaşta elimiz ellerine uzandı nasıl göremezsin biz onlarla kardeştik eğlenmeye vaktimiz yoktu siz nasıl duymazsınız ölülerin ayak seslerini yüreğinizi parçalayacakmış gibi atıyor mermiler üstünüze yağıyor nasıl dokunamazsınız gözyaşlarıma yanıyor bak yanıyor saçlarım sizi bir ben gördüm kulaklarınızı tıkarken ilgisizliğinizi gördüm sağırlığınızı gördüm askerler çıkıyor tepeye dikiyor alınterimizi nasıl, nasıl, nasıl göremezsin bizi al terimi iç kana kana şimdi savaş arkadaşlarım yaşıyor beynimin içinde... Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sayfalar
Adım adım tırmalarken sayfalar öyküyü bir bülbül şakıması olmalı duyulan uzaklardan girecek koynumuza bir gün: yarın sesleri yırtılacak tavşanların kavrulacaklar denizlerde girmek zordur küllerle dolmuş bir bahçeye toplamak daha zordur papatyaları – tilkilere yedirmeden ağlamak en kolayıdır sarhoşça gözlerken ufku her sayfa yırtılır ya da kedilerce tırmalanır biter öyküler yenileri mutlaka başlamalıdır... Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Gittin
Bir bakışın yeterdi Beni hayata döndürmeye Ama sen gittin Bir gülüşünü istedim ben Hani çiçek açarken Güler ya dünyaya Bir gülüşünü esirgedin benden Bir dokunuşunu istedim bir de öpüşünü Esirgedin benden Bir tek bakışınla hayata dönebilirdim Bir tek gülüşünle tekrar kırlara çıkardım Bir tek dokunuşunla gezerdim dünyayı Ama sen gittin Şimdi neredesin? Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Özledim
Güneşin aydınlığı vurmadan pencereme bir ses uyandırır beni, sevgilim bu kısacık yaşamda gördüm insanların boşluğunu senin doluluğunu sevgilim bu sabah yeni bir güne kavuşurken ne benim için ne de geçen zaman için ağlama, üzülme ama ağla, üzül yaşayamadıklarımız için bu sabah sevgilim, penceremde güneşin doğuşunu seyrederken senin parlak, aydınlık yüzünü düşledim sevgilim, gel artık seni çok özledim. Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sev beni
Solgun yaprakların ardından git bırakarak bana sevgini konuş geldiğinde mutluluğu anlat nasıl bir şey sokul yanıma sev beni ve dönünce geri iste benden bana verdiğin kalbini ve güzel günleri yaşayamadığımız için ağla ağla ve güneşi sev kuruttuğunda gözyaşlarını ve sevgilim mutlaka dönünce sev beni tekrar gidene kadar... Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevda'n
Bırak sevgini şimdi git hiçbirşey söylemeden belki bir zaman sonra anlarsın yaptıklarını ama istersen dönmek geri derim ki kızgınlık yok bende önce sevdana inan sonra başlayalım yeniden. Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevenlerin Aşkı
Ayrılıklar niçin başlar kanayan bir gül olur içindeki sulanır içindeki kanar su olur akar siz değilmiydiniz aşkı bulan öpüşen koklaşan sonra bir çocuğu uykusundan alıp göğe uçuran sonra bir ak güvercini yuvasından uçurup o bembeyaz ülkeye götüren sonra bakışan sanki hiç böyle harika bir yaratık görmemişçesine bizim herşey herşey ortak acı da sevinç de keder de hüzün de acı da tatlı da barış da savaş da gözgöze bakışıp söyleyen ne oldu biz mi kaybettik sevgiyi yoksa bir hırsız mı bizden habersiz onu yok eden bu oyuna daha fazla devam etmeyin hadi tekrar elele verin şarkılarınızı söyleyin bakın kötüler de bunu ister isterler ki ayrılsın sevenler isterler ki gülmesin kalpler hadi tekrar verin elele hadi hadi hadi hadi kolay kolay bitmez sevenlerin aşkı... Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgimi Söylemek
İşte bakıyorum sana doyasıya aldanıyorum yaşadığımız sadece birkaç saatti dün, bugün, yarın üçgeninde ve seni anlıyorum bakıyorum sana görüyorum seni istiyorum gözyaşını, acını, ayrılığını değil ama öpmek seni bırakarak içine beni yaşamak ve çekinmeden söylemek sevgimi sevgimi söylemek istiyorum. Hakan Rodop |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyorum
Suda duman havada ateş yakıyor içimi içimi görünce el ele iki sevgili yanıyor ellerim ellerim hissederken avucumda seni o çay bahçesi her zaman hayalimde güneş, ay ve yıldızlar ve daha olan tüm canlılar sevgiyi bulup ta yitirenler bazan hiç düşünürmüsünüz ayrılıkta ki tatlılığı, berraklığı suda duman havada ateş yakıyor içimi içimi yanıyor ellerim ellerim bir mektuba daha başlarken ayni anda zihnime yazıyorum ben seni hala seviyorum... Hakan Rodop |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|