![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizem
Zerafetin ayan olmuş dillere, Mis kokunsa rakip olmuş güllere, Endamında albenin destan gönüllere, Hoş seda sende, ne gerek var gizeme. Letafetin dişlerinde incidir. Göz mavisi gözlerinde sevgidir. Duruşunda asaletin gizlidir. Gönüller yaktın, ne gerek var gizeme. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göçebe.
Güzergahım bilinmez gider meçhule, Uzayan yolda bulunmaz ki çare, Yaram kanar, acır, bitmez bu çile, Halukarında maalesef oldum göçebe. Yeniden başlaşam sıfırdan, Gözyaşı olmayan bir dünya da, Yeniden başlaşam sil baştan, Göç yapmak zorunda kalmadan. Çıkar yolu yok ki, kader çizilmiş, Mazlumlar her zaman zaten ezilmiş, Göç gömleği garibe çoktan biçilmiş, Bahtiyar olana kadar ben bir göçebe. Mübalağa etmez huzuru arar gönlüm, Müsamaha göstermez, dikenlidir ömrüm. Mütealası yoksa başaramam yetmez gücüm, Ağlamak varoldukça herkez göçebe. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm
Deli olmuş geziyorum dağlarda, Beyhudedir geçen ömrüm yollarda, Anlatamam hatırası yıllarda, İlk gün gibi hala seviYor gönlüm. Badireler beni asla yoramaz, Hicbir güzel senin yerin alamaz, Senden başkasında surur bulamaz, Aşkını kalbinden diliYor gönlüm. Sevgi versen karşılığı bulursun, İki misli aşkımıysa alırsın, Seven yüreğimle mutlu olursun, İnan aşkta kıymet biliYor gönlüm. Avare olurum seni görmezsem, Boşluktadır ruhum aşkım sevmezsem, İşim doğru gitmez halin bilmezsem, İnan ki seninle gülüYor gönlüm. Ellerinde narinliğin izleri, Dillerinde sevdamızın sözleri, Yüreğinde aşkımızın közleri, Gözlerinde huzur buluYor gönlüm. Aşktan mahrum gül, dalında kurusa, Yaprakları dağdan dağa savursa, Susuz kalıp ortalığı kavursa, İlk gün gibi hala seviYor gönlüm. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözü kör olsun.
Bir zamanlar, adım gibi Mesut`tum, Oğlum ve kızımla, çok mutluydum. Küçük olan yuvamda, huzurluydum. Elimden alanların gözü kör olsun. Kötü olmamı isteyenler var. Inşaallah Dünya olur onlara dar. Biliyorum değdi bize nazar. Kötü gözle bakanların gözü kör olsun. Dost gibi yaklaşıp, ikili oynayan, Huzur kaçırınca mutluluklar duyan. Bu yaşımda beni yapayalnız koyan. Yuvamı bozanın gözü kör olsun. Biricik yavrum, kızım ağlar, babam diye, Oğlum kimseyle konuşmaz, küsmüş herkeze, Bu sözüm Ailemi darma dağın edene. Beni bu hale soktunya, gözün kör olsun. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşı olmayan!
Bir şiir yazmak istiyorum, içinde göz yaşı olmayan, Bir dize sıralamak istiyorum ağlamayı anlatmayan, Bir şarkı söylemek istiyorum konusu ayrılık olmayan. Bir aşk görmek istiyorum, acıyla sonuçlanmayan. Zorluyorum kendimi belki birgün bulurum diye, Neşemizde bile çile var hasret var neden se? Ya biz gülmeyi bilmiyoruz, ya da boşuna dert ediyoruz. Biz alışmışız ağlamakla belki de mutlu oluyoruz. Kalbimde sevgi ateşi parlar sana doğru ey bu şiiri okuyan, Evet sen acaba beni mi kastediyor diye kendine soran, Gözlerin sadece mutluluktan ağlasın, huzur bulasın. Kalbine güven biliyorum sen mutlu olacaksın. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbette Ölüm
Elimde Çantam Elimde bir çanta Gelmistim gurbet ocağina. Yine elimde ayni çanta, Gidiyorum sılama. Bir saniyesini bile hatırlamak istemiyorum cektiklerimin. Gidiyorum buralardan sessiz ve yalnız. Ne hayallerle gelmiştim gurbete, Yalniz bırakıldım dayanamadım hasrete, Yenik düstüm dayanamadım kadere. Gidiyorum buralardan, Elimte çantam, yüreğimde hüzünle. Bırakmadilar beni ben olmaya, Ezdiler, ezdiler Öyle ezdiler ki; Mahkum ettiler ağlamaya. Gidiyorum buralardan, Elimde çantam, belki mutlu olmaya, Kimbilir belki de, yeni bir hayata. Zoruma gitmezdi, Terkeden benden olmasa, Üzülmezdim, Ezen akrabam olmasa, Ama yine de kader diyorum acıma, Ve gidiyorum buralardan, Sessizce ve yalnız başıma. 15 sene oldu az değil bir ömür geçti. Ne güldügüm bir an Ne de mutluluk var önümde, Elimde ki çantam dostum oldu gönlümde. Gidiyorum buralardan Dokunuyor tenime. Ceza mıdır çektiğim, Yaptığım değil aklımda, Ahhhhh ahhhh, En azından koca yürekli babam olsaydı yanımda, Sıkıca 20 yıl önce ki gibi sarsaydı anam kollarına, Gidiyorum buralardan sessiz ve yalnız. Nereye düserse düşşün yolum, Kurban oldugum sılam olsunda, Tutmasın kolum. Yalnızlıktan olsa bile sonum, Gidiyorum buralardan, Elimde çantam ve sessizce Yürek acısı, Derin oluyormuş anladım, Riyakarın cefasını vefasızdan tattım Öyle sevdim, sevdim ki, Adeta taptım. Sevgimi yüreğime gömüp gidiyorum buralardan sessiz ve yalnız. Terkedilişler devam etti, Ne akrabam kaldı nede dostum, Yardım istedim vermediler, Gönül koydum görmediler Gidiyorum buralardan, bir görenim olsun diye. Hani güçlü bir benle geliyorum demistim ya? O icimdeki beni öldürdüler, Inanamıyorum beni diri diri toprağa gömdüler, Riyaymış meğer verdikleri övgüler, Gidiyorum buralardan, Sessiz ve yalnız. Elimde çantam gidiyorum sılama, Mevlam ayrılık acısı yaşatmasın hiçbir kuluna, Ugratmasin yalnizligin yoluna, Gidiyorum buralardan, sessiz ve yalnız Elimde çantam uçaktayım, Uçuyorum toprağıma, Nedense her taraf karanlık ve soğuk, Kafamı kaldırıpta Bakmak istediğimde sağıma, Anlıyorum yolculuğum mezara. Gurbet elden kurtuldum ya, varsin toprak olsun, Sılamdayım bütün dostlar duysun,. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gücenme bana Angaram.
Yürüyorum Ulus Kızılay arasında, sessiz ve sakince, Yağmur yağıyor şarıltısı karışarak şimsek sesine, Anlam veremiyorum Ankaram bu gürültü ve hiddetine, Ben senin sokaklarında büyüdüm. aşığım senin heybetine. Küstün mü yoksa istanbula şiirler yazdım diye? Bilmez misiniz senin sevgin benim yüreğimde ta içimde? Senelerce seni yaşadım Ankaram, yaşattım gönlümde. Gücenme bana, küsme! yara açma benim sevdalı kalbimde. Sensin benim gönlüme hitab eden ve edecek olan, Vallahi yemin ediyorum bak! Dinle Ankaram. Demetinden Keçiörene gitmem nasip olmasın. Sensin benim özlemini çektiğim, toprağını taşını tek özlediğim. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Yüreklim
Sen değilmiydin bu gönlüme ece, ismin dudağımda, dilimde hece, Ayrılık saati, bitmesin gece, Mutluluklar sensiz, olmuyor gülüm. Sen olmadan inan tütmüyor barkım, Heryerde duyguyla söylenir şarkım, Yalnızlık içinde dönmüyor çarkım Yüreğimde yerin dolmuyor gülüm. Sevdiğim birtanem, gözü karalım, Ağlama ne olur gönlü yaralım, Kırıldın mı yoksa? Ahu`m, maralım, Sen olmadan huzur bulmuyor gülüm. Seven gönlüm seni aşkını anar, Yaralıdır kalbim sevdana yanar, özledim sevgilim yüreğim kanar, Sana ırak yüzüm gülmüyor gülüm. Güvenmeli aşkta sözün erine, Kimseler gelemez senin yerine, Izdirabım büyük yaram derine, Sen yoksun ya neşe kalmıyor gülüm. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülçiçeğim
Gökkubbeden yağmur yağar, Benim kalbim sana yanar, Gözlerim durmadan ağlar, Aşkımı gör gülçiçeğim. Yagmur yağar devam eder, Benlim gönlüm seni ister, Bir sevda ki gece gündüz sever, Feryadımı duy gülçiçeğim Hayalimde aklımda sen, Gönlümde yüreğimde sen, Inan ruhumda bile sen, Sevdami bil gülçiçeğim. Sevdi gönlüm hiç bırakmaz, Bu kalbim sensiz atmaz, Senden başka güle bakmaz, Beni anla gülçiçeğim. Hava nahoş ve karanlık, Benimkisi kara sevda, değil bir anlık, Aşkın bitiriyor tüketiyor beni. Anla artık, bil halimi gülçiçeğim. 23 eylül çattı yine bir tanem Yanımda yine yoksun ne edem, Hasretin yakıyor nerelere gidem? Ayrılığın gözü kör olsun gülçiçeğim. Duygulanıp ağladım karanlıkta dün gece, Yalnızlığıma değil aşkıma yandım sadece Ben birkere sevdim, seveceğim ömrümce, Ben sana yangınım duy sesimi gülçiçeğim. Aramızda ülkeler var amma, Sevgi içimde olduktan sonra, Uzaklıklar inan vız gelir bana, Yeter ki askımı anla gülçiçeğim. Izdıraplar bir son bulsun, Mutluluklar bizim olsun, Kem bakanlar bitsin, solsun, Bir cevap ver gülçiçeğim. Sevdamı haykırıyorum günlerdir Tek alışkanlığım sevmektir, Bu dünyada prensibim kiymet bilmektir, Karşılığını ver artık gülçiçeğim. Gülünce güller açıyor yüzünde Bakısın şimşekler çaktırıyor gönlümde, Sevince mutluluklar uçuyor yüreğimde, Bana güldün ya çok yaşa sen gülçiçeğim. Senle olup seni yaşamak, Sana susayıp seni içmek, Her an seni teneffüs etmek, Seni seviyorum gülçiçeğim.. Sen canıma cansın ruhum gibi, Benim ışığımsın yıldız gibi, Sıcaklıksın gün doğumunda güneş gibi, Seni seviyorum gülçiçeğim. Gayri duramam senden uzak bu ellerde, Aşkımız destan olsun dillerde, Sevgimiz yeşerecek açacak güllerde, Seni seviyorum gülçiçeğim. 13 yıl geçmiş baktımda aradan, Bir yuva nasib etti yüce yaradan, iki yavrum var bu güzel anadan, Seni ilk gün gibi seviyorum gülçiçeğim 23 eylülde sen dogdun, Ben seninle neşe buldum, Sevmek varoldukça tiryakin oldum. Iyi ki doğdun gülçiçeğim. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüm!
Yollara yol dağlara dağ demedim, Eksikliğini hissettikçe inan hiç gülmedim, Senin üstüne başka birini, zaten sevmedim, Sen benim birtanem, canımsın be Gülüm! Bana Dünya`nın en zengini ol deseler, Alemdeki bütün imkanları verseler, Mutlu olmak için al herşey senin deseler, Senin bir damla gözyaşına değişmem be Gülüm! Hey sevenler! Birbirine gönlünü verenler! Bakın gözlerinizin içine mutluluğu hissedin, Ayrılık olmadan aşkınıza sıcaklığınızı verin, Benim sana kalbimi verdiğim gibi be Gülüm! Seni seviyorum, gönlümün sultanı, Sana aşığım, hayatımın baharı, Herzaman sen olacaksın, kalbimin yarı, Sen olmazsan ne yapayım bu hayatı? Sana ihtiyacım var be Gülüm! Seni böyle gördüm ya Dünyam yıkıldı, Çektiğin acıları yaşadım Gülüm! Meğer sana neler etmişler? Saçının bir teline kurbanım be Gülüm! Sevgini yitirmedin, Saygısız asla olmadın, Attın haklı olsanda içine attın, Acıyı yaşadın, Mutluluğu yaşattın, Ben senin sabrına hayranım be Gülüm! Sana olan hasretimi kitaba yazdım, Aşkımı ömür boyu kalbime kazdım, Sen olmazsan zaten yapamazdım, Gözünün bebeğine Hasretim be Gülüm! Senle olup seninle yaşamak, Seni sevip, senin Dünyanda olmak, Sana aşkmı verip kalbinde kalmak, Mutlulukları seninle paylaşmak, Uğrunadır bütün amacım Gülüm! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|