![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başım döner
İçim dolu dolu durmadan kaynar Dışımda kimse yok içimde kim yanar Her anım âlemde bir umut gibi Bakınır çevreye şaşırırım başım döner Ben umut aramıyor istemiyorum Ben değilim yaşayan ben için yaşamıyorum Zaman içinde kayboldum kendimi ararım Bakınırım etrafa şaşırırım başım döner Bir geriye bakıyorum ardımda kendim eller Durur dinlerim içimde erir zamanlar Her attığım adımda bir meçhule götürür yeller Bakınırım etrafa şaşırırım başım döner Duygu tellerim kırık bugün kuramam denge Kahreden bir nas var etrafımda duramam gene Ahiri bir devranda kavrulan dönüyor sene Bakınırım etrafa şaşırırım başım döner Mükerrem Özcan
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasbi hal
Merhaba dost merhaba can Sitemle gamla bulunmaz canan Kendine iyi bak görürsün sende Kimdir içindeki sana kimdir yanan Merhaba dost merhaba can Gönlünde umut yüreğinde kan Uzat ellerini ona dost bulursan anlayan Sevene her şey yalnızca bir an Ve sana baktım hayal etim, yanımda gönül bir handa harabe yatar Gönül ne oyunda oynaşta dert katar katar ney benimse o kar değil Bende ne varsa kadrini bilen yeter ey serseri dolaşan âlemi gamda Uğrunda ne var ardında ne Merhaba dost merhaba can Dost ile mest olur gam etmez canan Varsın el âlem gam etsin anda Nardan ah etmez sevdaya yanan Ne söz gerek sohbete beni Ne anlayan gerek söz ile beni Sen gönlüne bak bende gözlerine Kendinde bulursun varsa beni Mükerrem Özcan
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Dertlerim bir bir dökülür Hepsi ciğerden sökülür Boynum mevlaya bükülür Hasrete dolar ağlar gözlerim Her dem içimde aşk yanıyor Ciğerimde kanım kaynıyor Kalbimde volkan uyanıyor Hasrete dolar ağlar gözlerim Gül oldum yar baksın diye Yol oldum yar geçsin diye Dayandım hasret bitsin diye Hasrete dolar ağlar gözlerim Sona vardım bir aşk oldu Aşkta taam hicran oldu Geçen zaman bir an oldu Hasrete dolar ağlar gözlerim Ahım figanım, gamda bu canda Aşk yarası kanar oldu canda Vuslatı bekleyen geçen zamanda Hasrete yanar söyler sözlerim Mükerrem Özcan
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canda bir canan
İdealime yazdım yüzünü Kalbime çizdim yüzünü Dizlerine koydum dizimi Ellerin ellerimde seyrederken yüzünü Tükensem dünyada her şeyim bitse Suyum koysalar dumanım tütse İdam sehpasında iplere çekilsem Bana can olur bakışın o gülümseyen yüzün Beni hasrete salma can Mükerrem Özcan
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can gidelim
Usanmış baş elimden Anlamaz taş dilimden Ayrılma sen yolundan Var gidelim dost eline Yar gidelim can gülüne Kaya var taş var yolda Gülmez bu gün iş var gülde Ağlar gözleri daim selde Var gidelim dost eline Yar gidelim can gülüne Gülüm bağda vuslat bekler Ah edip derdine dert ekler Aşk oyalar der gelecekler Var gidelim dost eline Yar gidelim can gülüne Mükerrem Özcan
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu ne güzellik
Seninle ölmek yaşamak Eğilip yüzüne bakmak Sana meyledip akmak Ne güzel can ne güzel Güzellikler otağısın Sen âşıklar ocağısın Hem başı hem bucağısın Ne güzelsin can ne güzel Güller açılır yanında Sevgilidirler canında Ermek sende muradına Ne güzelsin can ne güzel Gül yüzün sözün ne güzel Hem kalbin özün ne güzel Güzellikler men bağısın Ne güzelsin can ne güzel Sende gördüm ben gülümü Sende buldum ben yolumu Sen yolumun durağısın Ne güzelsin can ne güzel Seni sevmiş diye şahsım Ne kadar ak imiş bahtım Senle şeref buldu gönül tahtım Ne güzelsin can ne güzel Gönlüm sendeki diyarda Aklım takıldı sen yarda Seninle yok olmak varda Ne güzelsin can ne güzel Mükerrem Özcan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|