![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülümse
Kara gözlerine tutuldum cananım diye O bebek yüzüne vuruldum alyazmalım diye Al bu canım istersen sana hediye Dünyaları verseler değişmem seni... Gönlünde bir yer edinmek için Cehenneme gir deseler girerim gülüm. Kalbinde bir anlık olabilmek icin. Zindanda yat deseler yatarım gülüm. Senin aşkından Ferhat oldum dağları delen, Senin sevginden mecnun oldum çöllerde gezen, Senin uğruna Kerem oldum dizeler dizen. Bir anlık dünyamı canlandır gülüm.. Aşkıma cevap vermeyeceksen, Sevgime anlayış göstermeyeceksen. Baskasıyla çekipte gideceksen, Sonkez bana bakıpta gülümse gülümse gülüm.. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günüdür.
El ele verelim, insan sevelim, Kardeş kavgasına bir son verelim, Bilinçli olarak gerçek görelim, Yeniden dünya yı SEVMEK günüdür. Ataların şanındaki asalet, İnsanlara gösterdiği adalet, Küffara ispatladığı metanet, O büyük tarihle COŞMAK günüdür. Analar üzüldü, yavrular öldü, Vatanın temeli kanla örüldü, Cedde ihanet nerde görüldü? Şehitlerimizi ANMAK günüdür. Düşmanlar silahsız taktik değişti, Sağ sol kavgaları kalmadı bitti, Acının üstünden çok günler geçti. Özümüzü tekrar BULMAK günüdür. Araştırma yapıp bilgilenmeli, Hertürden ilimle ilgilenmeli, Ülkemiz şerefle sergilenmeli, Cahil karşısında DURMAK günüdür. Doğruyu savunup haksızı yeren, Mazlumu koruyup hakkını veren, Zalimi divanın önüne seren, Eli taş altına KOYMAK günüdür. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güven Yaradana
Bak boş hayallerle geçti günlerin Değdimi çektirdiğin hüzünlerin, Kıymetini anlamadın dünlerin, Elde çantan bak sokatta güllerin. Durma uğraş Allahın verdi zeka, Yılma çalış emekler gitmez boşa, Ailene sahip ol yapma tasa, Sıfırdan başla güven yaradana. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretinle yandı gönlüm
Bitsin bu hasret. Gözyaşlarım kurudu gayrı. Bitsin bu gurbet. Dostların dokunmaz hayrı. Ağlıyorum dayanamam, Yoruldum, kurtarın gayrı. Gurbette, Yalnızlığa yandı gönlüm.. Yanıyorum gurbetinde, Ayrı kaldım sılaya, Gözyaşımda, Mahkum oldum ağlamaya, Sızlarım inceden inceden, Seni Seviyorum. Hasretinle yandı gönlüm.. Yandı Yandı gönlüm... Seviyorum, Sevgimi hiç görmez misin? Ağlıyorum, Ne haldeyim, bilmez misin? Anlıyorum, Gayrı beni sevmez misin? Halimi, hatrımı bile, sormaz mısın? Özlüyorum, Hasretinle yandı gönlüm. Bu acıyı yaşatırsın, Yaralarım kanatırsın, Gece gündüz ağlatırsın, Seni seviyorum, Bilmez misin? Hasretinle yandı gönlüm. Gel gayrı sevdiğim, Hasretinle yandı gönlüm Yandı Yandı gönlüm... Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haykırış.
Ah olsun, gözlerimin mahsun bakışı, Ah olsun yüreğimin sensiz atışı, Sevgimi anlatır kızılırmağın asi akışı, Bir gönülün çaresizce haykırışı bu. Sevda yüreklere sığmaz ki dostlar, Çaresiz bakışlar tutamaz sırlar, Dayanamaz nehirler taşırır sular. Bir sevenin sevdasını haykırışı bu. Ayrılıklar acı verir gönül verene, Dertleri kaldıramaz yazık bedene, Sevgisini gönlüne mezar edene, Bir aşığın sevdasına haykırışı bu. Sevdiğimi sana ihmal etmedim, Sana gönül verdim, hep candan sevdim, Şiirlerle sevgiliye seslenendim, Bir şairin sevgisini haykırışı bu. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hollanda Gül Bahçesi
Hollanda`dan pir Yaşari seslenir, Oylum sö zler yü reklere işlenir, Leylde zü hre şiirlerle beslenir, Lale bizde gö nü llerde sü slenir, Antalya`dan Gü llü k radyo dinlenir, Namda şanda şiirlerde kalemdir, Daim olan burda dostu sevmektir, Albenimiz saygımızda gü lmektir. Gü ller aç sın gö nlü mü zden Dü nya`ya, Ü zü ntü ler uç up gitsin havaya, Layıkıyla geldi herkes buraya. Bahç elerde burcu kokan gü llerin, Aşka hitap eden gü zel sö zlerin, Huzur veren o manalı gö zlerin, Ç iğdem gibi taze kalsın ö zlerin, Emeğinde silinmesin izlerin, Sevgi dolu gü nler olsun sizlerin, İnan sever sizi candan kalemim. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün
Güneş buluta küsmüş, ışık vermez, Kararan gün umutsuz, gayle etmez, Biri sever, diğeri önemsemez, Ayrılıktır aşkta sebebi HÜZNÜN Bulut yaşları dökerken üstüne, Ahlar çekersin o lanetli düne, Hatalar anlanıp gelince güne, Yalnızlıktır ruhta sebebi HÜZNÜN Mucadele eder ulaşamazsan, Uğraşıpta derdin anlatamazsan, Sırt dayayacak dost bulamazsan, Yorgunluktur başta sebebi HÜZNÜN Değer verilmez nedense genclere? Kulak asılmaz söylenen sözlere. Sevgiler kayıp, gitmiş bir yerlere, Saygısızlıktır baş sebebi HÜZNÜN Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilham bu nerde gelir bilinmez.
duygularını katarsın ortaya birşeyler yazmak istersen bakarsın duygu yetmiyor eğer bilgisizsen arastırmaya baslarsın bilgi edinmeye ilgiliysen kelimeler sıraya dizilemezler ilhamlı değilsen ilham bu olmadık anlarda gelir bazen işyerinde gelir unutmamak için bilgisayara yazarsın evde gelir kağıt kalem vardır yolda gelir cep telefonuna kaydedersin kötü olan hep tuvalette gelmesidir ne kalem olur yazacak ne kağıt vardır karalayacak bu yüzden benim şiir sayım 385 sifona basıpta giden şiir sayisi 3085 ben ama buldum çareyi kayıt cihazıyla geziyorum dünden beri ne olduysa ilham ortalıkta gözükmüyor teybten korkusu var yada yuttuğum müsil hapının etkisini bekliyor sonuçta benim bircok şiirim olacak kanalizasyonlar artık tıkanmayacak ve çevreciler kızamayacak bu kadar hizmeti belediye başkanları bile yapmıyor herhalde bu yil üstün hizmet ödülünü bana verirler ne dersiniz? Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ipek
İpekli bir mendilin içinde geçen yıllara, Yavrunla arşınladığın uzun yollara, esenlikle mutluluk dilediğim yuvana, neşeler sağnak olarak yağsın bugün. Parider gönlünün sahibi dostlarına, gelecekteki sururu sakin hayatına, samimice sana dost olan etrafına, yazdıracak bir hatıran olsun bugün Enaniyet olmasın gününün bir anında, Onur ve şeref olsun itibari hayatında, bak geldiğin orta yaşın ramakında, Gözyaşların kuruyupta akmasın bugün. Kusurumu mazur gören şahsında, Allah olsun hep Ali cenap tahtında, çiçek açsın sevgi tüten ocağında, ihtişamı gururla sen doğdun bugün. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ilk Kez
Ahu gözleri ilk gördüğümde, edalı sesini ilk duyduğumda, o güzel kokunu ilk kokladığımda, Allah ne güzeller yaratmış dedim. Selamını ilk kez aldığımda ismin nedir diye ilk sorduğumda seninle ilk defa bakıştığımda Sahibine bağışla Allahım dedim. O narin elini ilk tuttuğumda seninle ilk defa konuştuğumda Heyecandan titreyipte mahvolduğumda Allahım bu kişi ne kadar mükemmel dedim. Yakından tanıyıp dostun olunca Ask gafleti beni kalpten vurunca Güzelliğin karşısında zaman durunca Sevilecek bir canan ben buldum dedim Sensiz zaman gecmeyip acı verince Mektupların bile teselli etmeyince Hele de birgün gurbete bensiz gidince Allahım bu beklenecek insandır dedim. Seni sevdim ama belli edemedim Sensin yapamam canım diyemedim Benimle evlenir misin söyleyemedim Allahım herhalde kaybettim dedim Ne yapayım kıyamadım o narin ellere Bakmayaysa doyamadım o güzel gözlere Ben şansımı kaybettim seni verdim ellere Sahibine bağışlasın Allahım dedim. Sever isen sevdiğini hemen söyle sen, Askı ilan etmeyipte gecikirsen Benim ol sevgilim diyemezsen Asker olup giderken hiç kıyamazsın Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|