![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fark Eder mi
Mahpusluk sadece Demir parmaklıklar arkası mıdır? Yo kurban, öyle değildir elbet. Mahpusluk yanlızlığa mahkum oluştur. Ha içerde, ha dışarda.. Ne fark eder ki.. Ölüm sadece Kara toprağa mahkumiyet midir? Yok ya, öyle değil sadece Ölüm yaşamaya mahkum oluştur. Ha altta, ha üstte.. Mahkum oluş. Ne fark eder ki.. Vurulmak sadece Kurşunlara mahkum oluş mudur? Yok ya, öyle değil sadece Vurulmak sevgiye mahkum oluştur. Ha göğsünde,ha yürekte Yanmaya mahkum oluştur. Ne fark eder ki..
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fark Edilmeyen
Ben bu şehrin yalanıyım aslında Gidişimi kimseler umursamayacak Hayallerim kadar büyük ölmüyorum anla Hüznümün altında Küçük bir gülümseyiş var Biliyor musun Birazdan yağmur yağacak herhalde Ne güzel Ağladığımı kimseller görmeyecek.
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında Bile Değil
Bakmak, görmek değildir... Duymak, bilmek değil... O yüzden farkında bile değil. Gitmek, gelmek değildir... Konuşmak, söylemek değil... Dokunmak, sevmek değildir... Sarılmak sahip olmak değil... O yüzden farkında bile değil. Almak, kabul etmek değildir... Uzanan el hep sende kalmayacak bunu bil... O yüzden farkında bile değil.
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında Değilsin
Bir mum gibi gözlerinin Önünden eriyip gidiyorum Farkında değilsin Değil Sana erirken dünyanın güzelliklerini sundum Ama sen farkında olmadın Sana hep bir şeyler söylemek istedim Ama sen her seferinde dönüp arkanı gittin Sana dünyanın en yüce şeyini, Sevgiyi tattırdım Sen, ama sen Bana acıdan başka bir şey vermedin Senin bana verdiğin tek şey ise Özlemdi buruk bir kalpte Ben sen giderken yollarını Göz yaşlarımla suladım Ama sen farkında olmadın Sense o göz yaşlarımı bir kurşuna çevirip Yüreğime sıktın Ben seni seviyordum Ama sen farkında değildin Yada öyle davrandın hep Seni seviyorum diyecektim Sen araya hep bir şeyler soktun, Dinlemekten kaçtın Yada bana sırtını döndün hep İşte o zaman, bu zamandır Bu dizeler senin için Bu dizelerde sana söyleyemediklerimi sunuyorum Ve diyorum ki; Hala seni çocuklar gibi seviyorum.
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında mısın?
Dost bilenler korkunca gölgenden Kaçınca bildikler telefonlardan Cevaplar gelmeyince mektuplardan Yine de çareydin farkında mısın? Kendine bir dert ortağı ararken Sen dertlilerin derdini taşırdın Gizlerken açlığını tüm toklardan Sen hilkatten toktun farkında mısın? Alsınlar götürsünler yorganını Kes at ipini, hem urganını Aç, çıplak olunur gönül sultanı Sen zaten çıplaktın farkında mısın? Sırtta ki yükü hafifletmek için Sen yüklenirdin taşınmaz dağları Yüceltirken senden başkalarını Huzur enginlerde farkında mısın?
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farkındamısın
dikenli tellere attım seni sürgünlerdeyken sen gözlerini buluta kaparken farkında mısın bakıyorum boşu boşuna ne mi yaptım , kalakaldım şeytan aldı ağzımdan senin adını anlattıracakmış sana başkalarındayken farkında mısın yaşıyorum boşu boşuna sonbahar kondu pervazıma uğuldarken rüzgar yağmalanmışım tüm umutların benleyken farkında mısın sensizleşiyorum boşu boşuna yüzüm de meyhane dağınıklığı var anılar kaldı gözbebeklerimizde kıydı namert sana yarınlarındayken farkında mısın deliriyorum boşu boşuna duygularımın aynasındaydım dönüş yolunu kapadım mavi gülün çoğalsada yokluğun ayıkken farkında mısın sarhoşum boşu boşuna demir atmışken bana saklayamadım seni sen inat ben israr aşk yanarken farkında mısın şairleşiyorum boşu boşuna adam değilmişim şimdi anladım frenlerim patlamış besmele çekeyim ayyaklarının altındayken farkında mısın dualardayım boşu boşuna
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farkındayız
Doğumla ölüm arasına çizilmiş ince bir çizgidir hayat, Bu çizginin üstünde yürüyen değişik suretlerde milyarlarca insan. Çehreleri farklı olsada hepsinin amacı aynı, huzurlu bir hayat geçirmek için çaba sarf etmek, Ya bir gün işle yolunda gitmezse diye, yüzlerde hep aynı endişeli ifade. Aslında hepimiz biliyoruz, hayatın bizim için hazırlanmış bir sınav olduğunu, Ne kadar çalışırsak o kadar başaracağımızı, Ne kadar verirsek o kadarını alacağımızı, Ne kadar sabırlı olursak o kadar olgunlaşacağımızı, Ve bize bahşedilen bu hayata biz ne kadar saygı duyarsak, hayatın da bize o kadar saygı duyacağını. Farkındayız,bu asırlardır süre gelen olgunun Ve bir gün sonunun geleceğinin de, Ama nedendir bilinmez, yinede kaptırırız kendimizi, bu olgunun pembeleştirilmiş yüzüne...
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farklı Pencere
Farklı yaşamlara bakacak pencerem yok, Farklı sahteliklere,iyiliklere... Farklı hikayeler yazacak kalemim yok, Bir düşüm var,o da senle... Bencil bakmak değil fikrim, Ya da kimin umrunda el alem.. Bir düşüm var sevgiliyle, Bir düşüm var,tek pencerem...
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farklılık
Düşün ki Bir sabah uyanmışsın hemfikir seninle tüm dünya doğru, yanlış, güzel, çirkin Gördüğün her şey aynı, "Farklılık" lügatlarda tozlanmış nostaljik kavram Düşün ki herkes aynı Kimsenin diğerinden bir farkı yok Fikirler aynı, bakışlar aynı Ne tez, antitez, ne sentez Solunum bile artık fotosentez... Baksana güller bile çeşit çeşit Sarı, kırmızı, beyaz hepsi de gül, neden, düşün biraz Hem neden türlü türlü ağaçlar Yetmez miydi ağaç niyetine bir tek çam, Ne hoş huzur veriyor değil mi çınar... Bir de söğüdün gölgesinde Cennetten ödünç saatler yaşamak var Unutma Tonlar rengarenk gökkuşağında Cümlesine beyaz diyorlar Ben, sen, o, biz, siz onlar, Cümlemize insan diyorlar...
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Farzet
Ne sen beni gördün ne de ben seni O büyük tesadüf olmadı farzet Tanışmamış olalım artık seninle O sevgin gönlüme dolmadı farzet Farzet ki bir rüyaydı uyandım bitti Farzet ki bir hayaldi kayboldu gitti Farzet ki gözlerim bir oyun etti İki gözüm seni görmedim farzet Artık seni anmam seni düşünmem Sevgilimsin diye koşmam peşinden Uçan küş misali geçtin başımdan Ellerim ellerini tutmadı farzet Farzet ki seninle hiç yaşamadık Farzet ki seninle barışamadık O güzel aşkımız bitti sonunda Mutluluklar dilerim yeni aşkınla
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|