![]() |
![]() |
#911 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() iki adam yoldayürüyomus biri kekemeymis kekeme adam:
-- gö gö gördün mü? --neyi?? --şa şa şa hane bi bi bir mi mi mini e e etekli li ka ka kadın --hani nerede? --se se se sen ba ba ba bakana ka kadar ma ma mağzaya gi gi gir di! sonra biraz daha yürürler kekeme: -- gö gö gördün mü mü? --neyi?? --şa şa şa hane bi bir a a a ara ba ge ge gecti --nerede?? --se se sen ba ba bakana ka ka kadar ge ge gecti gi gi gitti biraz daha yürürler ve kekeme yine sorar: --gö gö gördün mü? artkadaşı sinirlenerek cevap verir: --gördüüm kekeme: --gö gö gördüysen bo bo boka ni ni niye ba ba bastın.
![]() |
#912 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aynı sayfada sizinle paylaştığım erman toroğlu adlı hikayemden sonra başımdan geçen bu ilginç olayıda sizinle paylaşmak istiyorum.
Arkadaşımla İstanbula bir arkadaşımızın yanına gittik. Dönüşüde gelmişken akrabalarımızı ziyaret edelim dedik. İlk önce dayımın evine gittik. Arabayı parkettik ben eve doğru ilerledim arkadaşımda arkamda tabi. Apartmanın dış kapısı var genellikle kapalı olurdu o gün açıktı yani zile basmamıza gerek kalmadıTesadüf evin kapısıda açıktı yine zile basmamıza gerek kalmadı girdik içeri arkadaşla. Direk salona girdim içeride 2 bayan birde çocuk vardı. Komşularıdır diye dikkat etmedim. Yorgunum tabi kanapeye uzandım başladım çocuğu sevmeye ama 2 bayanda bana biraz şaşkın bir şekilde bakıyorlar. Yengem nerde? dedim bayanlardan biri: yengen kim? dedi ismini söyledim birbirlerine bakmaya başladılar. Ya dedim burası benim dayımın evi siz kimsiniz? Bu seferde dayın kim? dediler. Ben şaşırdım tabii. Aynı şekilde arkadaşımda öyle olanları izliyor. Dayımın adı sadettin dedim: Ha dedi biri onlarmı yanlız onlar buradan taşınalı 3 ay oldu.!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu laf üzerine hareketsiz 8-9 sn kadınların suratına bakakaldım. İnanın o sırada kaynar sular, kızgın yağlar, meteorlar vs. aklınıza ne geliyorsa başımdan aşağı döküldü. Bir tek pardon dediğimi hatırlıyorum. Arkadaşıma baktım o 8-9 sn hareketsiz kaldığım anlarda çoktan tüymüş bile. Arabaya atladığımız gibi ne dayısı! öteki akrabalarıma bile uğramadan Zonguldak ın yolunu tuttuk. Siz siz olun kesinlikle bir eve girerken zile basmadan girmeyin. Ben artık kendi evime girerken bile öyle yapıyorum.
![]() |
#913 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba arkadaşlar! Hikayemin devamını yoğun olmayan istekler üzerine yazmaya karar verdim. Öncelikle çok üzgünüm. Çünkü; çok uzun zaman olmuş... Bir yıl geçmiş aradan! Askerlik görevimi de ifa ettim bu arada! Bakıyorum ki kalemim kuvvetini de kaybetmeye başlamış. İyi törpülemişler demek ki beni! Bilen bilir! "Aynı kader."
Anneannemin hikayesine geri dönelim şimdi. Önce Anneanne başlıklı yazıyı okumadıysanız belki anlamanız zor olur. Neyseeee... O kahır yolu bitmek bilmiyor! Ben yaşlanıyorum. Eriyor kemiklerim ve karizmam. İğrenç bir durumdayım. Otobüs mola verdi. Nerde verdi? Nasıl verdi? Niye verdi? Manyak mısın şoför abi? Zıçtın aaaazıma... Ne olacak şimdi kim bilir? Ne olur mola vermeyelim...Hemen ulaşalım artık son durağa.... Hiç hatırlamıyorum şimdi. Hatırlamak istemiyorum aslında nerede mola verdiğimizi... Anneannem: -Ula nooldi? -Mola verdi otobüs anneanne. Neyse sen otur, ben gideyim sana bir şeyler alayım. Ne istersin? -Uşağum sıkildum ha bu otobusten. İneceğum pen de. Ula teyneğum (baston) nereyetur? Haydaaaa! Şimdi de teynek ara! -Anneanne iyi bak oralara. -Ha tamam burayadur. Saklayrum oni sonra pulamayrum uşağum... Ehtiyarluk işte... -Tamam anneanne bulduysan inelim otobüsten. -Oni puldum da lastiklerum yok! ..... Bu muhabbet 10 dakika sürdü.... Lastiklerini de bulduk anneannemin. Giydi lastiklerini ayağına. İndik otobüsten. Kulağıma; -Uşağum çişum celdi. Ha buralara çenef (wc) yok mi? Dedi...Bağırarak... -Var anneanne götüreyim. Vakit dar. Yarım saatlik molanın yarısı otobüsten inmekle geçti. Biraz acele ettik Wc ye doğru. Kapıda anneannem beni de içeri almak istedi: -Uşağum cel daaa. Beni yalnuz pirakma buraya. İçersi kızlarla dolu.... Bayanlar tuvaletine girebilmek belki birçok erkeğin fantazisidir ama bende fantazi kuracak libido mu kalmış? Zaten böyle fırsatlar hep istenmedik anlarda karşıma çıkar.... Neyse.... Bizim otobüs kabilesinden bir teyzeye teslim ettim anneannemi kapıdan... Bay tarafına geçerek ben de ihtiyacımı göreyim dedim. Biraz da acele ediyorum. Bir de; -Ya canım ne gerek var acele etmenin? Yaşlı kadın... İki saatte çıkamaz şimdi... Ama yine de acele edeyim... Cümleler kafamda matematik olmuş... İşim bitti ve çıktım...Aceleci bir şekilde...En fazla 5 dakka kalmışım içerde... Bayanlar tarafında kapıda bekliyorum anneannemi...Kızlar kapıdan çıkıyor...Hepsi gözümde öyle büyüyor ki! Aslında ben küçülüyorum. Bağıl kıyas muhabbeti aslında...Bunalıyorum bir yandan... Nerde bu anneannem? Çıkamaz şimdi iki saatte... Bir veled yaklaştı; yine aynı otobüsten; -Abi; boşuna bekleme... Nine çıkalı çok oldu. Bizimle çay içiyor! Hemen çay bahçesine yöneldim. Anneannem bana; -Uşağuuum noooldiii? Çenefe mi duştuun... Herkesin ortasında yaaa! Bağırıyor... Allah'ım bu ne yaaa! -Cel sağa çay ismarliyayim... -Yok anneanne sağol... Zaten gerginim... Çay kötü yapar beni...Hem sen ne çabuk çıktın wc den? -Çişum celmedi daaa... Ben da vazgeçtum... -Hiç anlamadım anneanne. Neyse şöyle bir uzanayım... -Nereye uşağum? -Gazete alacağım anneanne. -Poşver alma. Pen de var. -Nasıl yaaa? -Otobuste puldum. Merak etma yenitur. Bu cünun kastesi hepsi. -Hangisi var anneanne? -Hepsindan var... Otobüsteyiz... Anneannem; ne zaman yaptığını anlamadığım bir anda; milletten gazeteleri toplamış. Gerçekten de o günün bütün gazeteleri var! Ama bir terslik de var. Herkes homurdanıyor; -"Yaaa.. Buradaydı bu gazete nereye gitti...!" Ben artık umursamıyorum. Ciddiye aldıkça anneannem üstüme geliyor... Zaten Sıfıra inmişim... Daha aşağısı mı var? Derken ben de kakarakikiri ortamına artık gireyim dedim... Anneannemin yürüttüğü gazeteleri okuyorum. Bir taraftan etrafıma laf yetiştiriyorum: -Abi tamam bende gazeteniz...Bi okuyup verecem... -Alsana anneanne sende oku.. -Yok uşağum pen yeni yazidan anlamam... -Bilmiyo musun? -Yok pilmeyrum... -Peki gazetelerin bugüne ait olduğunu nasıl anladın? Gülümseyerek; -Demem oni! Herkes bizi dinliyor otobüste... -O zaman eski yazıyı bilirsin...Kuran falan... -Yok oni da pilmeyrummm... -Niye öğrenmedin? -Yasak idi daaaa... -Nasıl? Sorusuyla DGM' lik laflara başladı anneannem. Sövüyor... Kızlar gülüyor o sövdükçe.... Ben sıfırdan aşağıda eksilerin başlayabileceğini hesap etmemişim... -Aman anneanne sus! Anneannem susmayacak! Arkaya geçeyim dedim sigara içmek için. Anneanneme; -Ben muavinle sohbet edecem. -Uşağum piliiiirum sigara içecesun. Otur yanumda iç... -Estağfirullah anneanne.. -Yok yok iç... Gençliğumda ben da içerdum... En azından kokisini duyarum.... Çendume celirum... Anneannem ötmeye başladı bazı sırlarını... Bakalım sigaradan sonra eski aşklarını konuşturabilecek miyim? Kızlar da katılır muhabbete hazır yüzümdeki turşu rengi normale dönerken... -Uşağum ben kizli kizli içerum...OOOyle ortaluk yere içmem...Ayuptur... -Eeeee...Anlatsana anneanne... -Misir püsçülü ilan başladum.... -Hadi bee....Ya şimdi... -Tabi İstanbul'a misir pulamadum... -Ne yapıyorsun o zaman... -Ben da kuti aliiirum... -Ne marka takılıyosun anneanne... ver bi marlboro da beraber tüttürelim... -Ben pirinci içeyrum uşağum..... Çıkardı bir karton Birinci sigarasını... -Aaaah anneanne! Bir kız arkadaşım olsa da onunla beraber tüttürsek şimdi! -Vuuuu...! Bağa bak fururum seni...OOOyle kiz istemem.... -Niye anneanne? Sen de içiyor muşsun işte? -Sen bağa pakma... -Niye sevdalınla beraber hiç tüttürmedin mi sigara? -Heee tutturdum.... O yüzden da almadi beni... -Anlaşıldııııı... -O cavur dedena kaldum... -Niye öyle dersin anneanne rahmetli için? -Ben çok cüzel idum daa... -Ya hep öyledir (diyorum ama içimden)... -Deden peşume az mi dolanmadi...Bokiyen... -Anneanne o zamanlarda nasıldı? Yani buluşur muydunuz... -Bağa bak...Sen penla eğleniimisun....? Haavu teyneye pakk!!! Anlaşıldı ki konuşmayacak fazla... -Ula celmeduk miiii? Bu şofor süremeyi daaaa? Bokiyenun adamiii... Bi daha binmeyeceğum senun arabana... Şoför gülüyor... Kızlardan biriyle tam konuşmaya başladım.... Anneannem çekiştirdi... Bana bastonunu gösteriyor... Kafama indireceğine ihtimal vermiyorum...Kız gülüyor...Ben iyice yanaşıyorum yan koltuğa...Kız yaşını falan soruyor anneannemin... Ben yanıtlıyorum...Çok hoş bir arkadaşlık başlıyor kızla aramızda ve.... "TAAAAAK" diye bir ses! Benim kafamda...Kız gülmeye devam ediyor...Benim gözlerim yaşarıyor.... Yüzüm tekrar domates turşusuna dönüyor..... Herkese Saygılar... İyimser
![]() |
#914 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu olay inanması zor ama tamamen gerçektir.Zonguldakta sene 1998 o zaman 3 arkadaş 2. ligde olan kilimlispor - hatayspor maçını seyretmeye gittik aynı zamanda amatör olarak top oynuyoruz üçümüzde. birimiz kaleci adı murat. Ben sinan diğer arkadaşımın adıda Osman. ilk yarının ortalarında murat bize dönerek: bu kaleler çok ufak geldi bana ben bile bu kalelerde gol yemem dedi. tabi biz ciddiye almadık. 5 dak. sonra yine bize dönerek: valla bu kalelerde birşey var dedi çok ufak baksanıza kaleci zayıf ama kaleyi kaplıyor. artık biz dayanamadık ya dedim; orda 4. hakem var,gözlemci var, saha görevlisi var, bırak onları kaleciler var onlar ordan göremiyorlarda sen mi görüyorsun hem dünyanın neresinde görülmüş kalelerin küçük olduğu kes sesinide maç seyredelim dedim. ama tartışmamız maç bitene kadar devam etti, tabi biz muratla dalga geçmeye devam ediyoruz. neyse maç1-1 bitti ve biz evlerimize gittik. ertesi gün yani pazar günü akşam murat aradı çabuk maraton programını aç dedi. bende onu seyrediyordum zaten dedim.canlı yayında erman toroğlu aynen şu ifadeleri kullandı:dün oynanan kilimli spor hatayspor maçında 4. hakemin (gözlemcide olabilir) yaptığı ölçümlere göre saha direklerinin enden 7 cm küçük olduğu anlaşılmıştır. bu sahadaki tüm maçların iptal olması gerekmektedir....inanın şaşkınlıktan öyle kalakaldım.bu olayda hayatımın en ilginç anısı olarak kaldı...
![]() |
#915 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baklavacı güllüoğullarını herkes tanır . Onların büyük büyük dedeleri Ali Güllü , Gaziantep'te sevilen bir sima ... Ama adamın ağzı çok bozuk . Hem öyle bozuk ki , ana avrat düz gidiyo adam . Antepte tahmis kahvehanesi vardır , orada insanlar toplanmış sohbet ediyor . İçlerinden birisi demişki :
-Yav ağa ... Bu Ali Güllü eyi adam , hoş adam amma ağzı çoh bozuh ... Önüne gelene sövüp sayıy ... Olmuy ona buna garşı . Cemaatın içinden birisi Hakimmiş . Demişki : -Ağalar Ali Güllü bir daha birinize söverse , gelin şikayetçi olun . Bir dilekçe verin mahkemeye ben gereken dersi veririm ona ... Ali Güllü hemen bir kaç saat sonra kalayı basmış birine . Adamda gitmiş onu mahkemeye vermiş . Mahkeme günü gelmiş . Ali Güllü'yü duruşmaya çıkarmışlar . Hakim başlamış laf saymaya ... Konuşmuş , konuşmuş ... : -Sen nasıl adamsın , ayıp değil mi ? ne küfredersin onun bunun anasına , bacısına . Yakışıyormu sana .Bir daha olmasın ...falan filan , uzattıkça uzatmış nasihati ... ve karara bağlamış davayı : -Seni 25 kuruş ağır para cezasına çarptırıyorum ... Küt vurmuş tokmağı duruşmayı bitiriyor , derken Ali Güllü fırlamış ayağa söz istemiş : -25 kuruşmu cezam , o kadar lafı 25 kuruş için mi saydın ..? Al lan sana 50 kuruş seninde ananı avradını ... diye başlamış mahkeme salonunda ...
![]() |
#916 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel İle Fadİme BİrgÜn Lunapark'a Gİder Fadİme Tutturur Temel Ben DÖnme Dolaba Bİnecem Temel Hayir Olmaz Donun GÖrÜkÜr DemİŞ Fadİme 2 Saat Sonra Temelden Gİzlİ Tek BaŞina GelmİŞ.ve Eve Geldİkten 1 Saat Sonra Temele İtİraf EtmİŞ Temel Ben DÖnme Dolaba Bİndİm Dİye Temel Ben Sana Donun GÖrÜkÜr Demedİm Mİ DemİŞ Fadİme Merak Etme Temelİm Bİnerken Donumu Çikardim DemİŞ........
![]() |
#917 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel kiralık ev arıyodu ve dursunun yanına gitti emlakçı olan dursun ona deniz kıyısında dubleks bir ev olduğunu söyledi tabi temelde kirasu ne kadardur dedi dursun 2 milyar deyince temel ahır ı varmı diye sodü bunun üzerine dursun öyle bir evde ahırın ne işi var tabi sinirlenen temel ha o 2 milyarı veren öküz nerde yatacak :
![]() |
#918 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ASAGiDA OKUYACAGiNiZ HERSEY GERCEKTiR...VE HACETTPE UNiVERSiTESi
EDEBiYAT FAKULTESi BiLGiSAYAR LABiNDA OGRENCiLER iLE GOREVLiLERARASiNDA GECMEKTEDiR. 1-Bilgisayarda calisan ogrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Bos bilgisayar yok mu? - Yok - Hic mi yok? 3- Word'lü bilgisayar var mi? - Hayir cilekli ve vanilyali var sadece. 4-cikinti alabilirmiyim?(Printerdan cikti almak icin ogrencininsorusu) 5- Disketi print alabilir miyim? 6-ciktilar hep siyah beyazmi oluyor? -Hayir ara sira yesil üzerine eflatun ordek desenli de cikiyor. 7- 14 numarali bilgisayar cok salak hocam yaaaaa.... 8-Chat yapabilirmiyim hocam? -Hayir! -Ama niyeeeee?... 9- Bilgisayarinda resimli ekran koruyucusu cikan ogrenci kosarak gelir; -Hocam bilgisayarima bisey oldu!! 10-Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu 11-Bos masa var mi? -Masa degil bilgisayar var. 12-internet geri geldimi? 13-Hocam 1 saat sonra bu odevi teslim etmem lazim. 4 sayfa yazilacak. Ay ne yapicam ben? -Son 1 saate kadar aklin nerdeydi? 14-iceriye yiyecekle girme lütfen arkadasim!.. -Hocam hemen cikicam -E herhalde cikacaksin. Yatiya gelmedin di mi? 15-Hocam ....... adli sarkiyi calarmisiniz? -Peceteye yaz ver... 10 dakika sonra ogrenciden peceteye yazili olarak sarki istegi geldi. 16-Hocam sinavdan ciktim cok kotü gecti... -Olsun mühim olan katilmakti... 17-Saat baslarina ceyrek kala dagitilan bilgisayar kartlarini almak icinogrenciler ceyrek *******de siraya giriyorlar... 18- Hoca; - Ama tezgahin onünü kapatiyorsunuz... 19-internet yok mu? -Hayir erisim su an yok. Sorun bizden kaynaklanmiyor. -Niye Superonline kullanmiyormusunuz? -internet baglantisi geldimi? -Bugün internete giremeyecekmiyiz yani? -internet düzeldimi? -internetler acikmi? -Baglanti gelmedimi? -Gelmeyecekmi hic? -Ne zaman gelecek? -Niye kesik? -Ne zaman kesildi? -1 saate kadar gelirmi? 20-Ben sabah geldim. Diger amca vardi. O amca varken......... -O amca degil Erol Hoca 21-Disketle birliktemi yazmaya baslayacagim? -Evet bir iki üc diyince ayni anda baslayacaksin.. 22-3.5 A'yi bulamiyorum (ogrenci disket sürücüyü soruyor) 23-A 3.5'mu atiyor??? 24-internet var mi? -Hayir kesik.. 30 dakika sonra ayni insan -internet geldimi? -Hayir hala yok. 30 dakika sonra ayni insan -Hocam baktim ama internet hala yok galiba! -internet var mi? -Hayir kesik -Peki ne zaman geleyim? 25) 2-3 dakika yaziciya cikti gondermeyin... -Yani yaziciya cikti gondermiyecekmiyiz? 26-cikolata ikram edilen ogrencinin ilk sozleri; -Ellerim cukulata olucak 27-Masa alabilirmiyim? -Sitelerden bulabilirsin 28-Telnet geldimi? 29-Word'un oldugu bir yere oturup yazi yazabilirmiyim? -Word'e sor kabul ederse oturursun 30-internet baglantisi kesik. -Ben telnet kullanacaktim ama... 31-Ders mi var? -Hayir internet kesik. -O zaman girmeyeyim. 32-internet hala gidik mi? -Hayir gelik. -Hii?! 33-Bilgisayara disket sokabilirmiyiz? 34- Pardon 11 numara nerde oluyor? -Buyrun ben gostereyim.. 35-Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapicam? 36-Yeni seansa uzatabilirmiyim? -Yeni seans ne zaman basliyacak? 37-Printer sayfasi ne kadar? -40 bin -25'di artmis dimi? -Afferin 38-Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karisik yaptiralim istersen 39-cikti alamazsiniz. Toner yok -Niye yok? -Ne niye yok? -cikti -Toner yok -Haaa 40-internet kesikmi? -Kesik -Hepsindemi kesik? -Hayir.. Sirayla gidiyor..1 kesik 1 bagli.... 41-internet kesikmi? -Kesik -E-maillerimize bakamazmiyiz?? 42-Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yaninda plastik tarak, 10 tane cengelli igne, birde limon internet baglantisi var mi? -Yok -LES sonuclarina bakacaktim -Ama internet kesik iste.. bakamayacaksin -Hemen bir baksak?? -Yaw iyide internet kesik amaaa -Gercekten yok mu? Yanindaki diger ogrenci; -Bak bak orayada yazmislar zaten -Daha ne diyim bilmiyorum valla. Yok iste internet.. -E peki aksam evden bakarim o zaman -En iyisi 61-cikti veriyormusunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazimdi? -Yaaa cikti almam lazim benim -Tamam 3 numarali bilgisayara gecebilirsin -Ama tek basima yapamam -O zaman 2-3 arkadasini daha cagir.. 62-Burdaki amca nereye gitti? -Ne amcasi? -Bi dayi vardi ya -O dayi veya amca degil Erol Hoca -Yaw bizim hemsehri oluyorda.. -Gene de Erol Hoca 63-Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yetenegine kalmis 64-Bilgisayar alabilirmiyim -Tabii 65-internete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlimisin? 66-Hocam yazici calisiyormu? -Hayir bugün izinli.. -Nasil yani??? 67 -internete girmek istiyorum.. Girebilirmiyim? -Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü degistirmen lazim 68 -Ama bu printer basiyoooorr -Ne yapmasini bekliyordunuz? -Ama durduramazmisiniz.. Ben sadece bastaki sayfayi gondermek istemistim -Bunu daha once soylemeliydiniz -Ama ne yapayim o kadar cok isim var ki... -Sormayin bizim de... bizim de.... 69- 6 numarali bilgisayari alabilirmiyim? -4 numara bos.. ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla ozellikleri ayni -Ama onda chat yapamiyorum da -Chat zaten yasak..yapmayin lütfen -Peki o zaman bende microsofta bakayim (Gozler alternatif gorsün) 70- Monitorün üzerinde takili duran kagit tutacagini goren ogrenci; -Hocam bu dikiz aynasi mi???? 71-Gorevli bilgisayarinda icide @ isareti bulunan bi salyangoz resmini cizmekte ve begenmeyip yeniden cizmekte, cizilen bu salyangozlar A4 boyutunda bir kagit üzerinde birikmektedir. ogrenci gorevliye sorar; -Afedersiniz bu salyanozlari ne yapacaksiniz? -Aksama misafir var da,salata yapip yiyicez -Fransiz misiniz?? 72- ogrenci bilgisayar karti almak icin numara soruyor; -3 ve 4 arasinda en iyisi hangisi? -Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri 73-Elektrikler kesikken ogrenci gelir; - Aaa ne kadar bos - Evet bos - calisabilirmiyim - Olmaz - Niye hocam... Hemen maillerime bakip cikicam - Olmaz mümkün degil - Ama niye hocam - cünkü elektrikler kesik - Hadi yaaaa... - Yaaaaa 74- internet var mi? - Var.. Ne kadar lazim? 75-Yer var mi? -Var..Pencere kenarimi olsun koridor mu? -Hii?..
![]() |
#919 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar.
Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar: Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. Sevgiler oğlun Mehmet. Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgilerle annen...
![]() |
#920 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam karısıyla konuşmak için evine telefon açar. Telefonu
tanımadığı bir kadın açar. Adam tanımadığı bir ses duyunca şaşırır. Kadına sorar: -"Sen kimsin?" -"Evin hizmetçisiyim efendim." -"İyi de bizim hizmetçimiz yok." -"Evin hanımı beni bu sabah işe aldı efendim." -"Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı çağırır mısın?" -"Az önce bir bey geldi, hanımım kocası olduğunu söyledi ve birlikte yatak odasına çıktılar." Adam deliye döner: -"Ne? Pekala, biliyordum zaten! 10 Milyar lira kazanmak ister misin?" -"Tabii isterim?" -"İyi o zaman. Telefonun yanındaki çekmecedeki silahı al ve o hain kadınla sevgilisini öldür!" Önce ayak sesleri, sonra da silah sesleri duyulur, hizmetçi telefona döner: -"Öldürdüm efendim, cesetler ne olacak?" -"Havuza at, ben hallederim1" -"Ama bu evde havuz yok ki?" -"Ne? Orası 244 .. ..... değil mi?"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|