![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3329
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Bir aşk uğruna dalgalanırsın nazlı nazlı göklerde Seninle öğünüyorum gururumsun ey albayrak Hem göklerdesin hemde içimizdeki atan kalblerde Seninle öğünüyorum gururumsun ey albayrak Büyük bir olayın sembolü şehitlerimizin kanısın Bize kahraman şanlı dedelerimizin yadigarısın Türkiyemizin güzeliliği şöhreti ve şanısın Seninle öğünüyorum gururumsun ey albayrak Gece demez gündüz demez vatan için dalgalanırsın Şehitlerin bağrında mehmetçiğinde gönlünde durursun Hudutlarımızın semalarında güzelliği sen olursun Seninle öğünüyorum gururumsun ey albayrak Bağrına basmışsın kanımızla gökdeki ay yıldızı Korkma severek veririz uğrunda canımızla kanımızı Hür milletiz çekinmeden dalgalandırırız bayrağımızı Seninle öğünüyorum gururumsun ey al bayrak Allah korusun düşürmesin seni düşmanların eline Dalgalanmasın birbaşkası yurdumda senin yerine Seni hor görenler kahrolsun batsın yerin dibine Seninle öğünüyorum gururumsun ey al bayrak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|