![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2216
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() VURDUK ONU
- Babam öldü, demiş Temel. İlyas sormuş: - Neden öldü? - Apartmanın sekizinci katının balkonundan düştü. - Eyvah parçalandı mı? - Yok, girişteki bakkalın tentesine düşünce oradan havalanıp karşı apartmana yöneldi. - Apartmana mi çarptı, nasıl öldü? - Yok, karşı apartmanın balkonunda çamaşırlar asılı idi.Çamaşır ipine vurup fabrikanın bahçesine düştü. - Orada mı öldü? - Yok, fabrika çelik yay fabrikası, bahçedeki yayların üzerine düşüp havalandı yeniden... - Peki sonra? - Sonrası ne? Baktık ki yere inmiyor, biz de vurduk onu. CHURCHILL İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere Başbakanı Churchill radyoda konuşma yapmaya gidiyormuş. Radyoevinin kapısına gelince, bindiği taksinin şoförüne sormuş: - Beni yarım saat bekleyebilir misin? Karanlıkta müşterisinin yüzünü seçemeyen şoför: - Özür dilerim, sör, ama başbakanın konuşmasını dinleyeceğim. Churchill yurttaşının bu ilgisinden pek hoşnut kalarak iki sterlin uzatmış. Şoför parayı aldıktan sonra yerlere eğilerek selam vermiş: - Takarım Churchill'e, sizi bekliyorum, efendim. ***************** Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar. - Ne var, ne olmuş acaba? - Teröristler Bush'u yakaladılar... eğer 1 milyar dolar verilmezse üstüne benzin döküp yakacaklarmış. - Haa, şimdi anladım bu trafiği... - Ya işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. - İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? - Yaklaşık olarak 5'er litre... ***************** - Doktor beni morga mi goturuyorsunuz?.. - Evet. - Ama ben daha olmedim ki... - Olsun biz de daha gelmedik zaten.... ************************ Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal traşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez - Güzelim,bu gece benimle çıkmaya ne dersin? Kız gülümser: - Özür dilerim ama ben evliyim. - Boşversene, seninkine telefon et bu gece işin çıktığını, eve gelemeyeceğini söyle!.. Kız cevabı yapıştırır: - İstersen sen söyle, şu anda seni traş ediyor... ************************ Doktorun biri hastasinin yanina gelir ve konusmaya baslar : - Size bir iyi, bir de kötü haberim var. Önce kötü haberi soyleyeyim isterseniz... Himm, maalesef yanlis bacaginizi kesmisiz... Çok üzgünüz... Amaiyi habere sevineceksiniz!.. Öteki bacaginiz iyilesiyor... ************************ Kayserili taksiye binmiş. Yokuş aşağıya inerken aniden arabanın freni patlamış. Kayserili: - Durdur şu arabayı! diye bağırmaya başlamış. Şoför sinirlenerek: - Fren patladı be adam, durduramıyorum, deyince Kayserili:- Bari taksimetreyi durdur.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
karışık fıkraLAR 53 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:13 PM |
karışık fıkraLAR 48 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:12 PM |
karışık fıkraLAR 43 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:09 PM |
karışık fıkraLAR 1 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 08:53 PM |