![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 Ali Paşa Pilavı (6  Kişilik)  		Tarife ait bilgiler Yemek : Ali Paşa Pilavı (6 Kişilik) Tür : Pilavlar Mutfak : Genel mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 100 gr Kıyma 1 Diş Sarmısak 1 Soğan 1/2 Su Bardağı Dolmalık Fıstık 1 Fincan Antepfıstığı 1 Kahve Fincanı Kuru İzmir Üzümü Tuz HAZIRLANIŞI Soğanı rendeleyip tuz, sarımsak ve kıyma ile köfte harcı hazırlayın ve fındık büyüklüğünde köfteler hazırlayın  Köfteleri ister tavada kızartın, ister suda haşlayın![]() Üzümleri suda bekletip şişmesini sağlayın ![]() Antepfıstıklarını suda üç-beş dakika haşlayın ve kabuklarını soyun ![]() Yıkayıp süzdüğünüz pirinçleri yağda kavurun    Dolmalık fıstığı ekleyip biraz daha çevirin  Et suyunu köftelerle ve  antepfıstığı ile birlikte pirince ekleyin  15 dakika kadar kısık ateşte pişirken  üzümleri ve tuzu ilave edin  Sıcak olarak servis yapın![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
		
  | 
	
		 |