|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-25-2009, 01:12 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  AyvalıPilav (2) (5 Kişilik)  Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 adet ayva 3 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı et suyu 1 yemek kaşıgı dolma fıstığı 1 yemek kaşığı dolma üzümü 2 adet kesme şeker 1 çay kaşığı safran Yarım limon suyu Yeteri kadar tuz Yarım çay kaşığı tarçın Yemeğin Tarifi Pirinçleri ayıklayıp kaynar tuzlu suda 20 dakika bekletin  Ayvaları soyup küçük kuşbaşı doğrayın  Tereyağını tencerede eritin  Ayvaları  atıp 5 dakika kavurun  Pirinçleri yıkayıp süzün  Fıstıklarla beraber ayvalara  katın  5 dakika kadar kavurun  Limon suyu, tuz, safran, şeker ve sıcak et suyunu  ilave edin  Üzümleri yıkayıp ekleyin  Kaynamaya başlayınca tencerenin altını kısıp, pirinçler uzayıp suyunu çekinceye kadar pişirin  Biraz demlendikten sonra  sıcak olarak servise sunun  | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |