![]() |
|
Yerli Diziler Tüm Yerli Dizileri Burada Bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() ![]() Hoşça kal Vakit tamam seni terkediyorum.... Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan kanmadım sevgiye Korkulu geceleri sayar gibi Birdenbire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal agaçdan kopar gibi Aşksa bitti gül ise hiç dermedik... Bul kendine kuytudularda hadi dal Seninle bir bütün olabilirdik Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Hoşça kal canımın içi Hoşça kal Vakit tamam seni terkediyorum.... Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklığı İncinen bir hayatin yarasıdır Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan... Kan tarlası gelincik şafağında Ölümse korktun savaşsa hep kaçtın... Vur kendini korkularda hadi al Sen bir suydun sen bir ilaçtın.. Hoşça kal canımın içi Hoşça kal Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşça kal gözümün nuru Hoşça kal Hoşça kal canımın içi Hoşça kal ŞARKININ KIRAÇ YORUMU ![]() ŞARKININ AHMET KAYA YORUMU ![]() ALİYE & DENİZ VEDA SAHNESİ ![]() ![]() Son düzenleyen: GeCeLeR; 07-16-2006, 03:10 PM.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1652
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok sağol
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol murat indiriyorum
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahmet Kaya patlaması | GooD aNd EvıL | Magazin Haberleri | 0 | 03-07-2009 08:07 PM |
Ahmet Kaya resimli tişört, kavga çıkardı / 5 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 08:36 AM |
izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün... | DJIN | Adult eski arşiv | 40 | 12-07-2006 04:06 PM |
ahmet kaya sevenlere !!... | ayten | Eskiler (Arşiv) | 83 | 11-15-2006 11:16 AM |
Ahmet Kaya | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 43 | 04-16-2006 11:26 AM |