![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3008
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annesi reddetti
Ümit ÇETİN / ANKARA ![]() Olayın ardından Ulaştırma Bakanlığı’nda oluşturulan kriz masasına başkanlık eden Müsteşar İbrahim Şahin, Hürriyet’e, süreci şöyle anlattı: "Telefona annesi çıktı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve oğlunun iyi durumda olduğunu söyledim. Annesi de bana kendisinin Yugoslav göçmeni olduğunu açıkladı. Oğlunun kendisine çok çektirdiğini, onun geri gelmesini istemediğini, yüzünü görmek istemediğini söyledi. ’İyi olup olmadığından bana ne. Bunun için beni niye arasın ki. Zaten 8-9 aydır görmüyorum’ dedi." Baba Ahmet Ekinci de Hakan Ekinci’yi 8-9 aydır görmediklerini, Sivas’ta askerliğini yaparken kaçtığını ve Ekinci’nin kendisinin üvey oğlu olduğunu söyledi. En son gördüklerinde Hakan Ekinci’nin boş boş dolaştığını, bir iş yapmadığını bildiren Ahmet Ekinci, onu görmek istemediklerini sözlerine ekledi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cem Uzan'ı Amerikan mahkemesi de reddetti / 27 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 01:49 PM |
Mahkeme talebini reddetti / 24 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 12:50 PM |
Airbus, ’insider trading’i reddetti / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:28 AM |
Monaco'yu reddetti | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-19-2006 11:31 AM |
Annesi konuştu patronu sustu / 14 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2006 05:21 AM |