![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ‘Bu takım Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenen takım. Demek ki o potansiyel var. Ancak hala sezon başı sıkıntılarından kurtulmaya çalışıyor.’ ‘Camiamızın bu sıkıntılı günde bize destek olmasını istiyoruz. Yarıştan kopmadık, kopmayız. Trabzonspor devre arasında toparlanacaktır.’
2.Başkan Hacıosmanoğlu, üst üste gelen 3 yenilginin ardından FANATİK’e konuştu: ‘Herşey aleyhimize’ Bazı çevreler son Sakaryaspor yenilgisinin ardından yönetimin Ziya Doğan ile yollarını ayıracağını iddia etse de yönetim kanadı şu an itibarıyla böyle bir hamleyi aklına dahi getirmiyor. Doğan'ın durumuna ilişkin bir açıklama yapma gereği dahi duymadıklarını söyleyen Bordo-Mavililer'in ikinci başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Üzerimizde inanılmaz bir şanssızlık var. Sakatlıklar, hava şartları ve iyi oynadığımız maçları dahi kaybetmemiz bunlara örnek olabilir. Aynı zamanda hep yarışıp hem de sezon başındaki eksikleri gidermeye çalışan bir ekibiz. Devre arasına mümkün olduğu kadar az kayıpla girmeyi planlıyoruz. Çünkü bu süreçte takımımız her anlamda kendine gelecektir" ifadesini kullandı. ‘Hemen asmamalı’ Çok kritik puan kayıplarına uğradıklarını, ancak zirve yarışından kopmadıklarını söyleyen Trabzonspor'un İkinci Başkanı, "Açıkcası bazı kayıpları bekliyorduk ama en azından iyi mücadele ettiğimiz maçlarda bu puanları kaybetmek üzüyor insanı. Devre arasına liderle 6-7 puanlık bir farkı koruyarak girersek bu açığı kapatabileceğimize inanıyorum" diye konuştu. Trabzonspor'un Beşiktaş ve Galatasaray gibi kritik galibiyetlere imza attığını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, "Bu takım taraftarına böyle önemli sevinçler yaşattığına göre bir potansiyeli var demek ki. Şimdi o oyuncuları harcamak, bir kalemde silmek olmaz. O zaman biraz sabırlı olup, desteğe devam etmeli" dedi. ‘Taktik hatası yok’ Eleştirildiği gibi Doğan'ın ciddi taktiksel hatalar yaptığına inanmadığını anlatan İbrahim Hacıosmanoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: "Marcelinho ve Szymek'in neden yedek kaldığı konuşuluyor. Ancak bana göre hocamız Sakarya'nın diri bir takım olduğunu düşünerek daha kuvvetli bir orta sahadan yana tercihini kullandı. Ayrıca hiç şüphe yok ki, Ziya Doğan bu takımın başarısını herkesten çok ister. Trabzonspor'un hocasına da tüm Trabzonlular'ın destek vermesi lazım. Bu kötü sürecin fazla devam edeceğine inanmıyorum. Avni Aker'deki Eskişehir ve Antalya maçları da iyi bir zamanlamaya denk geldi. Takımın yeniden ayağa kalkması için hepbirlikte elimizden geleni yapacağız."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
dikkattt sakın bu kişiyi eklemeyin lütfen bigisarınız çökebilirr (+rep lütfen) | h.saruhan | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-06-2007 11:20 PM |
lütfen yardım!!!! | ozmo123 | Oyun Download | 0 | 10-24-2006 01:25 PM |
lütfen okuyun | servikal | Eskiler (Arşiv) | 7 | 06-19-2006 08:39 PM |