www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-25-2006, 03:20 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

alırdım ihtiyacı olan birine verirdim
Old 08-25-2006, 05:49 PM   #2
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3289
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

valla paranın miktarına bağlı fazlaysa ...
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-25-2006, 05:54 PM   #3
erol_008
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15592
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : erol_008 is on a distinguished road

alır cebime koyarım
erol_008 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-26-2006, 01:10 AM   #4
aBURCUbur
Müstakbel Üye

aBURCUbur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 23
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1469
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi : aBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished road

paramı nerde canım (cebime girmiştir nerde beleş oraya yerleş)
aBURCUbur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-27-2006, 02:29 PM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

nerde bızde o sans :frown:

:p ...
Old 08-27-2006, 05:10 PM   #6
dido-41
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 11521
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : dido-41 is on a distinguished road

olduğu yerde bırakırdım
dido-41 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-27-2006, 08:09 PM   #7
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1655
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen dido-41
olduğu yerde bırakırdım
Aslında bi bakıma mantıklı.Ama yerden almazsanda sorumluluk doğar mı acaba?Ben hiç yüklü miktar bulmadım.Ama bulsamda sorumluluğunun farkında olduğum için polise teslim ederdim.Bu arada camide abdest alırken suların gittiği yerde 5 ytl gördüm ama midem bulandı görmemezlikten geldim parayı:biggrin: :biggrin: :biggrin:
chingy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-27-2006, 08:33 PM   #8
Scorpionking2
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 56
Üye No: 3856
İtibar Gücü: 1674
Rep Puanı : 13488
Rep Derecesi : Scorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond reputeScorpionking2 has a reputation beyond repute
Cool

Alıntı:
İlk Gönderen niket
Yolda Para Bulsanız Ne Yapardınız???

ıhtıyacı olan bırıne verırıdm yada ıhtıyacım varsa cebe atardım ama yoksa almazdım :biggrin:

Kankim Ben yolda para gördüğümde hiç bir zaman almam çünkü 1 ytl yola düşmüş diyelim onu alırsan ilerde belki 10 katı belki de basına birseyler gelir kaza gibi Allah korusun
Onun için 20 milyon da olsa almam

.::: SCORPIONKING2 :::. . .:: NightmareOfSpike :::. . .::: P4TOS :::.
.:::EMEGE SAYGI LÜTFEN :::.

HER EMEĞE BİR DEĞER BİR SAYGI İÇİN LÜTFEN KONU HAKKINDAKİ YORUMLARIMIZI YAZALIM SAYGI DUYULAN EMEK , DEVAMLI PAYLAŞIM DEMEKTİR

BABAYA SELAM;DAMARA DEVAM

http://img144.imageshack.us/img144/4804/scorpionrm4.jpg
Scorpionking2 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-27-2006, 08:40 PM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen Scorpionking2
Kankim Ben yolda para gördüğümde hiç bir zaman almam çünkü 1 ytl yola düşmüş diyelim onu alırsan ilerde belki 10 katı belki de basına birseyler gelir kaza gibi Allah korusun
Onun için 20 milyon da olsa almam
kımse benı anlamıyo ya bılıyorz haram para 3 mıslı cıkar alan kısıden ama alıyosamda bı dılencı ye de verebılırım hı yolda dılencı gordugum saman ben dayanamam para verım yanı .yolda buldum 1 2 mılyona muhtac degılım cok sukur ama alır muhtac olana verım
Old 08-27-2006, 11:23 PM   #10
crematorium
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 99
Üye No: 4986
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi : crematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished roadcrematorium is on a distinguished road

alırım ben ya bu parasızlıkta zaten çıkca çıksa kaç katı çıkacak ki
crematorium çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı