![]() |
|
|||||||
| Aşk sevgi ve şiir Aşk sevgi hakkında yazılar ve Şiir bölümü şiirleri paylaşabilir veya bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2857
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Neyim mi var diyorsun,durgunmuyum
Sence ben biliyormuyum neyim olduğunu Denizlere haykırıyorum dalgalar seni getiriyor bana Gözyaşlarımı gökyüzüne savuruyorum yağmurlar yağıyor toprağa Toprak sen kokuyor dağlara adını haykırsam çığlar düşüyor üzerime Neyim var gerçekten bilmiyorum Bir anda bütün dünyayı dize getirecek kadar güçlü Ama sana karşı gardımı düşürecek kadar merhametli oluyorum Mantığım ve kalbimin savaşında içimde yangınlar oluşuyor Dalgalara rağmen bıkmıyorum kumdan kaleler yapmaktan Kalbimdeki ritim bozuluğunun nedenide belli değil Sanırım ilaçı ve tedavisi olmayan bi hastalığın kurbanıyım Neyim var neyim yok bilemiyorum gerçekten bilmiyorum Bütün gittiğim yollar sana çıkar dönüşler hep yanına oluyor *******i uykum bölünüyor sabahalara kadar aklımı yoran sen oluyorsun Nedensiz telaşlar , garip kıskançlıklar hapsinde duvarlar üzerime yıkılıyor Gözyaşlarıma hakim olamıyorum ve duygularımada şaşırıyorum Sevinirsem çok seviniyor , üzülürsem çok üzülüyorum Her gün kendimle savaşıyorum sanırım aklımı kaçırıyorum Şimdi sen söyle sence benim neyim var ,ben bilmiyorum sanırım ölüyorum |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|