![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2858
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Günlerdir yıldızları göremez oldum Bana mı küstüler yoksa? Senden sonra onlardı benim tesellim yanıp sönmelerini gülüşüne benzettim Kayıp gidişlerinide dönmeyişine....
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İstersen hiç başlamasın, Geç kalmışız birbirimize. Yanlış kapılarla geçmiş bunca yıl... Dönemeyiz artık ilk gençliğimize. İstersen hiç başlamasın, Söz verelim kendimize...
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hatırlar mısın sana hep kanatsız meleğim derdim.Hiç kanatlanma, uçup beni yalnız bırakma diye tatlı tebessümle yakınırdım sana.. Şimdi yoksun. Yalnız bıraktın!.... Nerdesin meleğim.. Özledim desem farkeder mi bilmem ama Çok özledim kanatsız meleğim. Hiç mi hatırı kalmadı anıların, hiç mi sevda yaşanmadı bu aşkta, yokluğuna mı terk edeceksin bende ki seni? Herşey bir rüyamıydı? Giderken bu son demiştin Dönmeyeceksin biliyorum... Ama seni hala çok seviyorum. Ah bir bilsen ne kadar özledim dizlerimde yatmanı, saçlarını okşamayı, onları doya doya koklamayı... Ellerinde kaybolmayı. Şimdi heryer boş herşey anlamasız. Yokluğunla yenme ne olur beni. Ayrılığınla ölçüp sabrımı gösterme bana sensiz yaşamayı. Tekrar gözlerime gül, gözlerinde göreyim kendimi. Hiç kolay değil kanatsız meleğim. Hala içimde özlemin hala kocaman yangının var.. Biliyorum çok zor ama!... Sesimi duyarsan cevap ver Seni çok seviyorum Sen gideli hala bir yanım çekingen hala utangacım Özlemin hiç çekilmiyor meleğim sanırım bu en büyük zaafım.. Giderken Sezen söylüyordu ya geri dön Ben hala aynı şarkı aynı nakarattayım.. Kapım ardına kadar açık, masada yine mor menekşeler, üstümde hala aynı gömlek seversin diye hep böyleyim. Hatırlar mısın bütün ladesleri hep sen kazanırdın. Seni seviyorum diyip boynuma sarılır aşkını aldım diye kaybettirirdin bana!!!Mutluluğumuz için hep kaybettim. Yine de aklımdaaaa Ve sen kazandın kanatsız meleğim Asıl şimdi kaybettim bu ladesi Hala aklımda ama yine yenildim. Sana kalbimi veriyorum Ben yine seni düşünüp Her yıldızla seni anıyorum.. Geri dön desem farkeder mi bilmem ama Ne olur geri dön meleğim Ben hala bıraktığın yerde bir başımayım. Eskisinden daha yarım daha dağınığım Biliyorum bu son demiştin Gelmeyeceksin biliyorum Ama seni hala çok seviyor Gözlerim yollarda gelmeni bekliyorum. Yüreğinde hala bensizliğin sesi varsa Haykırarak söylüyorum Seni çok seviyorum....
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur. Düşlerin bekleyişini yalnızca bir hüsran karşılayacaktır. Mevsimleri sayarsak ömür baharsız tükenir gider. Sevdiğimizi bulmak yada bulduğumuzu sevmek tercihi, en zor olan iki seçenektir bu sınavda. Boşuna akan ırmaklar mı var yüreğimizde. Sebepsiz mi coşkun bir denizde maviye hasretliğimiz? Ufukta görünen o ki mutluluk tek kişiliktir aslında. Karşımızdakinin çabasına ihtiyacı yoktur mutluluğun. Aşkında sevdiğin kadar büyüktür. Sevdiğin sürece meydan okur dünyaya. Hasretle beklenen gelmez hiçbir zaman, bu hasreti yalnız tüketirsin. Karşılık bulmuyorsa sevda,umut değil,kendini hükümdar sanan köleler üretir dönemezsin. Ama boşa geçmemiştir dolan vakit. Heba olan şiirlerin de değildir. Türkülerin diliyle yas tuttuğun *******,sırdaşlığını hiç terk etmez. Kıymetini bilmediğin kır çiçekleri yeniden açar,o gül solarken. Ayrılanlar yıllar geçse de üstünden hep aynı acıyı çeker. Ama yollar hiç bitmez. Sonuna geldiğini zannettiğin yerler birer duraktır aslında. Ve sen yolculuğunu gönüllü bitirmişsindir o durakta. Güneş hep geç kalırmış gibi gelir,sen bir baharda mevsimler başka havada. Gerçeklerle düşler yerini kaybeder. Bir tek o kalır yüreğinden hiç gitmeyen. Aynı bakışlı resmine saatlerce dalışın kalır,sevdanın tutsaklığında acılarını dindirmeyen… Şöyle dimdik durup rüzgara karşı ”EY HAYAT SEN ŞAVKLI SULARDA BİR DOLUNAYSIN,ASLINDA YOKUM BEN BU OYUNDA,ÖMRÜM BENİ YOK SAYSIN.”diyerek çekip gitmek gelir aklına. Bedeninizin parçalanması hiç umurunda değildir ama sevdiği uğruna ölenlerden olmak istemezsin. Çünkü yalnız yaşarken bir ihtimal daha vardır. Belki ölüme değil ama onun hayatına geç kalmışsındır. Uzaktır,öyle kalacaktır belki. Hep bir umutla beklenirken sevda habercisi,yüreğini teselli etmek de sana düşer. Her şeye rağmen korkutmasın seni bu sevdanın ateşi. Her yangın önce başladığı yeri yakar. Sana küçük kendime büyük gelen yüreğimde,yıllar geçse de SENİN ADIN YAZAR. Ve bil ki sevdiğim,uslanmaz ruhum yaşadıkça SENİ SEVER, SENİ SEVDİKÇE YAŞAR…
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hani benim yıldızım Hani şehla bakışım Hani sazım Ve halis aşkım
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sensiz hayat ağır bir yük Üzerime yıkılıyor Bu gece efkarım büyük Canım çok sıkılıyor. Hasretin içimde derya Dar geliyor koca dünya Sen yanımda değilsin ya Canım çok sıkılıyor.
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Seni izliyorum uzaktan gizlice Her başımı kaldırdığımda gözlerime dolmaktasın Gözyaşlarım usul usul yağıyor sensizliğe Elimde zorla alınmış bir oyuncağımsın.
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Göz yaşı bana serap gibi Göz yaşlarım tükendi bitti Göz pınarlarım kurudu sanki Ağlamak istesem de ağlayamıyorum ki
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sıfatlarım vardı seni yüklediğim,öznelerim vardı senle başlayan,yüklemlerim vardı senle biten.Sen bilmesende seni anlatan bir sürü dizelerim,mısralarım vardı.İşte ben seni böyle sevdim sevgilim senden habersiz seni sana anlatarak sevdim,herşeye seni katarak sevdim..!!
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|