![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlümü Sevgine Aç Bıraktılar
aşk elele iken mutlu bir yoldu seneler geçti gönlüm hüsranla doldu ayrılalı hayli bir zaman oldu yokluğunu başıma taç biraktılar yar kurban edildim senin yoluna simdi ağlıyorum kendi halime yokluk abanınca hepten belime kaç tuttular elimi, kaç bıraktılar benim olmalıydı en yüce katın dillerime yasak edildi adın aldılar ruhumdan doyulmaz tadın gönlümü sevgine aç bıraktılar bu kahrı düşünemedim ki başında dertleri çözmüşüm gözüm yaşında vefasız seneler dertli başımda bir yumak ağarmış saç bıraktılar gönlüm sensizken neler çekiyor neler her acı bir bıçak ruhumu deler senden ayrı uzak geçen seneler beni bir var, bir yok, hiç bıraktılar. bu derde derman yok neyleyim nedim bir türlü sözümü dinletemedim derdimin kaynağı sevdadır dedim ne çare teşhisi geç bıraktılar hasret beni talan eder kaldı ki bedenim ruhum öyle yandı ki sensizlik üstüme bir abandı ki ölümler yakamı güç biraktilar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Zindanında Yatanlar
sırrı muammaya ben mahzar idim toz pembe umuda gülsina dedim ben gülsen seyrinde aşkı ezberledim birbiri ardına gideni gördüm aşkta belli olmaz hicranın yeri diller konuşur hep ileri geri nihayet adına aşk dedikleri daha başlamadan biteni gördüm sevda muammadır peşinde koşma beyhude dolanıp dağları asma ağlarken güleni görürsen şaşma gülerken kaşlarını çatanı gördüm düşürülmüş bir kez dermans1z derde peşkeş çektiler merdi namerde insani aşk pazarı denilen yerde on paraya alıp satanı gördüm ne kar eder gönül gelmese gayil yüreklerde var ezelden aşka bir meyil bir ömür çıkması muhtemel değil gönül zindanında yatanı gördüm aşk pazarında geçmez para şöhret ün su derbeder gönül bahtiyardı dün üç gün yüze gülüp dördüncüsü gün hicran ateşine iteni gördüm müşküldür halim yüreğim kanda ne sevdalar gizli biliyorum canda nihayet ben gibi varmış cihanda sevmemeye yemin edeni gördüm
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimin Önünde Eriyorum
kaç kez daha gözlerinde vurulurum bilmem kaç kez kaybolurum ararken seni kendime gelsem de arada bir, kararmış oluyor her yer. her dakika kamçılanıyorum. içimde her sey,her şey sızlıyor sensiz her şeyim yarım ve gözlerimi ne zaman açsam acıya açılıyor sanki göz kapaklarım atsam da adımlarımı, kalıyorum istemedigim yerde. çıkmaya çalıştıkça yangınından gördüm ki asıl yangın kendi içimde güneşin her batışında hüzün doguyor ufuktan. ve ben gözlerimin önünde eriyorum.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin İle
sözlerine kanma sen onun bunun gelmem diyemem ki cennetim yanın kavuşmamız zor artık geçti zamanın bitti demedin mi gözlerin ile gelmek istedim ya yolların yokuş sen gibi beyhudeyse ah çekiş sevda tezgahında ben nakış nakış doku demedin mi gözlerin ile durusun aklımdan başımı çalar salınışın beni sevdaya salar alnında yazılı acı satırlar oku demedin mi gözlerin ile kaç kere söyledim gözlerim sende hele bir de al üstüne moru giyende gel al,bu canim, cananım senin diyende Peki demedin mi gözlerin ile
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkimiz de Yanacağız
en acı neydi biliyor musun biz ikimize veda ederken, ellerimizin, ellerimizi terk ederkenki animiz. eğer ikimizde yanacaksak bu yüzden yanacağız itiraf etmeliyim ki o gün her tarafım titriyordu kalbim o gün bir başka yanıyordu. bükmemeliydin boynunu bakmamalıydın bana öyle o gün ya vurmalıydın beni... gözlerim hala, yağmurdan ıslanmış, koynundaki saçlarında kaldı. beni en çok hıçkırırken beliren, gamzelerin parçaladı sen o gün beni gömmeliydin o çukurlara o çukurlar simdi olmamalıydı içimdeki yara eğer geçecekse zaman senden ayrı ben her gece acıyı yatıracaksam koynumda ben her gün bu aşkın vebalini taşıyacaksam boynumda ve her gün, her gün özlemin yakacaksa beni kasıp, kavurup gel gel gel dikil karşıma can vereceksem gözlerine bakayım saçlarına bakayım ellerine bakayım istersen ben can verirken istersen ben kıvranırken sen beni seyret ben Azrail’le boğuşayım bir gün bir sabah, seni karşımda görmeyi, hayal gördüğümü sanıp, gözlerimi ovuşturmayı sen olduğuna inanıp ,feryat edip avazım çıktığınca bağırmayı ağlamayı daha neler... sensizim sakalım bir karış kirliyim suya dokunmak gelmiyor içimden uykudan uyanmak istemiyorum çok uyuyorsun diyorlar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar bos ver unutursun diyorlar beynime çakmışım seni görmüyorlar. koş gel...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinci El Sevgi
sen: kaybolan uykularım, yaralı duygularım olmayan yarınlarım. içimde kaybettiğim yaşam sevincim sen gözlerin kara, saçların derya sen, sen var ya bırakıp bir kenara yaşananları, kaçıp kaybolmak senden, kendimden kaçmak varsa aşktan yana acılar. kendini bir uçuruma bırakmak günahsız ve cansız bir beden bırakmak sana simdi sıra sende, bul benim gibi seni seveni istersen ihanet et istersen iç kanımı vebali senin ağlasın sana benim gibi, yansın. bekle ikinci el bir sevgiyi ben sevgiyim sana koşan, ben en güzel çiçeğim dalında açan dur...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadeh Kaldırabilirsin Zafere
sen yüreğimi kamçılamış olsan bile ben rüzgarıyla savrulduğum aşkım için bembeyaz bulutlara salıncaklar kurmuştum Sen varken varolmuş sen yokken zaten kaybolmuştum. Ben sana ve sevgine adamıştım bu canı yüreğimdeki bu volkanı sana vermiştim olanımı olmayanımı Oysa sen çalmışsın ya azar, azar dallarımdan baharı almışsın ya ümitlerimi, yüreğimdeki renkli çiçeğimi seninle unutmuştum ağlayan yanımı ve şimdi senden geri alıyorum gözyaşlarımı
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karagözlüm
inan derdim büyük bugün, yüceden yüce aydınlanır karanlıklar seni görünce gözyaşlarım yüreğime inceden ince akıp kan olmadan gel kara gözlüm. sevdan şu boynumda ağır bir vebal bir tek senin sevdandır tutunduğum dal azrail yetişmeden gel şu canımı al giden gitsin bir tek sen kal karagözlüm. sihir mi yaptılar bilemem ki büyümü sağlam yerden atmışlar yüreğime düğümü yanaşmaya kıymadığın gönül kıyımı tipi boran vurmadan sen çal kara gözlüm.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karakız
yüzüne bakmaya ar ederim ben bu basımın tacı,gönül süsüm yar iste budur sevda denilen kumar Üç kazansam derken, beşi boşa gider hele bir sev de gönül göreyim seni bak nasıl gelir ardından, bir alay keder aşktır beyhudeyle baslar, hasretle biter her uğraş, her çaba, is boşa gider mutlu görünülmez mutlu olunur mutlu olmak kolay değil a gönül bir gün gerçeklerle yüz yüze gelinir bütün aşkı hülya düş boşa gider bir gülüşe dalıp kandığım gibi hayalleri gerçek sandığım gibi benim kara kıza yandığım gibi ağlayıp yanarsın yas boşa gider
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kız Seni
Ne işveler var bilseniz onda Giderim ellerim olsa da kanda Gülün gonca, gonca açtığı zaman da Gönül bağımda deremedim kız seni Kıymetini bilemedim zamanında Türkü oldun her bir ahla vahım da Düğüm, düğüm edip aşk tezgahımda Nakış, nakış öremedim kız seni Perde, perde dökülürsün sazımdan Benle bir bütünsün ayrılmazsın özümden Bir an ayırıp ta yar sağ gözümden Sol gözüme veremedim kız seni Gönlümü yareleyip cana yettiler Düğün dernek seni alıp gittiler Hangi ilde kime canan ettiler İzlerinde süremedim kız seni Takatım yok koca dağları aşmaya Zorlama beni peşinden koşmaya Gözüm hicran ile döndü çeşmeye Aylar oldu göremedim kız seni Adımların zorla attı dediler Sevmemeye yemin etti dediler Birileri alıp gitti dediler Kimselerden soramadım kız seni Yıllar geçti hala dolmadı çilem Bir dost bulamadım gözyaşımı silen Sordum soruşturdum çıkmadı bilen Hangi elde aramadım kız seni Ardın sıra uzak yollara bakan Bu kara sevdayı ben idim çeken Yeni filizlenmiş taze gül iken On beş’in de saramadım kız seni
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|