![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÖL DESEM
Bu kaçıncı aldanışım Aşktan yana bilir misin, Bu kaçıncı yalvarışım, Gel desem gelir misin. Adın çıkmaz aklımdan, Ümidim yok yarından, Benim için canından, Ver desem verir misin. "Etme bulma dünyası" Aşkımızın rüyası, Bana son hatırası, Ol desem olur musun. Kaybetmişken kendimi, Kırmışken kalemimi, Şu virane halimi, Gör desem görür müsün. Sevin demiş yaradan, Vazgeçemem sevdadan, Aşkım için aşkından, Öl desem ölür müsün.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ömrüm Yetmiyor
Kaç bahar sensiz geçti saymadım, Aşkın bu bedende hala yaşıyor. Senden sonra inan ki ben sevemedim, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor. Unuturum diyerek yaktım mektupları, Aklıma gelir diye anılarını, Yakamadım sokak lambalarını, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor Terkettim beraber gittiğimiz yerleri, Şimdi çok yalnızım içim yanıyor. Oysa ki yırtmıştım o resimleri, Seni unutmaya ömrüm yetmiyor
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLEDİM
Yağmurlu bir günde aşık olmayı, Kuşlarla beraber kanat çırpmayı, Aşkımdan dağlara kafa tutmayı, Kalbime girdiğin günü özledim. Özledim sevgilim seni özledim, Gelirsin diyerek yolun gözledim, Yoruldum tükendim sana söyledim, Kalbime girdiğin günü özledim. Karanlık gecede yıldız olmayı, Elimde bir gülle sana gelmeyi, Duygudan sel gibi yine sevmeyi, Kalbime girdiğin günü özledim...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZÜR DİLERİM
Belli ki bu aşkın sonu yaklaştı, Duygular gerçeği bizden sakladı, Anlamsız teselli neye yaradı, Seni sevdiğim için özür dilerim. Kadere isyanın anlamı var mı, Sevmeyi bilmedik söyle yalan mı, Geriye dönüş yok söz ver tamam mı, Seni sevdiğim için özür dilerim. Elimden geleni yapmadım sanma, Bir ömür mutluluk dilerim sana, Giderken son defa gülümse bana, Seni sevdiğim için özür dilerim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|