![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1871
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman Pusuda
Ne sen atmaca olup kuşlara hükmedebildin; ne de ben kuş olup özgürlüklere uçabildim. Sen ey saksağan havalı serçe! Ne kendin uçabildin, ne de beni özgürlüklere saldın. Korkak yüreğin, ve küflü beyninle düşler kurdun. Hep karanlık, hep fırtınalı günler gözledin. Tufanlar kopsun, yıldırımlar düşsün istedin. Ben se güneşi özledim. Yıldızlı bir gökyüzünü gözledim. Yeryüzü çiçeklenirken, kanat çırpıp uçmayı düşledim. Sen beni, ben de seni gözetledim. ikimiz de, bizi oyalayan zaman tuzağında zamanı pusulamaya çalıştık. Ne sen beni anlayabildin, ne de ben seni savuşturabildim. Belki senindir bugün, ama yarınlar benim olacak inan. Sen ve ben; herhangi bir gün, Yurdumun herhangi bir yerinde... Belki bir köy meydanında, belki de bir sanayi kentinde, sağanak olup yağacağız bilesin. Sen karanlıkları ve çirkinlikleri, ben aydınlıkları ve güzellikleri... Yarınların upuzun yolculuğunda sırılsıklam ıslatacağız bilesin. Velhasıl Dünya döndükçe, sen benim için korkuları, ben senin için cesareti yaşatacağım bilesin. Resul Üstün
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1871
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zoruma Gider
Sanki yaşadıklarımın farkındaymış gibi, Bu gece dolunay da asık suratlı. Bir bahar yansıması tül perdeli penceremden Hüzünlü başını uzatıp, Eskisi gibi gülümsemiyor artık. Dolunay berbat, Ben berbat kere berbatım bu gece. Dokunmayın, Bu gece ölmek zoruma gider. Düşüncelerim dumanlı, Her yanım darmadağın. Yüreğim bedenimin dışında sanki, Hücrelerim paramparça. Beynim mantığımla arbedede bu gece. Sorunlar deprem girdabında… Çelişkiler işgal orduları gibi Beynimde çember daraltıyorlar. Ne olursunuz ilişmeyin, Berbat kere berbatım bu gece. Koca şehir avuçlarımda sanki. Üflesem, kâğıttan evler gibi yıkılacaklar. Toz duman olacak tüm sokalar. Bu gece peygamberler şehri suskun, Dünya suskun, Ölüm sessizliğinde cümle canlılar. Bir tek beynimde zonklayan yalnızlık Dimdik ayakta tetikte. Ve korkunun korkusuzluğu Parıldayan zehirli hançer gibi, Acımasızca duruyor başımda. Ne olursunuz ilişmeyin, Berbat kere berbatım bu gece. Ve yaşamın ak güvercinini Can alıcı yerinden yakmak üzereyim. Dünü yaşanmamış sayıp Bu gece ölmek zoruma gider. Yüreğime yuvalanan Göçmen kuşlarımı ürküttüler. Uçan balonlu rüyalarımı, Zümrüt yeşili uykularımı çaldılar. Uykusuz, rüyasız yaşamak zor olsa da, Bu gece ölmek zoruma gider. Resul Üstün
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 7 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 44138
İtibar Gücü: 1343
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|