![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2294
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmayın
Sevgileri görmeyen gözler, duyguları anlamayan kalpler, acıları yudumlayan sineler, sevdigini bırakıp giden eller, kıymeti bilinmeyen hayaller, duygularını çaldırmışlar bir defa fakire… Aç, susuz, ihtiyar, bir fakire. Unut gitsin sahte günlere sahte duygulara sahte olan bütün düşüncelere; duygularımla karşılık veriyorum sizleri hâlen seviyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilir misin
Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın. Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayallerin Planların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi bilmeyen bir kurşun. Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak, Nedir bilir misin? Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek "Seviyorum" diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bilir misin
Bitmez *******in sessizliğin de Bu sevda çayımın demsizliğin de Buz gibi odamda sensizliğim de Neler çektiğimi sen bilir misin? Eyvallah demeden çekip giderken Zamana bakmadan geç ya da erken Bütün resimleri tek tek öperken Yaşlar döktüğümü sen bilir misin? Her neyi yaptıysam döndü direkten Elene elene geçtim elekten Bir defa da olsa bir gün yürekten Sensiz güldüğümü sen bilir misin? Hayatın tadı yok soluk alsam da Yokluğun yakıyor kalbim isyan da Her nere gitsem de kime baksam da Seni gördüğümü sen bilir misin? Hasret ateşiyle yandıkça hele Bir bir umutlarım gittikçe sele Düşündükçe seni elle el ele Kaç kez öldüğümü sen bilir misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Azraile seslenirim
*******ime girsin varsın hasretin, Rüyalarımı süslesin sevgin, sıcak nefesin, Söyle sevgilim söyle seninle geçsin hayat nöbetim... Alsın canımı sensiz ******* ve boş günlerim, Zannetme çıkma teklifim, üç günlük gönül zevklerim, Hayatıma bütünüyle girmeni isterim, işte bu benim heveslerim, Yoruldum artık ayrılıklardan sende olma vefasız sevgililerim, Bu yazımı okuyunca senden sadece ve sadece, Sevgini isterim; Şimdi... Sadece... Sen-i Sevgi Yüklü Kalbim-e beklerim, Aksi takdirde; Yine kadere isyan ederim ya da... Azrail'e seslenirim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen
Sen soğuk iklimlerin nazlı çiçeği Aç bugün... aç baksana mevsimin geldi. Sev biraz... Sev hayat suyun sevgidir. Erittiğin karlar değil kalbimdir. Oysa ben, Sen istesen... Gece yıldızlarını toplayan bir ayışığı olabilirdim, Ve topladığım yıldızları ellerine verebilirdim. Ben bir tanyeliydim, Sen gel desen, Sabahları perdene esebilirdim. Ben bir gemiydim, Sen yer versen, Kalbine demirlerdim. Sen bir mum ateşisin, Üflesem sönersin... Sen bir bahar çiçeğisin, Kış bitti... açabilir misin. Sen bir kardelensin, ama Kalbimi delen de sensin... Oysa ben, Sen istesen... Gece yıldızlarını toplayan bir ayışığı olabilirdim, Ve topladığım yıldızları ellerine verebilirdim. Sen soğuk iklimlerin nazlı çiçeği Aç bugün... aç baksana mevsimin geldi. Sev biraz... Sev hayat suyun sevgidir. Erittiğin karlar değil kalbimdir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Ararım
Umutla süslerim hayallerimi, Bütün renklerinde seni ararım. Bilsem ki yarına öleceğimi, Vakit geçirmeden, seni ararım. Padişah olsam da koca cihana, Ruhum köledir bil ki aşkına, Sensizlik yoktur benim lûgatımde, Aldığım nefeste seni ararım. Yaşarım belki aç, susuz, ilaçsız, Sensiz yaşamak inan imkansız, Ömrüm boyunca kalsam da yalnız, Başka yar istemem, seni ararım. Koca bir buz dağı olsan da, seni, Eritir bil ki aşkımın ateşi, Verseler de bana ayı, güneşi, Yinede istemem, seni ararım. Gecem ve gündüzüm zarar olsa da, Bırakır işi düşerim ardına, Varsın divanedir desinler bana, Ar etmem güzelim, seni ararım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|